Muş'lu olan var mı?

hasankeyf

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
341
129
323
41
Adana
arkadaşlar Muş'ta jağ otu denen bir şey varmış turşusu bitkisi oluyomuş bu bitkiyi yiyenler ikiz doğuruyormuş ben de denemek isterim var mı ulaşacağım biri?

arkadaşlar Muş'ta jağ otu denen bir şey varmış turşusu bitkisi oluyomuş bu bitkiyi yiyenler ikiz doğuruyormuş ben de denemek isterim var mı ulaşacağım biri?

Canım öğretmenmişsin bir de böyle şeylere inanma be gülüm.Ben orda görev yaptım ama o dediğini de hiç duymadım:uhm:

canım onun adı yanlış hatırlamıyosam civanperçemiydi galiba ..........
bildiğimiz bi ot yani
ama emin değilim

hatta ikiz gebeliğe yol açıyomuş yumurta sayısını attırıyomuş
çoğul gebelik sağlıyomuş

bazı hayvanlara veriliyomuş çoğul gebelik olsun diye

hatta bi köyde hep ikiz gebelik olunca araştırılmış ve bu otun bol bol tüketildiği anlaşılmış
ama dediğim gibi canım otun tam adını hatırlıyamıyorum
aslında biz gebeliği çok isteyen kişiler için denenmesi gereken bişey
hatta bu otu okuldayken bi hocamız bile söylemişti

Son düzenleme:
Tatlım ben Erzurum Karayazı ilçesinde öğretmenim. Muş'a oldukça yakın ve burada da yetişio dediğin bitki sanırım baharda turşusunu fln kuruyorlar toplayıp hatta mayıs gibi öğrenciler jağ toplamak için okula bile gelmiolar kokusunu ben hiç sevmemiştim ilk sene gönderiolardı delikafadulden delikafadulden Çok fazla tüketiyolar anlayacağın ama hiç ikiz gebelik yaptığını duymadım bizim köydede çıksa çıksa 3 hanede ikiz çocuk vardır :uhm: genede bi araştırayım ben jağı :kahve: keşke baharda duysaydık bu mevsimde zor ama bulursam sana yollarım olmazsa vereliniortak

Tatlım ben Erzurum Karayazı ilçesinde öğretmenim. Muş'a oldukça yakın ve burada da yetişio dediğin bitki sanırım baharda turşusunu fln kuruyorlar toplayıp hatta mayıs gibi öğrenciler jağ toplamak için okula bile gelmiolar kokusunu ben hiç sevmemiştim ilk sene gönderiolardı delikafadulden delikafadulden Çok fazla tüketiyolar anlayacağın ama hiç ikiz gebelik yaptığını duymadım bizim köydede çıksa çıksa 3 hanede ikiz çocuk vardır :uhm: genede bi araştırayım ben jağı :kahve: keşke baharda duysaydık bu mevsimde zor ama bulursam sana yollarım olmazsa vereliniortak

canım çok teşekkür ederim .herşey Alllah'tan hayırlısı olsun allah sanada yardım etsin orası çok soğuktur eminim

Canım ben yaklaŞık 7 senedır muŞta gÖrev yapıyorum.evet bu bÖlgede jaĞ var ıkız gebelıkde fazla.benım sınıfımda ıkı Çıft ıkız var.ınternette ara ama o ot farklı sanırım. Bır ara japonlar vartoda araŞtırma yapmıŞtı

Sağol tatlım soğuk baya ama alıştık napalım yerimseniben Tabi herşey Allah'tan umarım herşey gönlümüze göre olur :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim .herşey Alllah'tan hayırlısı olsun allah sanada yardım etsin orası çok soğuktur eminim

Su an kaynanamla oturmus yiyoruz yumurtali ohh miss valla. Memleketten getirmistim bayilirim cağa.
Ama ikiz bebek olayi bana hurafe geldi nedense..

Canım ben yaklaŞık 7 senedır muŞta gÖrev yapıyorum.evet bu bÖlgede jaĞ var ıkız gebelıkde fazla.benım sınıfımda ıkı Çıft ıkız var.ınternette ara ama o ot farklı sanırım. Bır ara japonlar vartoda araŞtırma yapmıŞtı
bana cag gonderebilirmisiniz parasini pesin yollasam

Back
X