müslinin içindeki kayısı çekirdeği evettttt!...

Benim tavsiyem baska marka alman. Allah korusun zehirlenme ihtimalin varsa dikkat et kendine.Cunku benim aldigim da aynisindandi. Ve tarihi de gecmemistii
ayıklayım bademlerı yemeyim diye dusundum ama... canm bence sende cekıp fotosunu sıkayet sitelerıne yollasaydın keske daha dikkatli ürün uretırler yoksa dalgınlıgıma geldı okdar tahıl resmı vardıkı ustunde kayısı cekırdegını farketsem zaten almazdm

İnşallah sen deyince ilk defa duydum bunu ve öğrendim teşekkürler canım

Kayisi cekirdegi bizim evden hic eksik olmaz yiyoruz yıllardır, bisey olmadı. Olmaz korkmayın

Yaaa ben yillardir badem gibi kavrulmus kayisi cekirdegi alirim kuruyemislerden hamileykende yedim bool bool iyiyim sukur :) kan degerlerim her bir seyim normal sukur

Haahaa .çocukluğuma döndüm birden sayenizde. Çocukken kırıp kırıp hep yerdik bizde ..Annemde acı olanları yemeyin zehirler derdi.Sanırım öyle birşey. Acıları yemezdik digerlerine devamm..

işte bende hep öyle zehirli bildiğim için bilinçaltımda kalmış kayısı çekirdeği deyince bi dehşete kapıldım :):)

böyle canım:)

Eklentiler

• FB,1751,20,eti-form-musli-light-375-gr-hububatmuslicornflakes.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 68
ben bu müsliden tükettim bol kayısı çekirdeği de yerim hiç başıma bir iş gelmedi.
ilk defa sizden duydum hatta.
zehirli olsa bir paketin içine koyup bu şekilde satamazlar diye düşünüyorum.

Ayrıca yaz geldi her meyve var sade yulaf kepeği alıp içine 1 2 adet kayısı 2 3 adet çilek biraz nektarini doğrayıp i karıstırıp süt dökmeden de yiyebilirsiniz. Bu hazırlanmış şeklinden daha faydalı olur bence.

bende bundan aldım 101 de indirimdeydi
ilk gün severek yedim ama ikinci gün acı badem geldi ağzıma ve bademleri ayıklamayı düşünüyorum
yoksa küçükken bende kayısı çekirdeklerini kırar kırar yerdim fakat tadından dolayı ayıklıcam

bir de ben nesfit falan tüketiyordum müsli daha mı iyi ki farkı nedir cornflekslerden

işte o bademler kayısı çekirdeği bende ondan bahsedıyordum:) aynen hepsını baska bir kaseye alıp tek tek ayıkladım :)müslinin içinde keten tohumu ve yulaf ezmesi var diyette ve tok tutmakta birebir :) cornflakesler prinç ve bugday karsımndan ben muslıyle k flakes sade olanı karsıtıryorum meyveli hoş bir tat çıkıyor ortaya :)

cornfleksten farkı nedir
daha mı etkili?
bende yeni kilo verdm formumu koruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…