• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Muta Nikahı’ korkusu

sorma. bugün bakalım ne çıkacak, ne gibi videolar konuşmalar yayınlanacak diye heyecanla bekliyoruz.:1:

Valla okim..Çıkan hiç bir şeye de şaşırmaz oldum..Bağışıklık kazandık her türlü kötü tabloya..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülke zor günlerden geçiyor. Şu yaşıma geldim siyasette böyle bir saygısız çirkef dönem görmedim.

Birbirinin sırrını ortaya dökerken olan yine ülkemize oluyor...
İster haklı olsun isterse haksız... İstifa etmesi bu kadar mı zor ? daha neyin savaşını veriyorsun.. Daha ne istiyorsun...
Son dönemde yaşanılanlar yetmedi şimdi nikahlar , eşler dostlar kaldı...
Bunlarda montaj ,şantaj dır.. O yüzden önceden söylüyor eğer çıkarsa şaşırmayın diye... Kasetlerde olduğu gibi...

RTE ne diyeceğini şaşırmış durumda arkadaşlar..Muta nikahı ve "Çocuklarıma helal lokma yedirmiyorum" dan sonra bugün de bir mitingte "Kibir ve gurur sadece Allah'a mahsustur" demiş.Kibir ve gurur ki İslamiyette günah sayılmış uzak durulması, şeytanın oyunları olduğu söylenmiş şeylerdir Allah'a bu kötü sıfatları nasıl yakıştırmış acaba sayın imam hatip mezunu başbakanımız.Acınacak halde bu ne gerginlik bu ne gaf böyle :) Tayyip ki hepimiz nasıl etkileyici bi hitap yeteneği olduğunu görüyoruz insanlara kendini nasıl koyun gibi dinlettiğini de bu ses kayıtları baya gerdi başbakanı hayırlısı..

birşey değil,bünye alışkanlık yapınca hayat çok sıkıcı gelecek hepimize:1:

yazık size ya cemaat sayesinde biraz eğlendiniz işte seçimden sonra mosmor gezersiniz artık sıkıcı hayatınızda ya da zamlarla kendinize gelirsiniz saçma sapan kasetlerle ülkeyi zarara uğratanlar sayesinde olan yine halka olacak ama başbakan bunların altında kalmayacaktır hainlere gereken cezayı kesecektir bana hırsızlıktan falan bahsetmeyin lütfen inanmıyorum ve inanmayacağım asla çünkü ülkenin hırsız liderleri size göre menderes özal erbakan ve erdoğandır yani tüm sağ partiden olanlar ama ne hikmetse ülke sadece bunların yönetimindeyken ayağa kalkabilmiştir.Sizinkiler zamanını da çok iyi biliyoruz amerikadan ithal bakanlarmı gelmedi dünya bankasına borçlarmı yapılmadı aman Alllahım milleti öldürdünüz açlıktan kuyruklardan krizlerden be utanın biraz kurban olun siz başbakana :28::28::28::28:

Son düzenleyen: Moderatör:
yazık size ya cemaat sayesinde biraz eğlendiniz işte seçimden sonra mosmor gezersiniz artık sıkıcı hayatınızda ya da zamlarla kendinize gelirsiniz saçma sapan kasetlerle ülkeyi zarara uğratanlar sayesinde olan yine halka olacak ama başbakan bunların altında kalmayacaktır hainlere gereken cezayı kesecektir bana hırsızlıktan falan bahsetmeyin lütfen inanmıyorum ve inanmayacağım asla çünkü ülkenin hırsız liderleri size göre menderes özal erbakan ve erdoğandır yani tüm sağ partiden olanlar ama ne hikmetse ülke sadece bunların yönetimindeyken ayağa kalkabilmiştir.Sizinkiler zamanını da çok iyi biliyoruz amerikadan ithal bakanlarmı gelmedi dünya bankasına borçlarmı yapılmadı aman Alllahım milleti öldürdünüz açlıktan kuyruklardan krizlerden be utanın biraz kurban olun siz başbakana :28::28::28::28:
1.kasete siz saçmasapan dersiniz ben gerçek derim.
bu benim fikrim.
siz iinanmazsınız ben inanırım.
2.siz beni ne kadar tanıyorsunuz. ben şurada menderese ve özala hırsız demişmiyim bakalım. . o yüzden demediğim şeylerle bana iftira atamazsınız.
3.ben ökdürdüm demek kuyruklarda. aç bıraktım ha..
tek suçlu benim demek.
neyse ben kendimi biliyorum. ben yapmadım bunları:)
yoksa bunu okuyan benim yaptığımı sanacaktı bunu. :27:
kusura bakmayın ama hiçbir kula kurban olmam ben.

Son düzenleme:
1.kasete siz saçmasapan dersiniz ben gerçek derim.
bu benim fikrim.
siz iinanmazsınız ben inanırım.
2.siz beni ne kadar tanıyorsunuz. ben şurada menderese ve özala hırsız demişmiyim bakalım. . o yüzden demediğim şeylerle bana iftira atamazsınız.
3.ben ökdürdüm demek kuyruklarda. aç bıraktım ha..
tek suçlu benim demek.
neyse ben kendimi biliyorum. ben yapmadım bunları:)
yoksa bunu okuyan benim yaptığımı sanacaktı bunu. :27:
kusura bakmayın ama hiçbir kula kurban olmam ben.

siz suçlusun demiyorum tabiki ben genel konuşuyorum sadece bu kasetler falan benim sinirimi bozarken siz böyle eğleniyorsanız bende tepkimi koymak istedim tartışmaya falan girmek istemiyorum zaten sildim yazdıklarımı kendimi tutamıyorum bazen ben sadece ülkem adına üzülüyorum böyle kasetlerle falan siyaset olmaz ya ayıp yani bu şekilde olmamalı..

siz suçlusun demiyorum tabiki ben genel konuşuyorum sadece bu kasetler falan benim sinirimi bozarken siz böyle eğleniyorsanız bende tepkimi koymak istedim tartışmaya falan girmek istemiyorum zaten sildim yazdıklarımı kendimi tutamıyorum bazen ben sadece ülkem adına üzülüyorum böyle kasetlerle falan siyaset olmaz ya ayıp yani bu şekilde olmamalı..

Deniz baykalin kasedi cikinca kirli siyaset olmuyormuydu?
Ben de ulkem adina cok uzuluyorum hirsizlarin katilletin eline dusmus..

Başbakan da boru değil ,onun da istihbaratı var ,kimin nerden ne yazıp çizeceğini ,bulacağını tahmin etmesi zor bir şey değil ..
Bu ara gündemde muta nikahı vardı ,hemen bunu da kullanabileceklerini görmek için Başbakan olmaya gerek yok ..
İstediklerini çıkarsın montajlasınlar bakalım ,etki -tepki olayı var bu memlekette .
Onlar montajladıkça halk da sandıkta cevabını verecek ,çünkü bu kadar saçma sapan şeylere prim verecek bir seçmen yok artık ..
Seçmen eski seçmen değil :ssz:

Back