Müsait olan okuyabilir mi

Açıkça söyledi zaten kaldıramadım bunu .
Bence onun bitirmesini bekleyeceğinize siz bitirin. İnan ki sonrasında ferahlamış hissedeceksiniz. Parazitten kurtulduktan sonra sizi gerçekten seven birine illaki denk geleceksiniz. Hem bu kez tecrübeleriniz de olacak.

bu ilişkiden bir cacık olmaz.

Sizin kendi iradeniz kendi fikirleriniz özsaygınız yokmu? Burada söyleyemeyeceğiniz şeyleri (muhtemel hakaretler) söylüyor adam hala onun gitmesini bekliyorsunuz. Siz bu ilişkinin neresindesiniz?

Aslında farkındasın her şeyin.
Bu çok güzel.
Bu en önemli adım.
Sadece şu suçlayıcı dili bırak.
Sen böyle olmasını istemezdin, böyle olmasının kaynağına in.
Kendini yargılamayı ve suçlamayı bırak.
Bunun faydası yok.
Bu sadece zaman kaybı.
Ben senelerce kendime lanet ettim, bi şey değişmedi.
Nasıl ki kendimi affettim, kendimi anladım, kendime sarıldım, iyileştim.
Çok şükür.
Kendine düşman olma.
düşmanın değilsin.

Nasıl yaparım sürekli okuyorum izliyorum kendımı sevmek kendimi tanımak ne zormuş . Hiç sesimi kulağıma kapattigimda insanlar beni sevdiğinden mutlu oluyorum ama Buda geçici bir mutluluk sadece sesime kendi sesime kapatıyorum kendimi sürekli bir şeylerden kaçarak devam ettim şu yaşıma kadar ama geldigım nokta Yine aynı

Okuyarak izleyerek kendimizi sevemeyiz bence.
Başkalarının yolunu taklit ederiz sadece. Şu an içindeki o huzursuzluk, o yoğun kaygı var ya, aslında onu dinlesen, bi ona yoğunlaşsan işte çok şey değişecek.
Zaten bu adamı terk edeceksin muhtemelen. İşte o kısım dönüm noktan olacak =)

Kafamda bitirdim aslında, bunları hak etmediğimin farkındayım sadece birisi geldiğinde sevgi açlığı var ya kalmak istediğim için bile bile izin veriyorum… dik bir duruş sergilemiyorum sadece. Onun dışında evet kendi içimi dinleyip bana ne söylüyor kendine daha fazla kızma yargılama affet diyor

Evet ben öğrene ne kadar aynı insanları karşıma çıkaracak, benim derdim kendimle aslında. Bunun farkındayım bir şekilde nasıl yapacağımı bilmiyorum

Yazamayacağın kadar neler söylüyor yav kafamda deli sorular .Denge yoksa uzak dur valla öyle tipler insanın dengesini hepten bozuyor DEĞMEZ.

Seni huzursuz eden biriyle neden vaktini harcıyorsunuz balık baştan kokar diye bı laf var inanın evlilik çok zor sizde bile bile zorlamayın bence

Bu tip hatunlar bir yerde sabit ve kıpırdayamıyor sanırım. "Beni bırakmıyor, gitmiyor bla bla bla"

Dünyaya "kendi seçimimizle" mutsuz huzursuz olmaya gelmedik yaaa.
O gitmiyorsa sen git, her gece mutsuz uyumak için zaman çok kısa.

Ne zaman gitmeye karar versem , geliyor sen beni sevmiyordun zaten aklım hep başkalarında sana verdıfım emeklere yazık gibi gibi bir sürü beni suçlayıcı cümleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…