- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben 2. resımdekı hatun gıbıyım
4 ay once dogum yaptım
evlenırkende cok zayıf degıldım
cunku kıloyu kafaya takmam
40 kıloda olsam mutluyum 100 kıloda olsam :)
aynende dedıgınız gıbı kadının kadına bunu yapması cok enteresan
asırı zayıf dedım dıye gıttı daha tombık bı kadını ornek vererek dalga gectı
Nasil kendinize laf soylenmesini istemiyorssniz kendinizi ideal zannedip millete ayy aşırı zayif hic kadinsi degil demenin alemi yok
bende 12 kılo verdım hamılelıgımdeYani baya bir savunma olmus ben de sasirdim. Benim zayiflara birsey dedigim zaten yokken balik etli örnegi koymasini karsilik olarak rencide etmis bu tipte bayanlari diye düsünerek yorum yaptim. Gergin ama arkadas. Bu arada ben dogumdan sonra cok sükür fistik gibiyim, hatta bes kilo aldim kizim iki yasina girince bile isteye yedim. Ama veremeyen kadin da var tip de var yani yaradilis sonucta herkes bir örnek degil. Cok yanlis geldi fotografla aha bu bir de karsisindaki bu diye..
bende 12 kılo verdım hamılelıgımde
dogum yaptıgımda hamıle kaldıgım kılodan zayıftım
ama sutum kesıldı tekrar gelsın dıye bı yedım bı yedım hooopp gerı aldım
amaan verırım nasılsa yaz geldı yuruyuse bakar
sanslılardanmısız bız...
merve yapısında zayıf bellıBen de dogumdan sonra 50 49 a kadar düstüm. Aldim kizim biraz büyüyünce isteyerek, isteyerek de veririm sirf pantolanlarim dar geliyor yenisini almiyim diye bir ara vermek istedim.
Ama kadinlari karsilastirmak bana cok ters geliyor.
Su güzel bu degil demek de cok yanlis.
Merve karakteristik zayifsa dedim yaten normal. Normal kiloda olanlar da tü kaka oluyor ona takiyorum. Arkadas baya atarliydi. Bu konuda daha fazla birsey denmez. Ne desek avukatlar türüyor. Herkes fikrini söylüyor sonucta. Ama savunmaya gecince is cirkinlesiyor.