• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mürdüm renkli mobilyaya duvar kağıdı

nonaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
224
6
66
Balıkesir
kızlar evim kira..salonum kartonpiyerli ikiye ayrılmış.bir tarafa sadece yemek masasını koyucam.orası yemek odası gibi olucak.ama uygun bi renk bulamadım.sizce yine mürdüm tonlarında mı olmalı..ya da gr siyah ne bilim öle bişey mi olmalı..çok karasızımm lütfen yardımcı olun..bir de duvar kagıdını kendimiz kaplayabilir miyiz..

Eklentiler

• $murdumyeme_2011425123519.webp
    $murdumyeme_2011425123519.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 1.721
Eğer spor durmasını istiyorsanız beyaz hafif kendinden desenli bi duvar kağıdı uygun olur,
ama biraz daha ağır dursun derseniz de gri çok hoş durur bence.
duvar kağıdınıda duvarlarınızda pürüz yoksa yapıştırıcısını alıp kendiniz yapabilirsiniz,biz yapmıştık çok da uğraştırmıyor zaten.

güle güle oturun.

bence krem tonları da mürdümle çok şık durur..

bence krem tonları da mürdümle çok şık durur..

teşşekürler canımm..ışık oldunuz bana..begendikce yayınlayıp tekrar fikirlerinizi danısıcamm :78:

Eğer spor durmasını istiyorsanız beyaz hafif kendinden desenli bi duvar kağıdı uygun olur,
ama biraz daha ağır dursun derseniz de gri çok hoş durur bence.
duvar kağıdınıda duvarlarınızda pürüz yoksa yapıştırıcısını alıp kendiniz yapabilirsiniz,biz yapmıştık çok da uğraştırmıyor zaten.

güle güle oturun.

peki sökürken zorluk çıkartıyo mu bu meret:1: çünkü ev sahibi pek sıcak bakmıo..depozitomuz yansın istemiyorum.bi fikrin var mı bu konuda..bir de bunun çeşitleri var galiba..bununla ilgili bilgi sahibi misin..şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
söktükten sonra kağıt parçaları kalıyor tabiki ama,
sökmek içinde ayrı bir ilacın olduğunu biliyorum.

Back
X