Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Dünya Evine Girdi

elieshagangsta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
633
261
Magazin dünyasının çok konuştuğu çiftlerden olan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç çifti dün akşam yaptıkları görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç çifti bu akşam yaptıkları görkemli bir düğünle dünya evine girdi.Yaklaşık 6 aylık ayrılığın ardından tekrar bir araya gelen ve evlilik kararı alan oyuncu Merve Boluğur ile şarkıcı Murat Dalkılıç, dün akşam nikâh masasına oturdu. Adile Sultan Yalısı'nda düzenlenen görkemli düğün törenine sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

murat-dalkilic-ve-merve-bolugur-dunya-evine-girdi-7626132_1682_m.jpg

HALAY ÇEKTİLER

Arkadaşları Berkay, menajeri Polat Yağcı, Önder Açıkbaş ve Hakan Baş'ın da eşlik ettiği damat, gelinle birlikte kapı önünde halay çekti. Çiftin düğüne çok sayıda ünlü isim de katılım gösterdi.

murat-dalkilic-dunya-evine-girdi-7626132_2589_m.jpg

Kadın resmen düğünü kendi için yapmış.. Damat takılıyor öyle yanında. Bu kadının boyu çok kısa diye biliyorum sanırım protez bacaktakmış rezalet. Çok kötü duruyor... Murat'ın beli kadının kalçalarına geliyor. Gül gül öldüm. :KK53:

Gelinliği abiye elbise gibi asla gelinlik olarak giymezdim ama çok beğendim fiziği harika kadının, diktirmiş mi acaba bi iki kilo daha versem bunun farklı renginden elbise yaptırırdım kendime

Keremcem ile Seda güveni çok yakıştırıyordum onlar bile ayrıldı.
Hayırlısı olsun tabiki Hoppa

Bu kiz da yasla birlikte bi seye benzeyenlerden de ben o sari disli sevimsiz guluslu halini unutamiyorum. Ekranda buyumenin zararlari. Bi de fizikte bi problem var dar vucudu bi garip boyunun kisaliginin yaninda. O yuzden adriana limayla foto cekilip ondan guzel cikmasina ragmen begenemiyorum bunu. Ha gelin olarak guzel bi gelin olmus o baska

X