• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Sarıgül vatandaşı tokatladı !

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.008
90.185
1.123
CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül Feshane'de kendisini eleştiren Trabzonlu vatandaşı onlarca kişinin gözü önünde yumrukladı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de gerçekleştirilen Trabzon Günleri'ne katıldı.

Sarıgül, AK Parti'yi ve Başbakanı kinayeli eleştirince salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.

Salonda "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atılırken, Sarıgül'ün konuşmaları 'yuh' sesleriyle duyulmaz oldu. Sarıgül konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken protesto eden vatandaşa tepkisi sert oldu.

Başbakan'ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül salondan çıkarken orada bulunun bir vatandaşa vurma anı kameralarca kaydedildi. . Ayrıca Sarıgül'ün moralinin bozukluğu da objektifle yansıdı.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/03/02/sarigul-vatandasi-yumrukladi

Siyasetin de tadını tuzunu bırakmadılar iyice.
Artık ne kadar çok şey ne kadar aleni yapılıyor. Gözler önünde, biz de seyrediyoruz. Bünyemiz de alıştı zaten. Hatta normal olan şeylerin altında bile bir şey arar olduk bunların yüzünden..
Konu hizmet mi? Kimi kandırıyorlar ego savaşından başka ne var ortada?

sarıgüle hiç yakıştıramadım bu hareketi
bu siyasilerin kaba kuvvetle derdi nedir Allah aşkına
birileri mecliste utanmadan yumruklaşır biri vatandaşa yumruk atar
bazı vatandaşlar bakana yumruk atar
doğru düzgün konuşmayı neden beceremiyolar
yumruk atınca sorun çözülüyo mu yani

seçimkonuşmalarında da herkes yapacakları icraatlerden değil gündemden bahsediyo sadece birbirine laf atıyo
uslüplar da çok kötü cidden yakıştıramıyorum hiçbirine

Sinirine hakim olamayan siyasetçi er ya da geç kaybetmeye mahkumdur .

Öfkesine hakim olamayan her siyasetçiyi parti gözetmeksizin eleştirdiğim için bugüne dek , bu konuda da içim rahat yorum yapabiliyorum .

Olmuş mu ? Olmamış .

Sarıgülden açıklama gelmiş:

Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde bir vatandaşla aralarında geçen olayla ilgili Mustafa Sarıgül'den açıklama geldi. Sarıgül "ben kimseye yumruk atmadım" dedi.
CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane’de gerçekleştirilen Trabzon Günleri’ne katıldı.
Mustafa Sarıgül, AKP’yi ve Başbakan Erdoğan’ı eleştirince salonda bulunan bazı dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.
Salonda “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atılırken, Sarıgül’ün konuşmaları ‘yuh’ sesleriyle kesildi.
Mustafa Sarıgül, konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken bir vatandaşın kendisini protesto etmesiyle aralarında tartışma çıktı.
Görüntülerde, Başbakan’ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül’ün, salondan çıkarken yolunu keserek kendisini hakarete varan sert sözlerle eleştiren bir vatandaşa doğru hamle yaptığı gözlemleniyor.
MUSTAFA SARIGÜL’DEN AÇIKLAMA
Yaşanan olayın ardından Mustafa Sarıgül, “ben kimseye yumruk atmadım. Bana saldırdılar, ben sadece kendimi korudum” dedi.

Ortada bir saldırı var mıdır ,olay meşru müdafa mıdır bilemiyorum ama siyaset hiç bu kadar midemi bulandırmamıştı...
Samimi bulduğum,hizmet edeceğine inandığım siyasetçi o kadar az ki...
Halkı hiçe sayarak bile el üstünde tutulduklarını gördükçe iyice tepemize çıkıldı...

Demek ki neymiş tokatı başbakan atsa out sarıgül atsa in...

Ah adalet adalet diye ona buna akıl vermeye çalışanlar tokatın safı değişince dilleri lâl oldu :37:

Uyuzz oluyorumm şu sarıgül'e..
Bişi bildiğinden değil de işte..
Bilse zaten vatandaşa o tokatıda atmazdı..
Kazanamıcak seçimlerde barizz bellii :31:

Vurarak itiyor gibi geldi bana da .

Ters tarafına geldiği için sağlam indirememiş .
ben itiyor gibi algıladım. yüzünden itmiş gibi..
şiddete karşıyım bu arada.
acaba bir küfürmüydü bu tepkinin nedeni. bazen anneye edilen küfür insanı tepki vermeye iter. benim rahmetli anneme edilse naparım diye düşündüm şimdi. o anki ruh halimi bilemedim. şiddete karşıyım desemde..

Son düzenleme:
ben itiyor gibi algıladım. yüzünden itmiş gibi..
şiddete karşıyım bu arada. acaba bir küfürmüydü bu tepkinin nedeni. bazen anneye edilen küfür insanı tepki vermeye iter. benim rahmetli anneme edilse naparım diye düşündüm şimdi. o anki ruh halimi bilemedim. şiddete karşıyım desemde..

Başka biri yapsa bende acaba ne oldu diye düşünürdüm oky ? Bazı isimlerde altında çok sebep aramıyorum. Öfkelenmiş itmiş , iterken vurma var , yumruklaşma asla denmez ama buna .

Ben boyutu değil görüntünün çirkinliği söz konusu .

Ama Sarıgül de değişik ve sinirli bir mizaç , tüm mitinglerinde haber değeri taşıyan bir sözü oluyor , miting alanındakilere , dünde birini azarlıyordu , teneke gibi durma orada , ya alkışla ya kaybol diye :52:

Sarıgül bu hareketiyle hoşgörüsüzlüğünü, tahammülsüzlüğünü ortaya koymuştur.
11 yıldır benzer bir biçimde yönetiliyoruz zaten :47:
Şu siyaset daha eğitimli ve hoşgörülü insanların elinde olsa keşke. Yazık ülkem için geleceğim için çok endişeliyim.

Vatandaşa kalkan eller kırılsın.

Sayın Sarıgül yaptığı açıklamada yumruk atmadığını aralarında bir itişip kakışma olduğunu
varsa yumruk attığını gösteren görüntüyü istediğini söylüyor.

Açıklama
Başbakan'ın mitinginde hırsız var diye pankart kaldıran vatandaşa nasıl yumruk atıldığını, nasıl o adamın karga, tulumba dövüldüğünü, nasıl o adamın perişan edildiği ortada. Feshane'de hiç böyle bir şey olmadı. Bir tane yumruk atıldığına dair görüntü rica ediyorum" şeklinde yanıtladı.

detayı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25936093.asp

Vatandaşa kalkan eller kırılsın.

Sayın Sarıgül yaptığı açıklamada yumruk atmadığını aralarında bir itişip kakışma olduğunu
varsa yumruk attığını gösteren görüntüyü istediğini söylüyor.

Açıklama
Başbakan'ın mitinginde hırsız var diye pankart kaldıran vatandaşa nasıl yumruk atıldığını, nasıl o adamın karga, tulumba dövüldüğünü, nasıl o adamın perişan edildiği ortada. Feshane'de hiç böyle bir şey olmadı. Bir tane yumruk atıldığına dair görüntü rica ediyorum" şeklinde yanıtladı.

detayı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25936093.asp

doğru gözlem yapmışım.:ssz:

Asilda ben Sarigül ün suan yasadigi duyguyu cok iyi anliyorum.
Sarigül kendini aldatilmis hissediyor.

Söyle anlatayim, Sarigül Istanbul BB adayi olacakti.
Ama Kilicdaroglu, Sarigül ün aday olacagini dile getirmiyordu..
O günlerde Kilicdaroglu Amerika ya gitti.
Amerika da cemaat lideri Gülen lede bir görüsme yapmisti.
Kilicdaroglu, Sarigül ün aday oldugunu o Amerika ziyareti sirasinda acikladi.
http://www.mynet.com/haber/politika...in-mustafa-sarigul-oldugunu-acikladi-878356-1

Sonrasinda Sarigül SIK SIK " Erdogan in dönemi bitti, benim dönemim basliyor" cümlesini sarfetmeye basladi.
Oysaki Sarigül sadece bir BB adayi idi, Erdogan ise Basbakan.
Yani Sarigül kisaca Basbakan olacagini dile getiriyordu.
Peki ama nasil?
Erdogan bu yolsuzluk ve rüsvet iddealariyla devrilecek, 30 mart secimlerinde büyük yenilgiye ugramasi saglanacak, sonrasinda Hükümet düsürülecek ve bir koalisyon ( MHP CHP koalisyonu) kurulacak, Kilicdaroglu cumurbaskanligi secimlerinde Cumhurbaskanligina aday olacak, Sarigül de BB baskanligindan istifa edip CHP nin basina gecerek Basbakan olacakti heralde.

Ama kazin ayagi öyle degildi.
Ilk olarak halk hükümete destegine devam etti.
Anketlerde AKP hala birinci cikiyordu.

Bu durum Sarigül ün iyice canini SIKMAYA basladi.
Istanbulda Topbas in %10 gerisinde kaliyordu Sarigül.
Hatta kendilerine yakin arastirma sirketleri bile Sarigül ün oylarini ancak % 42 gösterebiliyor, bu durumda bile Sarigül %5 geride kaliyordu.

Sarigül giderek agresiflesti cünkü aldatilmis ve elindekinide ( sisli baskanligini) kaybetmis hissediyordu.

Önce bir gazetecinin parmagini kirdi.
http://www.medyaradar.com/sarigul-gazetecinin-parmagini-kirdi-haberi-109794

Arkasindan agresifligi iyice arti ve vatandasa vurdu.
http://www.aksam.com.tr/siyaset/mustafa-sarigul-vatandasa-yumruk-atti/haber-289003

Sonra " Istanbulda sandiklarda hile yaparak bir kez daha istanbul u alirlarsa, hepimizi tararlar" diyerek, eger Istanbul da kaybederse, kesin hile oldugu icin kaybedecegini dile getirdi:))

Sonrasinda artik öfkesine iyice yenik düsen Sarigül, Eyüp te yaptigi konusma sirasinda kendisini alkislamayan vatandasa " orada öyle teneke gibi durma, ya alkisla ya kaybol" dedi.

http://yenisafak.com.tr/politika-ha...afak-facebook&utm_campaign=yenisafak-facebook

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak sözündeki gibi, BB baskani olayim derken Sisli baskanligidan da olma durumu karsisinda artik Sarigül kendisine hakim olamamakta..

Umarim " yenilerek gitmektense, secimlere hile karisacak, ben cekiliyorum diyerek giderim" daha iyi demez:)

NE zaman ki Türkiye de artik, komplo kur, darbe yap, kaos cikar, hükümeti düsür, taktiginin is yapmadigini, hizmet edenin halk nazarinda kabul gördügünü anlayacaklar, iste o zaamn dogru yolda yürümeye baslayacaklar.
Kara propaganda, karalama, kaos, darbe artik iktidara giden yol degil.
Hükümetin icraatlarina karsi projelerinizi koyarsaniz, halka hizmet icin canla basla calisirsaniz,
yikici elestiri ve karalamalarla degil, projeye karsi daha iyi bir proje ile halkin karsisina cikarsaniz iste o zaman gercek bir muhalefet olur Türkiye de..

Son düzenleme:
Back