Yaa çok güzelsin kiiMerhaba, yaklaşık 3 ay önce Çankırı Devlet Hastanesi’nde Görkem hoca ameliyatımı gerçekleştirdi. Öncesi sonrası fotoğraflarımı sizle paylaşmak istedim. :) doktorumun ellerine sağlık çok güzel oldu. Ayrıca yeni olmuş ve olacak arkadaşlara tavsiyem en az 3 ay boyunca burnunuzu aynada incelemeyin.
Çok beğendim, yeni burnunuz daha masum daha tatlı bir ifade vermiş size, Naz Elmas'a benzettim yeni halinizi...Güle güle kullanın.Merhaba, yaklaşık 3 ay önce Çankırı Devlet Hastanesi’nde Görkem hoca ameliyatımı gerçekleştirdi. Öncesi sonrası fotoğraflarımı sizle paylaşmak istedim. :) doktorumun ellerine sağlık çok güzel oldu. Ayrıca yeni olmuş ve olacak arkadaşlara tavsiyem en az 3 ay boyunca burnunuzu aynada incelemeyin.
Ne kadar fiyat ödediniz acaba ogrenebilir miyimmMerhaba, yaklaşık 3 ay önce Çankırı Devlet Hastanesi’nde Görkem hoca ameliyatımı gerçekleştirdi. Öncesi sonrası fotoğraflarımı sizle paylaşmak istedim. :) doktorumun ellerine sağlık çok güzel oldu. Ayrıca yeni olmuş ve olacak arkadaşlara tavsiyem en az 3 ay boyunca burnunuzu aynada incelemeyin.
Çok güzelmişsiniz çok daha güzelleşmişsiniz resimlerin özeti buMerhaba, yaklaşık 3 ay önce Çankırı Devlet Hastanesi’nde Görkem hoca ameliyatımı gerçekleştirdi. Öncesi sonrası fotoğraflarımı sizle paylaşmak istedim. :) doktorumun ellerine sağlık çok güzel oldu. Ayrıca yeni olmuş ve olacak arkadaşlara tavsiyem en az 3 ay boyunca burnunuzu aynada incelemeyin.