- 9 Temmuz 2024
- 5
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi portakalcicegi19
-
Ne ameliyatı oldunuz acaba neden önermiyorsunuz? Benimde 10 gün sonra ameliyatı var daMerhaba. Ben 2 hafta once oldum. Önermiyorum. Serkan Turkili miydi onu bir dusunun derim.
Neden önermiuorsunuz pekiBurun ameliyati oldum
Doktorun ilgi alakasi cok eksik. Ameliyat sonrasi yanima ugradiginda aceleciydi. Alciyi cikarirken aceleciydi. Burnumu cok yukari kaldirmis. 3 haftadir bir umut burnumun dusmesini bekliyorum. Onun disinda agri sizi yok. Cogunlukla kapali yapiyor.Neden önermiuorsunuz pek
Normalde ulaşmak istediğinizde nasıl ulaştınız peki yani acil bir durum olduğunda vsDoktorun ilgi alakasi cok eksik. Ameliyat sonrasi yanima ugradiginda aceleciydi. Alciyi cikarirken aceleciydi. Burnumu cok yukari kaldirmis. 3 haftadir bir umut burnumun dusmesini bekliyorum. Onun disinda agri sizi yok. Cogunlukla kapali yapiyor.
Normalde ulaşmak istediğinizde nasıl ulaştınız peki yani acil bir durum olduğunda vs
Hastaneyi aradim. Hemsiresine bagladilar. Ama ikinci arayisimda acan olmadi. Sorun olursa yuz yuze gorusmek daha iyi olurNormalde ulaşmak istediğinizde nasıl ulaştınız peki yani acil bir durum olduğunda vs
Çok geçmiş olsun ben meme küçültme ameliyatı olacağım ona bi 10 gün sonra da o yüzden merak ettimHastaneyi aradim. Hemsiresine bagladilar. Ama ikinci arayisimda acan olmadi. Sorun olursa yuz yuze gorusmek daha iyi olur
Gecmis olsun. Insallah istediginiz gibi olur.Çok geçmiş olsun ben meme küçültme ameliyatı olacağım ona bi 10 gün sonra da o yüzden merak ettim
Merhaba ben de mustafa beyi çok duydum ona olmayı dusunuyordum ama yorumunuzu gördüm şuan güncel memnuniyetiniz nedir?Merhaba. Ben 2 hafta once oldum. Önermiyorum. Serkan Turkili miydi onu bir dusunun derim.
memnun degilim benMerhaba ben de mustafa beyi çok duydum ona olmayı dusunuyordum ama yorumunuzu gördüm şuan güncel memnuniyetiniz nedir?
On görüşme için ücret alınıyor mu?memnun degilim ben
Evet alıyor 1500 tlOn görüşme için ücret alınıyor mu?
Hala doktor arıyorumEvet alıyor 1500 tl
Burun değil meme yaptırdımHala doktor arıyorummemnuniyetin nasıl burnundan yana.Ozgur ışık duydum onu da araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?