• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Muta Nikahı’ korkusu

Başbakan da boru değil ,onun da istihbaratı var ,kimin nerden ne yazıp çizeceğini ,bulacağını tahmin etmesi zor bir şey değil ..
Bu ara gündemde muta nikahı vardı ,hemen bunu da kullanabileceklerini görmek için Başbakan olmaya gerek yok ..
İstediklerini çıkarsın montajlasınlar bakalım ,etki -tepki olayı var bu memlekette .
Onlar montajladıkça halk da sandıkta cevabını verecek ,çünkü bu kadar saçma sapan şeylere prim verecek bir seçmen yok artık ..
Seçmen eski seçmen değil :ssz:

zaman gazetesi kaç haftadır bu konuyu işliyor zaten ama daha montajlama bitmediği için yayınlayamadılar herhalde. aynen dediğin gibi millet artık bu oyunlara gelmez sandıkta gösterecek herkes tepkisini..

Deniz baykalin kasedi cikinca kirli siyaset olmuyormuydu?
Ben de ulkem adina cok uzuluyorum hirsizlarin katilletin eline dusmus..

Deniz Baykalın kasetinden bahseden olmadı burada hem sahip çıksaydınız o zaman siz de bizim gibi genel başkanınıza bizim inanmadığımız gibi sizde inanmasaydınız hemen başkasını getirmeseydiniz genel kurulda bizmi yolladık kendisini..

‘Muta Nikahı’ korkusu

AKP İl Başkanları’nı Genel Merkez’de toplayan Başbakan Erdoğan, cemaatin kendisi ve bazı bakanların muta nikahı yaptığı yönünde hazırlık içinde olduğunu söyledi.

Veli TOPRAK / SÖZCÜ
07.jpg160.jpg
AKP İl Başkanları’nı Genel Merkez’de toplayan Başbakan Erdoğan, cemaatin kendisi ve bazı bakanların muta nikahı yaptığı yönünde hazırlık içinde olduğunu söyledi. Erdoğan toplantıda şunları söyledi: “Benimle ilgili muta işini gündeme getirebilirler. Bunlardan her şey beklenir. İran’a gittiğimde ikisinde eşim, diğerinde kızım vardı. Bunlar her türlü ahlaksızlığı gündeme getirebilirler.”
Muta nikahı nedir?
Muta nikahı daha çok İran’da görülür. Bu nikahla bir erkek, rızası olan bir kadınla, ücret karşılığında belirli bir süreliğine cinsel olarak birlikte olmak üzere evlendirilir.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/muta-nikahi-korkusu-467321/

Daha neleri çıkar kim bilir.. Buna da montaj derler.. Hayatları montaj, yalan dolan..

Arkadaşlarr samanyolunda küçük kıyamet programında tam da bu konu senaryo olarak işleniyor başrolde tam da başbakan tavrında biri ve hasta kardeşini tedavi karşılığında muta nikah öneriyor.işin garibi bu dizi önceden çekilmiş tabii ve başbakanın kulağına gitmiş olacak ki hemen iftira atabilirler diye gardını almış kulağına gitmediyse ortada olmayan bir konu nasıl aklına gelir bunu yapmadıysa bakanları. Her yönden baya endişelenmiş açıkça denmeden kimin aklına gelir bunun söyleneceği.

Deniz Baykalın kasetinden bahseden olmadı burada hem sahip çıksaydınız o zaman siz de bizim gibi genel başkanınıza bizim inanmadığımız gibi sizde inanmasaydınız hemen başkasını getirmeseydiniz genel kurulda bizmi yolladık kendisini..

Bu ülkede böyle birşeyin iftirasında bile halkta şüphe oluştuğu için siyasi iktidarından vazgeçen onurlu siyasetçiler vat hanımefendi koltuk sevdalısı değil partisinin adını düşünen kalmak isteseydi erdoğan gibi pekala bahanelere sarılır çeşitli gündemlerle unuttururdu şu yorumunuz ülke için çok acı naparsa yapsın biz başbakana sahip çıkarız diyorsunuz kaydı çıksa bile yani bu nasıl birşeydir dini her konuda vaaz veren cuma namazlarını göz önünde kılan muhafazakar birinin adının bunlara karışması gerçekten hiç mi rahatsuz etmiyor sizi herşeyi bırakın kaç gencin ölüm emrini verdi daha neyi savunuyorsunuz cemaat tüm sırlarını biliyordu ipler koptu ifşa ediyor

Arkadaşlarr samanyolunda küçük kıyamet programında tam da bu konu senaryo olarak işleniyor başrolde tam da başbakan tavrında biri ve hasta kardeşini tedavi karşılığında muta nikah öneriyor.işin garibi bu dizi önceden çekilmiş tabii ve başbakanın kulağına gitmiş olacak ki hemen iftira atabilirler diye gardını almış kulağına gitmediyse ortada olmayan bir konu nasıl aklına gelir bunu yapmadıysa bakanları. Her yönden baya endişelenmiş açıkça denmeden kimin aklına gelir bunun söyleneceği.

Yapmıştır o yüzden biliyordur bu şekilde geleceklerini üzerine yakında ;

Yapmamıştır , bir başbakan olarak elbette kuvvetli bir istihbarata sahiptir o yüzden öğrenmiştir.

İkisi de olası ...İki olasılık varken diğeri en azından şimdilik hiçe sayılmamalı bence sedacım :34:

08 Mart 2014 Cumartesi 08:44

Kapalı toplantıda konuştu

Partisinin il başkanları ile bir araya gelen Erdoğan,"Önümüzdeki süreçte paralel yapın akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabilir ve seçim günü sandıklara sahip çıkın" dedi

kapali_toplantida_konustu_h9002.jpg

Yeni Şafak'tan İlhan Toprak'ın haberine göre Başbakan Erdoğan teşkilatını ahlaksızlıklar konusunda uyardı. AK Parti Genel Merkezinde İl başkanları ile biraraya gelen Erdoğan, teşkilatını önümüzdeki süreçte paralel yapının akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabileceği uyarısında bulunarak bu konuda uyanık olmaya çağırdı. Seçim hazırlıkları konusuna da değinen Erdoğan, sandıklara sahip çıkılmasını istedi. Erdoğan, 'Seçimler yaklaştıkça bu paralel yapı per türlü ahlaksızlığı göze aldı. Bunlar yakında görüntü servislerine başlayabilirler. Partimizin ve hükümetimizin başarılarını gölgelemek için her türlü seviyesiz akıl ve izandan yoksun çirkinliklere tevessül edebilirler' dediği öğrenildi.

AHLAK DÜŞMANLARINI REZİL EDİN

Erdoğn her akşam sosyal medya aracılığıyla montajlı kasetlerin tedavüle sokulduğunu hatırlatarak, 'Bunlar oylarımızı düşürüp AK Parti'yi saf dışı etme gayretindeler. Hepiniz sesinizi yükseltin. Ahlak düşmanı bu kesimleri rezil edin' dediği dile öğrenildi. Paralel yapının kapı kapı dolaşarak AK Parti ve kendisi hakkındaki dezenformasyonlara dikkat çeken Erdoğan'ın, 'Bu ablaların yaptığı dezenformasyonu yıkın. AK Parti'yi kötüleyenlere projelerimizi anlatın' ifadelerini kullandığı kaydedildi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

Başbakan, 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, sandıkların güvence altına alınması gerektiğini vurguladı. Seçimlerde 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 gençlik kollarından oluşturulacak sandık görevlilerine iyi eğitim verilmesini isteyen Erdoğan, 'Sandıklarada sahip çıkalım. Tüm arkadaşlarımız seçim verme saatinden önce görevlerinin başlarında bulunsunlar. Her türlü olayı mutlaka tutanakla kayıt altına alsınlar. Görevli arkadaşlarımız oy sayma işlemlerini de büyük bir titizlikle gerçekleştirsinler. Buradaki sonuçları tam olarak kayıt altına alıp tutanakları imzalatsınlar. İtirazlarda ilk olarak o tutanaklar incelenir' dediği belirtildi.

OY ORANI YÜZDE 45-50 BANDINDA

Son kamuoyu araştırmalarını da teşkilatları ile paylaşan Erdoğan, 'Oy oranlarımız yüzde 45-50 bandındadır. Milletimizin AK Parti'ye teveccühünü hiçbir komplo, hiçbir kumpas değiştirememektedir. Bunların yaptıkları montaj, dublaj kayıtları ellerinde patlamıştır' şeklinde konuştuğu kaydedildi. Başbakan Erdoğan yerel seçimlerde büyükşehirlerin kahir ekserisinde AK Parti'nin üstün olduğunu vurgulayarak teşkilata şunları aktardı: 'Ankara ve İstanbul'da sorun yok. Bu iki büyükşehirimiz AK Parti belediyeceliğiyle yola devam edecekler. İzmir'de başa baş gidiyoruz. Diyarbakır'da oylarımızı arttırdık' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

MUTA MONTAJLARI GELEBİLİR

Yeni Şafak'ın iddiasına göre Başbakan Erdoğan'ın 'Bunlar her türlü ahlaksızlığı yapabilirler' şeklinde teşkilatlarını uyarması akıllara paralel yapının son günlerde ısıtıp ısıtıp servis ettiği 'Muta nikahına' dikkatleri çevirdi. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da 'Muta' ile ilgili bir de konferans tertip eden yapının buna ilişkin montaj görüntülerinin servis edeceği sosyal medya üzerinden sık sık gündeme getiriliyor.

http://www.haberartibir.com.tr/siyaset/kapali-toplantida-konustu-h9002.html

kasetını sabırsızlıkla beklıyoruz :):33:

Son düzenleme:
nedense kabineden bir türlü çıkarılmayıp kendisine farklı konumlarda yer bulan bir kadın bakanla ilgili bir şeyler duymuştum ...fakat iddia olduğu, ciddi bir ahlak suçu ( bence öyledir muta nikahı gibi) sayılabileceği, bu tarz şeylerin farazi duyumlar üzerine ciddiye alınmaması ve unutulması, üzerinin kapanması gerektiği için ben de unutmuştum ama şimdi merakla bekliyorum...eğer o isim zikredilirse bilin ki gerçektir ne şantaj ne montaj....

bu arada benim fikrimce istihbarattan falan değil yaptıkları ve ortaya çıkacağını bildikleri için kendilerince önlem alıyorlar....

Senin arkandan milli yas ilan edilmeyecek Tayyip. Bir Anıtkabirin olmayacak. Öldüğünde yaşamının anlamsız kalacağı kadar değerli bir yaverin olmayacak. Kimse senin ölüm tarihini hatırlamayacak. Senin için milyonlar ayaklanmayacak. Askerler üzüntüden bayılmayacak. Yabancı dillerde Tayyip gibi olmak diye "şerefli olmayı" anlamlandıran deyimler olmayacak. Gençler hiç görmediği ATA'sının imzasını göğüslerine, kollarına, bedenlerine kazırken, seni yanına aldığı için Allah'a dua edecek! Ölümünden onlarca yıl sonra ölümünü okuyan gençler senin için gözyaşı dökmeyecek. Sen sadece öleceksin. Arkanda sadece nefret bırakarak, hatırlanmamak üzere

nedense kabineden bir türlü çıkarılmayıp kendisine farklı konumlarda yer bulan bir kadın bakanla ilgili bir şeyler duymuştum ...fakat iddia olduğu, ciddi bir ahlak suçu ( bence öyledir muta nikahı gibi) sayılabileceği, bu tarz şeylerin farazi duyumlar üzerine ciddiye alınmaması ve unutulması, üzerinin kapanması gerektiği için ben de unutmuştum ama şimdi merakla bekliyorum...eğer o isim zikredilirse bilin ki gerçektir ne şantaj ne montaj....

bu arada benim fikrimce istihbarattan falan değil yaptıkları ve ortaya çıkacağını bildikleri için kendilerince önlem alıyorlar....

sanırım ayni kişiyi bi dönem bende duymuştum...o dönem inanmamıştım.....

Back