• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Müstakbel kaynanayla tanisma...

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
selam kizlar.. yarin büyük gün... sevgilimin annesi ile benim annem taniscak.. (: evde büyük hazirlik var.. :52: sevgilimde orda olucak... cok heyecanliyim desem yalan olur cünki bu tarz seylerde hic heyecan yapmam.. ama karar veremedigim bir sey var oda.. ne giyecegim... ben siyah etek beyaz bluz diye düsündüm ve saclar salik.. biraz hanim hanimcik olsun diye sizce nasil olur? :)

Saçlarını toplarsan bence daha rahat edersin, servis yaparken falan önüne dökülmemiş olur.Hadi bakalım hayırlı olsun.

Yakın zamanda benim de başımdan geçti bu durum :12:
Ev ortamı hoş, samimi, sıcak oluyor :46:
Eğer annesiyle ilk karşılaşmanızsa dediğin gibi kibar bi kıyafet seçmen hoş olabilir
Benim ilk karşılaşmam olmadığı için annesiyle bize geldiklerinde ince askılı, beyaz yazlık bir elbise giymiştim
Saçlarım doğal halindeydi yarım toplayıp, hafif makyaj yapmıştım, ev halimde gibiydim :34:
Ama babasıyla vs. tanışmaya gittiğimde krem pantalon, beyaz şifon bluz vs. giymiştim daha klasiktim
iyi şanslar diliyoruuum :21:

hadi bakalım hayırlısı olsun bende hiç heyecan yapmamıştım hatta kayınvalidem beni görünce heyecandan yerinde duramıyodu elleri titrediğinden çay bile dökmüştü üstüne yazık ya arada oğluyla bana bakıp mutlu mutlu gülümsüyodu ne sevinmişti :16: sizinde iyi geçer umarım .annemle tanıştıklarında da annemin elini tutuyodu sürekli sarılıyodu ağlıyodu mutlulıktan duygusal kadın :52:

Back