canım renk seçeneği krem tonu ve gül kurusu rengi de var sadece model olarak çok beğendim ama koltuk takımının yemek takımı çok ağır yani resmen babanne işi diyebilirim o yüzden farklı bir şey uydurmam gerekiyor ama çok kararsızım . yemek takımını da çok beğendim hangisi elesem bilemedim .Masa ve vitrin biraz daha spor kaliyo sanki Canm koltuklarınin yanında koltukların modeli çok güzel renk olarak bunu mu dusnysn
Yemek takımını ele ben sandalyeleri aynı renk yaptrmstm koltklarla 4 tanesi pudra 2 tanesi vişne curugu diyolar sanırım masam sehpamda krem sedeflicanım renk seçeneği krem tonu ve gül kurusu rengi de var sadece model olarak çok beğendim ama koltuk takımının yemek takımı çok ağır yani resmen babanne işi diyebilirim o yüzden farklı bir şey uydurmam gerekiyor ama çok kararsızım . yemek takımını da çok beğendim hangisi elesem bilemedim .
yok canım bu istikbal lavinia modelisalonun benimkinden istikbal queen değilmi ben masa takımınıda quen aldım.bu biraz spor kalmış canım
teşekkür ederimÖyle koltuk takımım olsa gençliğimi yaşayamam ben.
İyi günlerde kullanın.
çok teşekkür ederim canım, inşallah en son halini de çekip siteye ekleyeceğim günler de gelirBen koltuk takımınızı çok beğendim. 2.seçtiğniz yemek takımı da çok uyumlu olmuş. Ben cok seviyorum avangart mobilyayı. İlerde insallah evimin muhakkak bir odasında kullanmayı düşünüyorum ya salon ya da yatak odası . Büyük ihtimal salon olur seviyorum bu ihtişamlı ağır görüntüyü . Hayırlı olsun son halini paylasmayı unutma bizim icin meraktayım :))
güzel dilekleriniz ve yorumunuz için sağolun, amiiiiinbiri spor biri klasik olmuş ama ikinci seçenekte birbirine uymuşlar
herkesin kendi zevki ama ben açıkcası böyle ağır salon takımlarını sevmiyorum içim daralıyor ve çok abartı gibi geliyor
siz sevdiyseniz güle güle kullanın demek düşer.