- 5 Ekim 2020
- 13.315
- 35.665
- 36
- Konu Sahibi ahyalandunya
6 aylık 3-5 defa gördüğünüz adam için değmez yahu. Yürek mi yediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Astsubay kelimesini okuyunca gerisinin pek önemi kalmadı.Herkese iyi geceler. Kısaca özetlemek gerekirse benim derdim şöyle. Bir sevgilim var 6 aydır birlikteyiz internetten tanıştık kendisi astsubay tüm izinlerinde yanıma geldi beraber çok güzel vakit geçiriyoruz eğleniyoruz aynı şeylerle keyif alıyoruz ama doğuda görev yapıyor ve ileride de yapacak mecbur. Ben de memurum ama senem dolduğu için bu yaz kendi memleketime gitme şansım olacak. Sevgilimle ailelerimizi tanıştırmayı düşünüyoruz ikimizde ailelere söyledik o adanalı ben çankırılıyım kültürlerimiz aşırı farklı. Hem kültür konusunda korkularım var hem de ailemin yanına gitme zamanım gelmişken evlenirsem devamlı ailemden uzak kalma korkusu var. Derdime bir akıl verirseniz yol gösterirseniz benim bakmadığım bir pencereden bakarsanız çok sevinirim. Allahım kimseyi dermansız dertle sınamasın herkese sağlıklı huzurlu mutlu günler dilerim.
Neden kiAstsubay kelimesini okuyunca gerisinin pek önemi kalmadı.
Türkiye de milyonlarca asker ve polis eşi var ,onlar ne yapsın.Bunun kararını sadece siz verebilirsiniz ,herkesin hisleri kendi kriteridirHerkese iyi geceler. Kısaca özetlemek gerekirse benim derdim şöyle. Bir sevgilim var 6 aydır birlikteyiz internetten tanıştık kendisi astsubay tüm izinlerinde yanıma geldi beraber çok güzel vakit geçiriyoruz eğleniyoruz aynı şeylerle keyif alıyoruz ama doğuda görev yapıyor ve ileride de yapacak mecbur. Ben de memurum ama senem dolduğu için bu yaz kendi memleketime gitme şansım olacak. Sevgilimle ailelerimizi tanıştırmayı düşünüyoruz ikimizde ailelere söyledik o adanalı ben çankırılıyım kültürlerimiz aşırı farklı. Hem kültür konusunda korkularım var hem de ailemin yanına gitme zamanım gelmişken evlenirsem devamlı ailemden uzak kalma korkusu var. Derdime bir akıl verirseniz yol gösterirseniz benim bakmadığım bir pencereden bakarsanız çok sevinirim. Allahım kimseyi dermansız dertle sınamasın herkese sağlıklı huzurlu mutlu günler dilerim.
duygusal tarafım ağır basıyor sanırım mantıklı düşünmeden hareket ediyorum6 aylık 3-5 defa gördüğünüz adam için değmez yahu. Yürek mi yediniz?
Neden ?Astsubay kelimesini okuyunca gerisinin pek önemi kalmadı.
evet eminim kimliğini kurum içindeki yaşantısını gördüm ayrıca tanıdık askerlerden de sordurdukastsubay olduğuna emin misiniz?
Evlilik çok iyi tanıdığın bir insanla bile kumar yapma etme :)duygusal tarafım ağır basıyor sanırım mantıklı düşünmeden hareket ediyorum
İlk sevgili olduğumuz zamanlar her yere giderim gibi cümleler çok kolay söyleniyor da iş ciddiye binince öyle olmuyormuşBurada esas olan sizin ne istediğiniz aslında.
Çankırı bana göre doğudan daha guzel bir yer değil ama siz ailenizin yanında olmak istiyorsanız bir şey diyemem.
Şimdi doğu var doğu var bazı şehirler çok güzel bazı yerler mahrumiyet bölgesi gibii.
Ben her yere giderim yaşarım diyorsanız devam edin ilişkiye yoksa etmeyin.
Memur insansınız asker biri yerine daha farklı tercihler yapabilirsiniz.
Asker polis bunlar tayinci meslekler ona göre düşünüp karar vermek lazım.
sevgili olduktan sonra 5 6 defa görüştük 4 5 gece birlikte kaldıkHiç görüştünüz mü ?
Banlanmak istemiyorum. Yorumların çoğu olumsuz görüş bildirdiğine göre, var bi bildiğimizNeden ki
Hayırdır ne alaka.Astsubay kelimesini okuyunca gerisinin pek önemi kalmadı.
Sen Ankara Çubuk'lu musun Nur?Bende Ankaraliyim. Çankırılı çok tanıdığım var.Bence bir Adanalı ile yapamazsın.Kulturleri tamamen farklı.İnternetten tanismissiniz birde.
Benim kuzenim netten tanıştı.Esi Azerbaycanli mutlular.
Ama benim evliliğim mutlu olmadı.Neden dersen bunlar tanıştılar.Kuzenim Azerbaycan'a kızı görmeye gitti.Sonra kız geldi.Kizin ikinci gelişinde valizle geldi.Annesiyle düğün yaptılar.Annesi memleketine döndü.Teyzem fazla karışmaz.Karissa da aşırı karışmaz.O yüzden aileler devrede olmadığı için mutlu evlilikleri var.
Çankırı ile Adana kulturu tamamen farklı.Burada Kaynanalar kayinbabalar gorumceler kuzenler kardeşler herkes evliliğe müdahil oluyor.Senin yetiştirilme tarzın sorun olabiliyor.
Her meslekte çürükler var,iyiside var saygılısıda var.Çok rica ediyorum her meslekte olduğu gibi kolluk kuvvetlerinde çalışan insanlarında kötüsü var ama bunu geneline yansıtıp hepsi öyleymiş gibi yorumlar yapılmasın.Benim yakinen tanıdığım çok fazla kolluk kuvvetinde çalışan insan var ,hepside gayet insan gibi insanlar.Önyargilarinizi kendinize saklayın
Neden?asker görünce kaç
tam olarak dediğiniz ikilemleri yaşıyorum ne yapacağımız hiç bilmiyorumBu kadar fedakarlığa değerse mutlu olursunuz ama değmez ve aldatılırsanız mutsuz olursunuz
Salak kafam enayi gibi gittim peşine kıymet vermedi ailesine ezdirdi ordan burdan saçma sapan tiplerle aldattı diyip üzülmek de var.
Ailemin yanına gittim ama toplumun ailenin işin akrabaların evlenme baskısından mutsuz oldum o çocuğu kabul etseydim bi yuvam olurdu ühüü demek de var.
Yani hayatın senin ellerinde, sadece eksi artıyı sen düşün.