• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Murat sönmezer

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Buketmelissa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
4
4
1
36
ben eşimle beraber normal kontrole gittim bize tüp bebek önerdi yumurta rezervi düşük dedi başka doktorlara gittik böyle bişey olmadığını söylediler herşey normal dediler. Murat bey biraz işi ticarete dökmüş. Bence kendisinin tüp bebek merkezi olduğu için herkezi tüp bebeğe yönlendirdiğini düşünüyorum.herkezin kenditercihi.ben hiiiç önermiyorum
*normalde pek yorum yazan birisi değilim bu durum beni çok rahatsız ettiği için herkezle paylaşmak istedim
 
9 Yıllık özlemime son veren adamdır Murat Sönmezer. 1 aşılama 4 tüp bebek denemesi sonrasında hayalimi gerçeğe dönüştüren adamdır. Ne yaptığını bilen adamdır. Eleştirmeden önce araştırma yapın bence. Bu adamın ne kadar başarılı olduğunu göreceksiniz.
 
Back