Merhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
Bende bıktım ama malesef mutfaktan çıkamıyorum yemek bulaşık kahvaltıları çocukların beslenmesi, işten eve girer girmez etrafı toparlayıp mutfağa giriyorum gece onbire kadar. Birde kızın yaptıklarını toparlamak bir saatimi alıyor. Eve gidince mutfak savaş alanı gibi oluyor. Dün akşam evde kaos vardı düşünün. Bıktım artık ama çözüm yokMerhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
Vallahi bana da ütü, yemek, çamaşır işleri olsun seve seve yaparım ben de evi süpüremiyorum ya ter akıyor kafamdan aşırı sinirleniyorumMerhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
Ben henüz 2 yıllık evliyim ama gercekten ev işlerinden temizlik kısmını hiç beceremiyorum bu konuyla mutlu oldum şuan. Yemeğe gelince keske yemek kadar kolay olsa diyorum bazen herseyMerhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
Mutfak dağınıksa ben de girmeye korkuyorumMerhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
Ay bu ben, hiç onu yapmayayım da bunu yapayım kafasında olamadım, çünkü hiç birirni ben yapmayayım, yayılayım oturayım yatayımEv işleri sevilmez ki zatenBana kalsa hiçbir iş yapmayayım, mümkünse evde her şey kullan-at model olsun, mutfaktan kaçmanız anormal değil, herkesin sevmediği bir ev işi oluyor mutlaka.