kayısı cekırdegı varmıydı canım ıcındeMüsli yerim, hiç de aklıma gelmez böyle şeyler :)) birşey olmadı ama bana : )
Takıntılı değilimdir yerim yani.
içinde siyanid diye bir madde olduğundan zehirliyor diye biliyorumalerjinmi var neden yemiyorsun??Ben kurutup kırıp yiyorum o kayısı çekirdeklerini çok severim hatta badem gibi
Benim için farketmedi, evet vardı yedim. Ben rahatım bu konuda, takacak olsam hiçbirşey yememem lazım. Kafamı da meşgül etmiyor açıkçası...kayısı cekırdegı varmıydı canım ıcınde
ben hiç zehirlenmedim her yıl kayısı aldığımda kurutup kırıp yiyorum ben ama alerjisi olan vardır tabiiçinde siyanid diye bir madde olduğundan zehirliyor diye biliyorum
teşekkürlerrr :)ben hiç zehirlenmedim her yıl kayısı aldığımda kurutup kırıp yiyorum ben ama alerjisi olan vardır tabi
teşekkurler canım genel olarak herkes iyi olduğuna göre bişi olmaz atmıyım bari :)Şimdi söyleyenler olmuş hatırladım ben de, sade çekirdeğini de yemişliğim çoktur.
Alerjiniz yoksa olacağını sanmam.teşekkurler canım genel olarak herkes iyi olduğuna göre bişi olmaz atmıyım bari :)
denenip kanıtlandı gönül rahatlığıyla yiyebilirsinnnteşekkurler canım genel olarak herkes iyi olduğuna göre bişi olmaz atmıyım bari :)
herhalde fazla tüketimi canım :)Alerjiniz yoksa olacağını sanmam.
Ne bileyim zehirlese ben niye zehirlenmedim ki : )
yaa buda kötüymüş tarihi geçmişti belkideAldigim muslinin icinden kurtcuklar ciktigindan beri musli yemiyorum . Cok kotuydu sutun icerisinde yuzduklerini gormek
aman allah göstermesındeee canımm :)Bende çok severim annem önceden reçeli içine atardı kapisirdik :) Bazen acısına da denk geliyorum ama çok şükür hiç zehirlenmedim. :)
Benim tavsiyem baska marka alman. Allah korusun zehirlenme ihtimalin varsa dikkat et kendine.Cunku benim aldigim da aynisindandi. Ve tarihi de gecmemistiiyaa buda kötüymüş tarihi geçmişti belkideyada tahıllar kurtlandı sıcaktan falan gecmiş olsn cnmm