‘Muta Nikahı’ korkusu

zaman gazetesi kaç haftadır bu konuyu işliyor zaten ama daha montajlama bitmediği için yayınlayamadılar herhalde. aynen dediğin gibi millet artık bu oyunlara gelmez sandıkta gösterecek herkes tepkisini..

Deniz baykalin kasedi cikinca kirli siyaset olmuyormuydu?
Ben de ulkem adina cok uzuluyorum hirsizlarin katilletin eline dusmus..

Deniz Baykalın kasetinden bahseden olmadı burada hem sahip çıksaydınız o zaman siz de bizim gibi genel başkanınıza bizim inanmadığımız gibi sizde inanmasaydınız hemen başkasını getirmeseydiniz genel kurulda bizmi yolladık kendisini..

Daha neleri çıkar kim bilir.. Buna da montaj derler.. Hayatları montaj, yalan dolan..

Arkadaşlarr samanyolunda küçük kıyamet programında tam da bu konu senaryo olarak işleniyor başrolde tam da başbakan tavrında biri ve hasta kardeşini tedavi karşılığında muta nikah öneriyor.işin garibi bu dizi önceden çekilmiş tabii ve başbakanın kulağına gitmiş olacak ki hemen iftira atabilirler diye gardını almış kulağına gitmediyse ortada olmayan bir konu nasıl aklına gelir bunu yapmadıysa bakanları. Her yönden baya endişelenmiş açıkça denmeden kimin aklına gelir bunun söyleneceği.

Bu ülkede böyle birşeyin iftirasında bile halkta şüphe oluştuğu için siyasi iktidarından vazgeçen onurlu siyasetçiler vat hanımefendi koltuk sevdalısı değil partisinin adını düşünen kalmak isteseydi erdoğan gibi pekala bahanelere sarılır çeşitli gündemlerle unuttururdu şu yorumunuz ülke için çok acı naparsa yapsın biz başbakana sahip çıkarız diyorsunuz kaydı çıksa bile yani bu nasıl birşeydir dini her konuda vaaz veren cuma namazlarını göz önünde kılan muhafazakar birinin adının bunlara karışması gerçekten hiç mi rahatsuz etmiyor sizi herşeyi bırakın kaç gencin ölüm emrini verdi daha neyi savunuyorsunuz cemaat tüm sırlarını biliyordu ipler koptu ifşa ediyor

Yapmıştır o yüzden biliyordur bu şekilde geleceklerini üzerine yakında ;

Yapmamıştır , bir başbakan olarak elbette kuvvetli bir istihbarata sahiptir o yüzden öğrenmiştir.

İkisi de olası ...İki olasılık varken diğeri en azından şimdilik hiçe sayılmamalı bence sedacım

kasetını sabırsızlıkla beklıyoruz :)

Son düzenleme:
nedense kabineden bir türlü çıkarılmayıp kendisine farklı konumlarda yer bulan bir kadın bakanla ilgili bir şeyler duymuştum ...fakat iddia olduğu, ciddi bir ahlak suçu ( bence öyledir muta nikahı gibi) sayılabileceği, bu tarz şeylerin farazi duyumlar üzerine ciddiye alınmaması ve unutulması, üzerinin kapanması gerektiği için ben de unutmuştum ama şimdi merakla bekliyorum...eğer o isim zikredilirse bilin ki gerçektir ne şantaj ne montaj....

bu arada benim fikrimce istihbarattan falan değil yaptıkları ve ortaya çıkacağını bildikleri için kendilerince önlem alıyorlar....

Senin arkandan milli yas ilan edilmeyecek Tayyip. Bir Anıtkabirin olmayacak. Öldüğünde yaşamının anlamsız kalacağı kadar değerli bir yaverin olmayacak. Kimse senin ölüm tarihini hatırlamayacak. Senin için milyonlar ayaklanmayacak. Askerler üzüntüden bayılmayacak. Yabancı dillerde Tayyip gibi olmak diye "şerefli olmayı" anlamlandıran deyimler olmayacak. Gençler hiç görmediği ATA'sının imzasını göğüslerine, kollarına, bedenlerine kazırken, seni yanına aldığı için Allah'a dua edecek! Ölümünden onlarca yıl sonra ölümünü okuyan gençler senin için gözyaşı dökmeyecek. Sen sadece öleceksin. Arkanda sadece nefret bırakarak, hatırlanmamak üzere

sanırım ayni kişiyi bi dönem bende duymuştum...o dönem inanmamıştım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…