- 30 Aralık 2009
- 23.009
- 90.212
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde bir vatandaşla aralarında geçen olayla ilgili Mustafa Sarıgül'den açıklama geldi. Sarıgül "ben kimseye yumruk atmadım" dedi.
CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshanede gerçekleştirilen Trabzon Günlerine katıldı.
Mustafa Sarıgül, AKPyi ve Başbakan Erdoğanı eleştirince salonda bulunan bazı dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.
Salonda Recep Tayyip Erdoğan sloganları atılırken, Sarıgülün konuşmaları yuh sesleriyle kesildi.
Mustafa Sarıgül, konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken bir vatandaşın kendisini protesto etmesiyle aralarında tartışma çıktı.
Görüntülerde, Başbakanı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgülün, salondan çıkarken yolunu keserek kendisini hakarete varan sert sözlerle eleştiren bir vatandaşa doğru hamle yaptığı gözlemleniyor.
MUSTAFA SARIGÜLDEN AÇIKLAMA
Yaşanan olayın ardından Mustafa Sarıgül, ben kimseye yumruk atmadım. Bana saldırdılar, ben sadece kendimi korudum dedi.
tokatladı mı ,itti mi tam belli değil...
ben itiyor gibi algıladım. yüzünden itmiş gibi..Vurarak itiyor gibi geldi bana da .
Ters tarafına geldiği için sağlam indirememiş .
ben itiyor gibi algıladım. yüzünden itmiş gibi..
şiddete karşıyım bu arada. acaba bir küfürmüydü bu tepkinin nedeni. bazen anneye edilen küfür insanı tepki vermeye iter. benim rahmetli anneme edilse naparım diye düşündüm şimdi. o anki ruh halimi bilemedim. şiddete karşıyım desemde..
Vatandaşa kalkan eller kırılsın.
Sayın Sarıgül yaptığı açıklamada yumruk atmadığını aralarında bir itişip kakışma olduğunu
varsa yumruk attığını gösteren görüntüyü istediğini söylüyor.
Açıklama
Başbakan'ın mitinginde hırsız var diye pankart kaldıran vatandaşa nasıl yumruk atıldığını, nasıl o adamın karga, tulumba dövüldüğünü, nasıl o adamın perişan edildiği ortada. Feshane'de hiç böyle bir şey olmadı. Bir tane yumruk atıldığına dair görüntü rica ediyorum" şeklinde yanıtladı.
detayı
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25936093.asp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?