• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Muta Nikahı’ korkusu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
‘Muta Nikahı’ korkusu

AKP İl Başkanları’nı Genel Merkez’de toplayan Başbakan Erdoğan, cemaatin kendisi ve bazı bakanların muta nikahı yaptığı yönünde hazırlık içinde olduğunu söyledi.

Veli TOPRAK / SÖZCÜ
07.jpg160.jpg
AKP İl Başkanları’nı Genel Merkez’de toplayan Başbakan Erdoğan, cemaatin kendisi ve bazı bakanların muta nikahı yaptığı yönünde hazırlık içinde olduğunu söyledi. Erdoğan toplantıda şunları söyledi: “Benimle ilgili muta işini gündeme getirebilirler. Bunlardan her şey beklenir. İran’a gittiğimde ikisinde eşim, diğerinde kızım vardı. Bunlar her türlü ahlaksızlığı gündeme getirebilirler.”
Muta nikahı nedir?
Muta nikahı daha çok İran’da görülür. Bu nikahla bir erkek, rızası olan bir kadınla, ücret karşılığında belirli bir süreliğine cinsel olarak birlikte olmak üzere evlendirilir.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/muta-nikahi-korkusu-467321/

08 Mart 2014 Cumartesi 08:44

Kapalı toplantıda konuştu

Partisinin il başkanları ile bir araya gelen Erdoğan,"Önümüzdeki süreçte paralel yapın akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabilir ve seçim günü sandıklara sahip çıkın" dedi

kapali_toplantida_konustu_h9002.jpg

Yeni Şafak'tan İlhan Toprak'ın haberine göre Başbakan Erdoğan teşkilatını ahlaksızlıklar konusunda uyardı. AK Parti Genel Merkezinde İl başkanları ile biraraya gelen Erdoğan, teşkilatını önümüzdeki süreçte paralel yapının akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabileceği uyarısında bulunarak bu konuda uyanık olmaya çağırdı. Seçim hazırlıkları konusuna da değinen Erdoğan, sandıklara sahip çıkılmasını istedi. Erdoğan, 'Seçimler yaklaştıkça bu paralel yapı per türlü ahlaksızlığı göze aldı. Bunlar yakında görüntü servislerine başlayabilirler. Partimizin ve hükümetimizin başarılarını gölgelemek için her türlü seviyesiz akıl ve izandan yoksun çirkinliklere tevessül edebilirler' dediği öğrenildi.

AHLAK DÜŞMANLARINI REZİL EDİN

Erdoğn her akşam sosyal medya aracılığıyla montajlı kasetlerin tedavüle sokulduğunu hatırlatarak, 'Bunlar oylarımızı düşürüp AK Parti'yi saf dışı etme gayretindeler. Hepiniz sesinizi yükseltin. Ahlak düşmanı bu kesimleri rezil edin' dediği dile öğrenildi. Paralel yapının kapı kapı dolaşarak AK Parti ve kendisi hakkındaki dezenformasyonlara dikkat çeken Erdoğan'ın, 'Bu ablaların yaptığı dezenformasyonu yıkın. AK Parti'yi kötüleyenlere projelerimizi anlatın' ifadelerini kullandığı kaydedildi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

Başbakan, 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, sandıkların güvence altına alınması gerektiğini vurguladı. Seçimlerde 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 gençlik kollarından oluşturulacak sandık görevlilerine iyi eğitim verilmesini isteyen Erdoğan, 'Sandıklarada sahip çıkalım. Tüm arkadaşlarımız seçim verme saatinden önce görevlerinin başlarında bulunsunlar. Her türlü olayı mutlaka tutanakla kayıt altına alsınlar. Görevli arkadaşlarımız oy sayma işlemlerini de büyük bir titizlikle gerçekleştirsinler. Buradaki sonuçları tam olarak kayıt altına alıp tutanakları imzalatsınlar. İtirazlarda ilk olarak o tutanaklar incelenir' dediği belirtildi.

OY ORANI YÜZDE 45-50 BANDINDA

Son kamuoyu araştırmalarını da teşkilatları ile paylaşan Erdoğan, 'Oy oranlarımız yüzde 45-50 bandındadır. Milletimizin AK Parti'ye teveccühünü hiçbir komplo, hiçbir kumpas değiştirememektedir. Bunların yaptıkları montaj, dublaj kayıtları ellerinde patlamıştır' şeklinde konuştuğu kaydedildi. Başbakan Erdoğan yerel seçimlerde büyükşehirlerin kahir ekserisinde AK Parti'nin üstün olduğunu vurgulayarak teşkilata şunları aktardı: 'Ankara ve İstanbul'da sorun yok. Bu iki büyükşehirimiz AK Parti belediyeceliğiyle yola devam edecekler. İzmir'de başa baş gidiyoruz. Diyarbakır'da oylarımızı arttırdık' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

MUTA MONTAJLARI GELEBİLİR

Yeni Şafak'ın iddiasına göre Başbakan Erdoğan'ın 'Bunlar her türlü ahlaksızlığı yapabilirler' şeklinde teşkilatlarını uyarması akıllara paralel yapının son günlerde ısıtıp ısıtıp servis ettiği 'Muta nikahına' dikkatleri çevirdi. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da 'Muta' ile ilgili bir de konferans tertip eden yapının buna ilişkin montaj görüntülerinin servis edeceği sosyal medya üzerinden sık sık gündeme getiriliyor.

http://www.haberartibir.com.tr/siyaset/kapali-toplantida-konustu-h9002.html

1-Dünya güzeli Emine hanım dururken başbakan öyle kötü işlere tenezül etmez.
2-Diyelim ki günah işleme hakkını kullandı ne var bunda dinimizce yasak değilmiş muta nikahı
yapmış yapmayadabilirdi.Uğraşmış islam dinine ters düşmemek için muta nikahınıda yapmış.
3-Hadi yine ikna olmadıysanız kedidir kedi ay pardon montaj dır montaj dersiniz.
4-Altınada başbakan dünya lideri onu yok etmeye çalışıyor lobiciler ,dış mihrak,illuminati,telekinezi
yaz dur savunma mı yok.
5-Çok cahilsiniz şekerim büyük resmi görün,büyük camdan, pencereden bakın .

Tüm bunları can-ı gönülden diyebilecek bir dolu gazeteci ve yandaş var.
Yanarım da Baykalın kaseti çıkınca ahlaksızlık buuuu bir dakika o makamda durmasın
istifa etsin gitsin deyişime yanarım.
Not.
Olaylara bende böyle bakmak istiyorum,benim kafamda böyle güzel olsun.
Bu kafa yapısına uyum gösterebilmek ve mutlu yaşamak için bildiğiniz iyi bir psikiyatris varsa özelime
mesajla bildirin.:37::37:En kesin çözüm aslında beyin nakli :))))))))))) keşke olabilse :53:

Başbakan önceden neyi sezdiyse cemaat tarafından ortaya çıkarıldı.
Demek ki ellerinde neler olduğunun bilincinde.

Muta nikahı demek, tey tey tey:ssz:

1-Dünya güzeli Emine hanım dururken başbakan öyle kötü işlere tenezül etmez.
2-Diyelim ki günah işleme hakkını kullandı ne var bunda dinimizce yasak değilmiş muta nikahı
yapmış yapmayadabilirdi.Uğraşmış islam dinine ters düşmemek için muta nikahınıda yapmış.
:

dinimizce de yasak muta nikahı
bunlar bazılarının kafalarından uydurduğu kurallar

Muta nikahından çook daha fazlasını yapmışlardır da oradan vurmasınlar ya. paraları kaçırma görüntüleri var! gezide kahraman polislerine "öldürün" emrini nasıl verdiğini yayınlasınlar..

nikahlar falan hakkıdır der geçer bu koyunlar... neyse sağlam bir şeyler geleceği kesin. özellikle 25 martı bekleyin diyorlar. hadi bakalım cipsimiz biramız hazır yeni videolar bekliyoruz.. :ssz:

ben niye bana muta nikahı iddiasında bulunabilirler demiyorum mesela :27:
aslını bekleyelim bakalım ne çıkacak. :6:

Son düzenleme:
mapus damlarından geldim
ilk defa çok ama cok haksız bir ban yedim neyse
kendimi 17 aralık operasyonunu ortaya cıkaran savcılar gibi sürülmüş hissediyorum
bunu bana yasattıkları iiçin kk yönetimine ve o kib i yapan şahsa tesekkürü borç bilirim
siyaset topiğinde hırsızlara hırsız demek yasakmıs
nasıl topikse anlamadım

neyse şok edici bir haber gene
anam babam sana feda olsun diyenleri
muta falan da kesmez ya hadi bakalım dört gözle 25 martı bekliyoruz

mapus damlarından geldim
ilk defa çok ama cok haksız bir ban yedim neyse
kendimi 17 aralık operasyonunu ortaya cıkaran savcılar gibi sürülmüş hissediyorum
bunu bana yasattıkları iiçin kk yönetimine ve o kib i yapan şahsa tesekkürü borç bilirim
siyaset topiğinde hırsızlara hırsız demek yasakmıs
nasıl topikse anlamadım

neyse şok edici bir haber gene
anam babam sana feda olsun diyenleri
muta falan da kesmez ya hadi bakalım dört gözle 25 martı bekliyoruz

bekle bekle çook beklersin daha. 17 aralığı gömdüğümüz gibi onuda gömeriz. Sandıkda yenin :72: Orda görüşürüz

Başbakan önceden neyi sezdiyse cemaat tarafından ortaya çıkarıldı.
Demek ki ellerinde neler olduğunun bilincinde.

Muta nikahı demek, tey tey tey:ssz:

değil mi çok öngörülü bir başbakanımız var:31:

17 aralığın nasıl gömüldüğünü gördük:31:

Muta nikahı ile ilgili görüntüler çıkacak galiba. Cuma günü cemaatten bir hoca böyle görüntülerin olduğunu ima etmişti. Aslında dershane hocası ama demekki bildiği bir şey varmış :1:

Ülke olarak ekşın dizisi izler gibi olduk..her bölümde biraz daha heyecanlanıp bir sonraki bölümü bekliyoruz:ssz:

Back