Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmasaydın olmazdık
anlayamadığım çok nokta var... neden şapka kanunu çıkardığı? neden uymayanları idamla cezalandırdığı? neden 600 yıla yakın bir dil kültürünü kaldırdığı... ve atatürkü koruma kanununun neden var olduğu? uymayanın hapisle cezalandırılması...kişiye özel koruma kanunu hiç bir ülkede yokken... her yerde atatürk heykelinin anlamı ne? üstelik bizzat kendi el yazısı ve diliyle islamı eleştirip insanlığın balıktan ve sudan evrimleştiğini savunması daha da garip? türkçe ezan atatürk döneminde 7 şubat 1933'de uygulamaya konmuşken bunun anlamı ne olabilir? ali rıza beyin gerçek babası olmayıp yıllardır yanlış bir tarih bize neden anlatılmaktadır? çocukları neden gizlenmiştir? ilkokuldan kalan tarih bilgileriyle atatürkü seven insanları anlamaya çalışmak neden zordur?? ve herşeyden öte neden türk ırkını vurgulamıştır? ki kendisi safkan türk değilken..... bu ülkede bir çok ırktan kardeş elele vermişken... ne mutlu türkiyeliyim diyene lafını neden söyleyememiştir??
sen bence anlayamadıklarınla kal .sen böylesine ulu böylesine ülkesi için senin gibilerin geleceği için yıllarını harcamış birine burda güzelliklerini anlatacağına bunu niye yapmış onu niye dememiş...ne güzel söylemiş işte atam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...bu lafı o kadar büyük bir gururla söylüyorum ki ağzım dolu dolu ne o Türkiyelim falan kim neyse odur aslını inkar eden kalleştir .bu kadar bu ülkeden yaptıklarından rahatsız olan varsa defolsun gitsin zaten ülkeyi ne hale getirdi bu örümcek beyinler.ah güzel atam sen rahat uyu emanetin bizimdir sonuna kadar bekçisiyiz.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...anlayamadığım çok nokta var... neden şapka kanunu çıkardığı? neden uymayanları idamla cezalandırdığı? neden 600 yıla yakın bir dil kültürünü kaldırdığı... ve atatürkü koruma kanununun neden var olduğu? uymayanın hapisle cezalandırılması...kişiye özel koruma kanunu hiç bir ülkede yokken... her yerde atatürk heykelinin anlamı ne? üstelik bizzat kendi el yazısı ve diliyle islamı eleştirip insanlığın balıktan ve sudan evrimleştiğini savunması daha da garip? türkçe ezan atatürk döneminde 7 şubat 1933'de uygulamaya konmuşken bunun anlamı ne olabilir? ali rıza beyin gerçek babası olmayıp yıllardır yanlış bir tarih bize neden anlatılmaktadır? çocukları neden gizlenmiştir? ilkokuldan kalan tarih bilgileriyle atatürkü seven insanları anlamaya çalışmak neden zordur?? ve herşeyden öte neden türk ırkını vurgulamıştır? ki kendisi safkan türk değilken..... bu ülkede bir çok ırktan kardeş elele vermişken... ne mutlu türkiyeliyim diyene lafını neden söyleyememiştir??
sen bence anlayamadıklarınla kal .sen böylesine ulu böylesine ülkesi için senin gibilerin geleceği için yıllarını harcamış birine burda güzelliklerini anlatacağına bunu niye yapmış onu niye dememiş...ne güzel söylemiş işte atam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...bu lafı o kadar büyük bir gururla söylüyorum ki ağzım dolu dolu ne o Türkiyelim falan kim neyse odur aslını inkar eden kalleştir .bu kadar bu ülkeden yaptıklarından rahatsız olan varsa defolsun gitsin zaten ülkeyi ne hale getirdi bu örümcek beyinler.ah güzel atam sen rahat uyu emanetin bizimdir sonuna kadar bekçisiyiz.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Tek millet olmayi algilamak neden bu kadar zor ornegin almanlar ben ari irkindan gelen bir almanyaliyim ben yari yahudiyim vs gibi bir aciklama yapma gereksinimi neden duymazlar ? Çünkü sen şusun ben buyum dersen bölünme kacinilmazdir hanimefendi ki suanda bu ulkedeki din tuccarlarinin tam olarak yapmaya çalıştığı bu irk ayrimi nifak sokar insanlarin arasina tek millet tek ulus tek bayrak tek şansımız ve bunu gorebilen bir liderdu Mustafa Kemal AtatürkNeden Türkiye de yaşayan herkes Türk olmak zorunda.
Kürdüm Lazım Çerkezim diyemiyor da neden illa Türküm demek zorunda neden illa asimile edilmesi gerekiyor?
aslını inkar eden kalleştir demişsiniz.. Peki bu insanlar neden asıllarını inkar etmek zorunda kaldılar?