ayıklayım bademlerı yemeyim diye dusundum ama... canm bence sende cekıp fotosunu sıkayet sitelerıne yollasaydın keske daha dikkatli ürün uretırler yoksa dalgınlıgıma geldı okdar tahıl resmı vardıkı ustunde kayısı cekırdegını farketsem zaten almazdmBenim tavsiyem baska marka alman. Allah korusun zehirlenme ihtimalin varsa dikkat et kendine.Cunku benim aldigim da aynisindandi. Ve tarihi de gecmemistii
Yaaa ben yillardir badem gibi kavrulmus kayisi cekirdegi alirim kuruyemislerden hamileykende yedim bool bool iyiyim sukur :) kan degerlerim her bir seyim normal sukurbayanlar yaz geldı malum fazla kılolara dıkkat ediyim dedim ek öğün olarak bugun eti form müsli aldım eve geldm karıstrdım falan bi baktım içine badem tarzı mini bişiler var kayısı çekirdeğiymiş. cocuklugumdan beri kayısı erik şeftali vb çekirdeklerınden hep korkmusumdur siyanur içerdiğinden .az once kaseye koydugum sütlü müsliyi atacağım galıba zaten panık atak takıntılı biriyim yiyemem galiba sinirlerim bozuldu kayısı çekirdeği yiyen varmı? yada müsli hayır çekirdekleri atıp yıcem ama sankı sütle karıstırdıgım için yayılmıştır gibi hissediyorum sizce napmalıyım bayanlar size sorıyım dedim...
maşallah canım :)Yaaa ben yillardir badem gibi kavrulmus kayisi cekirdegi alirim kuruyemislerden hamileykende yedim bool bool iyiyim sukur :) kan degerlerim her bir seyim normal sukur
ben bu müsliden tükettim bol kayısı çekirdeği de yerim hiç başıma bir iş gelmedi.böyle canım:)
aaa markası neydi iğrençççAldigim muslinin icinden kurtcuklar ciktigindan beri musli yemiyorum . Cok kotuydu sutun icerisinde yuzduklerini gormek
bende bundan aldım 101 de indirimdeydiböyle canım:)
cornfleksten farkı nedirişte o bademler kayısı çekirdeği bende ondan bahsedıyordum:) aynen hepsını baska bir kaseye alıp tek tek ayıkladım :)müslinin içinde keten tohumu ve yulaf ezmesi var diyette ve tok tutmakta birebir :) cornflakesler prinç ve bugday karsımndan ben muslıyle k flakes sade olanı karsıtıryorum meyveli hoş bir tat çıkıyor ortaya :)