• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Musela pislik kremi

amiralbatti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
1
-3
0
32
Arkadaşlarım mustela pişik kremi deneyimleyip memnun kaldılar ve bizde memnunuz kızımın alerjisi var ve sürekli idrardan pişik oluyor mustela aninda rahatlatıyor tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Mustela çok güzel bir ürün.oglumun atopik bir cildi var ve pisiklerimiz aynı yanık gibi.kullandigimizda diğer kremler gibi sadece bariyer değil iyileştirme özelliği olduğunu gördük.kokusuz ve gerçekten parabensiz ve parfümsüz.sampuani,dusjeli ve güneş kremini de kullanıyoruz.
Screenshot_2022-04-29-04-11-41-68_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarım mustela pişik kremi deneyimleyip memnun kaldılar ve bizde memnunuz kızımın alerjisi var ve sürekli idrardan pişik oluyor mustela aninda rahatlatıyor tavsiye ederim

arkadaşların 0-2 yaş diliminde mi? işte ürün incelemede yanlış kişiye ürün yollarsan böyle saçmalar.

mustela böyle saçma hesaplarla basit bir şekilde reklamını yapmaya ihtiyaç duyması gereken bir markada değildi halbuki..
çoğu annenin artık bildiği ürünlerden..
kendi kendilerini düşürüyorlar.. ilginç...
hiç beklemezdim...

ürün yollanan kitlede konuyu ısrarla beslenme bölümüne açıyor. Bu daha da tuhaf...

Ben de inanılmaz memnun kaldım. Oğlum 3 yaşına girmek üzere, bezi bıraktırma denemelerimiz devam ediyor ama malum süreç uzun. Muazzam pişikle uğraşırken Mustela Pişik Kremi inanılmaz iyi geldi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

Ben de inanılmaz memnun kaldım. Oğlum 3 yaşına girmek üzere, bezi bıraktırma denemelerimiz devam ediyor ama malum süreç uzun. Muazzam pişikle uğraşırken Mustela Pişik Kremi inanılmaz iyi geldi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

bunu dünden bugüne mi yaşadınız?

ürün incelme böyle yapılmaz. yanlış kitle ve tamamen yanıltıcı cümleler.

Kesinlikle katılıyorum. Eskiden firmalar , ürünü almak veya denemek isteyen kullanıcılar için deneme boyu ürün veya en az 2 kullanımlık numune ürün üretiyorlardı.

İnternet ünlümsüleri türeyince çoğu firma: tek kullanımlık numune üretmeyi dahi bırakıp, gerçek kullanıcı veya alıcılar yerine ; kapağını dahi açmadan reklam yapacak insanlara tam boy kutu kutu ürün göndermeyi seçtiler.

Bu tür beleş reklamcılara ürün yollayan firmalardan alışveriş yapma düşüncem varsa da vazgeçiyorum.

Keşke topluca boykot edebilsekte bu tür firmalar da silkelenip kendine gelse.

Kesinlikle katılıyorum. Eskiden firmalar , ürünü almak veya denemek isteyen kullanıcılar için deneme boyu ürün veya en az 2 kullanımlık numune ürün üretiyorlardı.

İnternet ünlümsüleri türeyince çoğu firma: tek kullanımlık numune üretmeyi dahi bırakıp, gerçek kullanıcı veya alıcılar yerine ; kapağını dahi açmadan reklam yapacak insanlara tam boy kutu kutu ürün göndermeyi seçtiler.

Bu tür beleş reklamcılara ürün yollayan firmalardan alışveriş yapma düşüncem varsa da vazgeçiyorum.

Keşke topluca boykot edebilsekte bu tür firmalar da silkelenip kendine gelse.

hepsini bir kenara bırak biz ne diyoruz LÜTFEN SİZE YOLLANAN ÜRÜNEN EN UFAK ŞİKAYETİNİZ VARSA YAZIN, OBJEKTİF OLUN. Zira bu geri dönüşler firma için bulunmaz bir arge...

Mustela çok güzel bir ürün.oglumun atopik bir cildi var ve pisiklerimiz aynı yanık gibi.kullandigimizda diğer kremler gibi sadece bariyer değil iyileştirme özelliği olduğunu gördük.kokusuz ve gerçekten parabensiz ve parfümsüz.sampuani,dusjeli ve güneş kremini de kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 3057963
tek yorumunuz bu bunda mi ihtiyaciniz var yardima :KK45:

Back