- 23 Mart 2023
- 6
- 3
- 33
-
- Konu Sahibi Prenses1000
Reklam gibi olmuşMerhabalar,
Umarım yazacaklarım ufakta olsa birilerine ulaşır ve yardımım dokunur.
4,5 yıllık evliyim. Eşimi severek evlendim.
İlk zamanlarda bu konunun üstüne çok gitmedik çift olarak. Bir gün olur diye düşündük. Okuduklarım gibi boşanma, ayrılma konuları aramızda hiç bir zaman olmadı. Sonra baktık ki denememeye başladık. Ama hep içimizde bizi rahatsız eden üzen bir konu olarak kaldı.
Vajinaya bir cisim veya penis almayı bırakın dokunamıyordum bile. Bunu düşünmek, ilgili videolar izlemek bile beni rahatsız ediyordu.
Kasım 2022 de hem fizyoterapist hemde cinsel terapist olan bir doktor ile online olarak seans yaptık.
İlk seansta umutlanıp cesaret bulmuştum.
Evde yapmam için pelvik kas egzersizlerini ödev olarak vermişti. Yaptım.
2. seansta ödev olarak parmak egzersizleri verdi.
Ben yapmaya bile cesaret edemedim.
Derken yapamadan 3. Seansı aldım ve tekrar bir seans almadım.
Bu seansları sonlandırmamın sebebi ; aslında 1 veya 2. Seansta bana aktarabileceklerini 3. Seansa kadar uzatıp aktarmaması ve 3. Seansta bana ismimi ve kaç yıllık evli olduğumu tekrar tekrar sorması benim güvenimi sarstı.
O doktorda başaramamı tabiki suçlamıyorum. Ama bu denli hassas bir konuda hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum.
Gelelim vajinismusu yendiğim doktoruma; SN. MURAT ULUSOY
Eşim internette araştırmaları sonucunda denk geldi Murat Ulusoy Bey ile.
Hemen randevu alıp gittik, ikimizde inanarak gittik. Özellikle eşim.
Olumsuz birşey okumamamda buna etkendi.
Ve olumsuz birşey bulmak için özellikle araştırdım.
Ama bulamadım :)
Polikliniğe gittiğimizde bizden hikayemizi dinleyip, notlarını aldı. Süreci anlatır dökümanı okuyup , aklımıza takılan kısımları sorduktan sonra imzalayıp tedaviyi kabul ettik.
Tedavi ile ilgili biraz tedirgin ve heyecanlıydım.
Polikliniğe gitmemizin üstünden tam 26 saat sonra da sorunumuzu çözmüş olduk.
Belki çok klişe olacak ama ben bunu yendiysem herkes yener diyorum.
Hem canımın inanılmaz tatlı oluşu, hem el bebek gül bebek olmamdan dolayı herşeye fazla naz yapmam, hem kırılgan ve naif olmam hepsi bende toplanmış adeta :)
Murat Bey’in sabrı, profesyonel yaklaşımı, içtenliği ve özverisi için binlerce kez teşekkür ederim.
Bu hastalığı yenebilmemin en büyük etkeni eşim ve doktorum Murat Ulusoy.
Şüphesiz olarak güvenip çözebileceğinize inanarak gidin lütfen.
İçtenlikle söylüyorum ki iyi ki diyeceksiniz…
O sizin düşünceniz. Sizin ile aynı düşüncede olanlarda muhakkak çıkacaktır. Ben bir kişiye dahi olsa yardımım dokunur umuduyla yazdım. Samimiyetle yaşadıklarımı anlattım. Gittiğinizde yanılmadığınızı göreceksiniz..Reklam gibi olmuş
Ben reklam dedim bana kizdiBana da reklam kokusu geldi. Yeni üyelik ve 2 yorum da bunu destekliyor. Reklamsa bize geçmiyor artik anlayın bunu. Böyle işlere girmeyin. Değilse tebrik ederim, yeni hayatinizda mutluluklar.
Reklam falan değil milleti yanlış yönlendirip bu zorluğu çekenler gidecekler ve tedavi olup kurtulacaklarken bu yorumunuz yüzünden belki vazgeçecek ve hayatı kararacak. O yüzden böyle önemli konulara yorum yazarken çok çok dikkatli olun. Murat hoca 1 günde gerçekten sorunu çözüyor. Tekrar etme gibi bir dertte yokBana da reklam kokusu geldi. Yeni üyelik ve 2 yorum da bunu destekliyor. Reklamsa bize geçmiyor artik anlayın bunu. Böyle işlere girmeyin. Değilse tebrik ederim, yeni hayatinizda mutluluklar.
Umarım bu yorumunuz yüzünden vazgeçen olmamıştır. Çünkü hayatı kararan bir sürü insanı vazgeçirmiş olabilirsinReklam gibi olmuş
Vajinaniniza dokunamiyorsunuz bile ama 26 saat içinde olay çözülüyor cok ilginç gerçekten nasıl cozdugunden bahsetseydiniz birilerine yardım etmek istiyorsaniz, doktorun adini büyük harflerle yazarak degildeMerhabalar,
Umarım yazacaklarım ufakta olsa birilerine ulaşır ve yardımım dokunur.
4,5 yıllık evliyim. Eşimi severek evlendim.
İlk zamanlarda bu konunun üstüne çok gitmedik çift olarak. Bir gün olur diye düşündük. Okuduklarım gibi boşanma, ayrılma konuları aramızda hiç bir zaman olmadı. Sonra baktık ki denememeye başladık. Ama hep içimizde bizi rahatsız eden üzen bir konu olarak kaldı.
Vajinaya bir cisim veya penis almayı bırakın dokunamıyordum bile. Bunu düşünmek, ilgili videolar izlemek bile beni rahatsız ediyordu.
Kasım 2022 de hem fizyoterapist hemde cinsel terapist olan bir doktor ile online olarak seans yaptık.
İlk seansta umutlanıp cesaret bulmuştum.
Evde yapmam için pelvik kas egzersizlerini ödev olarak vermişti. Yaptım.
2. seansta ödev olarak parmak egzersizleri verdi.
Ben yapmaya bile cesaret edemedim.
Derken yapamadan 3. Seansı aldım ve tekrar bir seans almadım.
Bu seansları sonlandırmamın sebebi ; aslında 1 veya 2. Seansta bana aktarabileceklerini 3. Seansa kadar uzatıp aktarmaması ve 3. Seansta bana ismimi ve kaç yıllık evli olduğumu tekrar tekrar sorması benim güvenimi sarstı.
O doktorda başaramamı tabiki suçlamıyorum. Ama bu denli hassas bir konuda hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum.
Gelelim vajinismusu yendiğim doktoruma; SN. MURAT ULUSOY
Eşim internette araştırmaları sonucunda denk geldi Murat Ulusoy Bey ile.
Hemen randevu alıp gittik, ikimizde inanarak gittik. Özellikle eşim.
Olumsuz birşey okumamamda buna etkendi.
Ve olumsuz birşey bulmak için özellikle araştırdım.
Ama bulamadım :)
Polikliniğe gittiğimizde bizden hikayemizi dinleyip, notlarını aldı. Süreci anlatır dökümanı okuyup , aklımıza takılan kısımları sorduktan sonra imzalayıp tedaviyi kabul ettik.
Tedavi ile ilgili biraz tedirgin ve heyecanlıydım.
Polikliniğe gitmemizin üstünden tam 26 saat sonra da sorunumuzu çözmüş olduk.
Belki çok klişe olacak ama ben bunu yendiysem herkes yener diyorum.
Hem canımın inanılmaz tatlı oluşu, hem el bebek gül bebek olmamdan dolayı herşeye fazla naz yapmam, hem kırılgan ve naif olmam hepsi bende toplanmış adeta :)
Murat Bey’in sabrı, profesyonel yaklaşımı, içtenliği ve özverisi için binlerce kez teşekkür ederim.
Bu hastalığı yenebilmemin en büyük etkeni eşim ve doktorum Murat Ulusoy.
Şüphesiz olarak güvenip çözebileceğinize inanarak gidin lütfen.
İçtenlikle söylüyorum ki iyi ki diyeceksiniz…
He anacım heReklam falan değil milleti yanlış yönlendirip bu zorluğu çekenler gidecekler ve tedavi olup kurtulacaklarken bu yorumunuz yüzünden belki vazgeçecek ve hayatı kararacak. O yüzden böyle önemli konulara yorum yazarken çok çok dikkatli olun. Murat hoca 1 günde gerçekten sorunu çözüyor. Tekrar etme gibi bir dertte yok
Hala devam ediyorsunuz. Kolay mı sanıyorsunuz o kadar zor bir durum ki bırakın şu alaycı yorum yapmayın millet intiharın eşiğine geliyor bu durumdan dolayı Allah herkezin yardımcısı olsunHe anacım he
Bu alandaki tek uzman o olduğu için ben kötüledim diye vazgeçip başka bir tedavi düşünmeyip hayatlarını karartacaklar.
Sorgulamanıza bile gerek yok 1:30 iki günde sorun kökten halloluyor Allah’a çok şükür bir tane de kız evladım oldu sorun çözüldükten sonraVajinaniniza dokunamiyorsunuz bile ama 26 saat içinde olay çözülüyor cok ilginç gerçekten nasıl cozdugunden bahsetseydiniz birilerine yardım etmek istiyorsaniz, doktorun adini büyük harflerle yazarak degilde
Ben de vajinismus atlattım. Bana masal anlatma. Öneri böyle yapılmıyor. Reklamım ben diye bağırıyor.Hala devam ediyorsunuz. Kolay mı sanıyorsunuz o kadar zor bir durum ki bırakın şu alaycı yorum yapmayın millet intiharın eşiğine geliyor bu durumdan dolayı Allah herkezin yardımcısı olsun
Ben de yazik derim. Hayatindan benzer sebeple 4,5 sene giden bir insan olarak çok yazık derim.Yani 4,5 sene eşiniz sizin nazınızı beklediyse helal olsun derim. Yeni hayatınızda başarılar