Gelinlik Modelleri murat yıldırım-burçin yıldırım ( terzioğlu )

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
Ayy bu çifti çok seviyorum ben yaa Allah nazarlardan saklasın opuyorumnanaktan
çok yakışıyorlar birbirlerine delikafadulden

çok guzel ya çok yakışmışlar gercekten çok yakıştırdım, bu kızıda cok seviyorum zaten, ne kadar hoş olmuş, çok beğendim.

ayrıca gelinliğinide bayıldımmm çok begendim hele o kollarııı ve kesimi nefis bencee. çok gusel çok sade ve çok şık olmuş yaa..

burçin terzioğlu su gibi zaten çok duru güzelliği var gelinliğide tam ona yakışan bir tarzda çok güzel olmuş.Allah nazarlardan saklasın çok ama çok yakışıyorlar birbirlerine

burçinin adıda güzel kendide çok beğenirim kendisini.:asigim:gelinlikde çok zarifmiş bizden de mutluluk dilemek düşer

ayy yeni fark ettim damadın elinde sigara warmıs lmaz:

ayyyyyyyyyy murata bayılıyorumm vallaaaaa ah ah o kıs yakışmıyor yanına gelinligide hiç güzle deilll kıskandımkaydirigubbakcemile3

allah mesut bahtiyar etsin bilmiyodum evli olduklarını zaten bide filmleri vardı adını hatırlamadım ama karadenğz yöresğnde olmustu galiba...bilmiyorumkismile

çok yakışmışlar, gelinlik ve gelin olmak çok yakışmış burçine. çok zarif görünüyo.

Gelinliği Pronovias'a benziyor.Tatlı kız.Yüzü de çok sempatik.bayanssulusmile

ayyyy savaş baldar evliymiş ha!
burçin çok hoş bir kız.
çok yakışmışlar inşallah bir ömür mutlu olurlar.

ay inanmıyorum bunlar evlendimi:))))))))

iyi olmuş...yakışıyorlardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…