sorma. bugün bakalım ne çıkacak, ne gibi videolar konuşmalar yayınlanacak diye heyecanla bekliyoruz.Ülke olarak ekşın dizisi izler gibi olduk..her bölümde biraz daha heyecanlanıp bir sonraki bölümü bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma. bugün bakalım ne çıkacak, ne gibi videolar konuşmalar yayınlanacak diye heyecanla bekliyoruz.Ülke olarak ekşın dizisi izler gibi olduk..her bölümde biraz daha heyecanlanıp bir sonraki bölümü bekliyoruz
sorma. bugün bakalım ne çıkacak, ne gibi videolar konuşmalar yayınlanacak diye heyecanla bekliyoruz.
sorma. bugün bakalım ne çıkacak, ne gibi videolar konuşmalar yayınlanacak diye heyecanla bekliyoruz.
hadi ya. bende saçlara bittimdi. korkma korkma gelmezoky halka filmindeki kız gibi alttaki evde tekim kızımla korktum
birşey değil,bünye alışkanlık yapınca hayat çok sıkıcı gelecek hepimizeValla okim..Çıkan hiç bir şeye de şaşırmaz oldum..Bağışıklık kazandık her türlü kötü tabloya..
birşey değil,bünye alışkanlık yapınca hayat çok sıkıcı gelecek hepimize
1.kasete siz saçmasapan dersiniz ben gerçek derim.yazık size ya cemaat sayesinde biraz eğlendiniz işte seçimden sonra mosmor gezersiniz artık sıkıcı hayatınızda ya da zamlarla kendinize gelirsiniz saçma sapan kasetlerle ülkeyi zarara uğratanlar sayesinde olan yine halka olacak ama başbakan bunların altında kalmayacaktır hainlere gereken cezayı kesecektir bana hırsızlıktan falan bahsetmeyin lütfen inanmıyorum ve inanmayacağım asla çünkü ülkenin hırsız liderleri size göre menderes özal erbakan ve erdoğandır yani tüm sağ partiden olanlar ama ne hikmetse ülke sadece bunların yönetimindeyken ayağa kalkabilmiştir.Sizinkiler zamanını da çok iyi biliyoruz amerikadan ithal bakanlarmı gelmedi dünya bankasına borçlarmı yapılmadı aman Alllahım milleti öldürdünüz açlıktan kuyruklardan krizlerden be utanın biraz kurban olun siz başbakana
yazık size ya..
1.kasete siz saçmasapan dersiniz ben gerçek derim.
bu benim fikrim.
siz iinanmazsınız ben inanırım.
2.siz beni ne kadar tanıyorsunuz. ben şurada menderese ve özala hırsız demişmiyim bakalım. . o yüzden demediğim şeylerle bana iftira atamazsınız.
3.ben ökdürdüm demek kuyruklarda. aç bıraktım ha..
tek suçlu benim demek.
neyse ben kendimi biliyorum. ben yapmadım bunları:)
yoksa bunu okuyan benim yaptığımı sanacaktı bunu.
kusura bakmayın ama hiçbir kula kurban olmam ben.
valla sizde şimdi bu sildiğiniz yazınıza kurban gideceksiniz ama yapacak bir şey yok
kibledim
başbakan uğruna kiblenmekte varmış ne yapalım seviyorum adamı tutamıyorum kendimi
siz suçlusun demiyorum tabiki ben genel konuşuyorum sadece bu kasetler falan benim sinirimi bozarken siz böyle eğleniyorsanız bende tepkimi koymak istedim tartışmaya falan girmek istemiyorum zaten sildim yazdıklarımı kendimi tutamıyorum bazen ben sadece ülkem adına üzülüyorum böyle kasetlerle falan siyaset olmaz ya ayıp yani bu şekilde olmamalı..
siz başbakan uğruna değil üslubunuzdan dolayı kiblendiniz.
üslubumda sizin gibiler yüzünden bozuldu..