Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Müstakbel Salonuma Buyrun

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ElifEsinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
102
39
34
istikbal-lavinia-koltuk-tak-bade-viz-150714-1.jpg
istikbal kayra 3bin.png
bayanlar merhaba sizce salon için takımlar nasıl birlikte uyumlular mı ya da sizce hangisini seçip hangisinden vazgeçmeliyim :KK22: 2si de istikbal ürünü koltuklar 7bin civarı, yemek odası da 4 bin civarı .:KK17::KK17::KK17:

Masa ve vitrin biraz daha spor kaliyo sanki Canm koltuklarınin yanında koltukların modeli çok güzel renk olarak bunu mu dusnysn
canım renk seçeneği krem tonu ve gül kurusu rengi de var sadece model olarak çok beğendim ama koltuk takımının yemek takımı çok ağır yani resmen babanne işi diyebilirim o yüzden farklı bir şey uydurmam gerekiyor ama çok kararsızım . yemek takımını da çok beğendim hangisi elesem bilemedim .

canım renk seçeneği krem tonu ve gül kurusu rengi de var sadece model olarak çok beğendim ama koltuk takımının yemek takımı çok ağır yani resmen babanne işi diyebilirim o yüzden farklı bir şey uydurmam gerekiyor ama çok kararsızım . yemek takımını da çok beğendim hangisi elesem bilemedim .
Yemek takımını ele ben sandalyeleri aynı renk yaptrmstm koltklarla 4 tanesi pudra 2 tanesi vişne curugu diyolar sanırım masam sehpamda krem sedefli

Canim yanlis anlama tabi bu zevk meselesi ama ben prk begenemedim. Ben hep acikton ozellikle beyazli urunlerden yanayim evi daha genis ve ferah gozukuyor. Birde bu tarz avangart modeller yerine daha spor saha kullanisli modellere baksan. Mesela koltugunu duz krem kullansan esyalarinida beyaz kullansan evini istedigin zaman skldigin zaman istedigin renge cevirebilirsin. Yastik hali aksesuarlarla falan. :)

İkisinin birbiriyle uyumu yok canım yemek takımı spor koltuk takımı ağır avangart k.bakma zevk tabi ki ama koltuk takımı çok ağır tarzım değil bilemedim beğenemedim rengi farklı olsa belki daha açık maviler kremler falan belki biraz daha havayı yumuşatır benim tavsiyem evlerimizde bence spor modern havadan vazgeçmemiz bunların modası sürekli değişiyor sıkıldıkça değiştirmek zor meblağları da az değil 11 bin iyi düşün derim:KK51:

salonun benimkinden istikbal queen değilmi ben masa takımınıda quen aldım.bu biraz spor kalmış canım

bu arada benimki krem o renk alınca babaanne işi gibi durmuyor tabi aksesuarlarla desteklemen lazım

karar verdim king beyaz.jpg
istikbal-sedef-yatak-odasi-takimi-100714-1.jpg
yorumlarınızı baz alarak dün akşam bunlara karar verdik. Üstteki istikbal lavinia beyaz koltuk takımı, yemek odası da istikbal sedef modeli. koltukların yanındaki ahşap desenlerle yemek odası takımının rengi aynı, sandalyelerin 2sini de kırlentiyle aynı kumaştan yaptıracağım. İnşallah son hali içime siner.:21::21:

Ben koltuk takımınızı çok beğendim. 2.seçtiğniz yemek takımı da çok uyumlu olmuş. Ben cok seviyorum avangart mobilyayı. İlerde insallah evimin muhakkak bir odasında kullanmayı düşünüyorum ya salon ya da yatak odası . Büyük ihtimal salon olur seviyorum bu ihtişamlı ağır görüntüyü . Hayırlı olsun son halini paylasmayı unutma bizim icin meraktayım :))

biri spor biri klasik olmuş ama ikinci seçenekte birbirine uymuşlar
herkesin kendi zevki ama ben açıkcası böyle ağır salon takımlarını sevmiyorum içim daralıyor ve çok abartı gibi geliyor
siz sevdiyseniz güle güle kullanın demek düşer.

Ben koltuk takımınızı çok beğendim. 2.seçtiğniz yemek takımı da çok uyumlu olmuş. Ben cok seviyorum avangart mobilyayı. İlerde insallah evimin muhakkak bir odasında kullanmayı düşünüyorum ya salon ya da yatak odası . Büyük ihtimal salon olur seviyorum bu ihtişamlı ağır görüntüyü . Hayırlı olsun son halini paylasmayı unutma bizim icin meraktayım :))
çok teşekkür ederim canım, inşallah en son halini de çekip siteye ekleyeceğim günler de gelir :KK51::KK51::KK68::KK68::KK68:

biri spor biri klasik olmuş ama ikinci seçenekte birbirine uymuşlar
herkesin kendi zevki ama ben açıkcası böyle ağır salon takımlarını sevmiyorum içim daralıyor ve çok abartı gibi geliyor
siz sevdiyseniz güle güle kullanın demek düşer.
güzel dilekleriniz ve yorumunuz için sağolun, amiiiiin :KK33::KK33::KK33::KK33:

Son hali birbirine uyumlu olmus allahtan ilk halini burada paylasmissin yoksa hic uyumlu gorunmuyorlar... Koltuk takimin asiri avangart birde klasik , biraz daha modern spor bir sey olabilirmis ben olsaydim daha sade bir seyler bakardim ama zevk meselesi tabiki... Güle güle kullan...

X