Merve Boluğur makyajsız hali 2016

Bolede guzelki kendine guveniyor bksana makyajsiz poz verdigine gore ki bencede hakli guvenmekte

agzı cok buyuk asırı derecede zayıf ama yınede guzel :)

Şu hatun nasil asiri zayif olabiliyor? Giydigi gelinligi kilolu biri giyemezdi eminim asiri zarif bir şekilde taşıdı. Gayet fit ve normal.

Sizin normal kilo alginiz bu resimdeki gibi heralde? Ama kendi vucudunuzu ideal alıp ona göre milletin asiriligina karar vermeyin bence :KK70:

Şu hatun nasil asiri zayif olabiliyor? Giydigi gelinligi kilolu biri giyemezdi eminim asiri zarif bir şekilde taşıdı. Gayet fit ve normal.

Sizin normal kilo alginiz bu resimdeki gibi heralde? Ama kendi vucudunuzu ideal alıp ona göre milletin asiriligina karar vermeyin bence :KK70:

Yalniz alttanki bayan da gayet hos. O mayoyu degil de daha seksi birsey giyse kadinlikta merveye 10 basar.
Iki kram ete olan düsmanlik ne zaman bitecek. Kadin kadina yapmasin yahu, cocuk doguruyoruz, österojen hormonu zaten direk yag demek. Dogamiz bu iken mode dergilerindeki, televizyonlardaki bu pompolamaya kurban gidiyor kadinlar. Ha karakteristik zayif olur, olur yani. Ama bu ikinci kadin da normal bir kadin. Sagliksiz görmedim.

Sizin normal kilo alginiz bu resimdeki gibi heralde? Ama kendi vucudunuzu ideal alıp ona göre milletin asiriligina :KK70:karar vermeyin bence
sızde neye asırı neye normal dıyecegım konusuna karısmayın bence :KK66:
alındıgınıza gore ...
neyse :KK70:

Yalniz alttanki bayan da gayet hos. O mayoyu degil de daha seksi birsey giyse kadinlikta merveye 10 basar.
Iki kram ete olan düsmanlik ne zaman bitecek. Kadin kadina yapmasin yahu, cocuk doguruyoruz, österojen hormonu zaten direk yag demek. Dogamiz bu iken mode dergilerindeki, televizyonlardaki bu pompolamaya kurban gidiyor kadinlar. Ha karakteristik zayif olur, olur yani. Ama bu ikinci kadin da normal bir kadin. Sagliksiz görmedim.
aynen ben 2. resımdekı hatun gıbıyım
4 ay once dogum yaptım
evlenırkende cok zayıf degıldım
cunku kıloyu kafaya takmam
40 kıloda olsam mutluyum 100 kıloda olsam :)

aynende dedıgınız gıbı kadının kadına bunu yapması cok enteresan :KK70:
asırı zayıf dedım dıye gıttı daha tombık bı kadını ornek vererek dalga gectı :KK70:

sızde neye asırı neye normal dıyecegım konusuna karısmayın bence :KK66:
alındıgınıza gore ...
neyse :KK70:

Kilolarinizla bariscaksaniz barisin size bisey diyen olmadi zaten. Bakin ben resim koyup bisey diyince nasil zorunuza gidiyor. Dogumdu, kadin kadina bunu yapiyor, yok hormondu girdiniz. Nasil kendinize laf soylenmesini istemiyorssniz kendinizi ideal zannedip millete ayy aşırı zayif hic kadinsi degil demenin alemi yok. Resimdeki mayolu kadina sagliksiz durmuyor diyorsunuz, Mervede aneroksik bir zayiflikta degil zaten. Yağ biriktirerek kadinsi olunmaz birde.
Aneroksik zayiflikta, obezite boyutunda sismanlikta saglikli degil. Burada ikisi yok oyuzden camur atmaninda alemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nurbanu Sultan rolünden sonra bana nedense çok itici gelmeye başladı,aslında gayet güzel bir kız ten rengini çok beğeniyorum ama şu kırmızı rujdan artık vazgeçmeli,vamp durduğunu fln sanıyor heralde ama bence doğal renkler kendisine daha çok yakışıyor.

hafif makyajlı daha sempatik görünüyor,
kıpkırmızı ruj ve gözüne yaptığı kapkara makyaj hiç yakışmıyor ya biri söylemiyor mu kızcağıza :KK43:
aynen kıpkırmızı rujla ve kısık bakıslarla şuh oldugunu zannedıyor bence
kesınlıkle dogal tonlar kullanınca hos duruyor

Kilolarinizla bariscaksaniz barisin size bisey diyen olmadi zaten. Bakin ben resim koyup bisey diyince nasil zorunuza gidiyor. Dogumdu, kadin kadina bunu yapiyor, yok hormondu girdiniz. Nasil kendinize laf soylenmesini istemiyorssniz kendinizi ideal zannedip millete ayy aşırı zayif hic kadinsi degil demenin alemi yok. Resimdeki kadin sagliksiz durmuyorsunuzda mervede aneroksik bir zayiflikta degil zaten. Yağ biriktirerek kadinsi olunmaz birde. Aneroksik zayiflikta, obezite boyutunda sismanlikta saglikli degil. Burada ikisi yok oyuzden camur atmaninda alemi yok.
:KK70:
bayan supersonık ben kadına cırkın demedım guzel dedım zaten
hıc kadınsı degıl de demedım :KK70: unutkanlıkda basladı heralde
camur atmak :KK70: kadına ıftıra attım namusuna laf soyledım ılan edecek nerdeyse :KK70: :KK70: :KK70:
asırı zayıf ama yınede guzel dedım :KK70:
ama sen tutup daha kılolu bı kadını ornek vererek dalga gectın :KK70:
kılolarımızla barısalım derken ??? :KK70:
bı ınsanın begenısıne karısmak hadsızlıgınde bulunmam ben bu sebeple sızınle konusacak bırsey goremıyorum
gıttıkce cırkınlesıyorsun cunku bı daha bana yorum yaparsan benı polemık ıcıne cekıyor deyıp bol kib borbardımanına tutucam

nıye bu kadar kompleks yaptıgınıda anlamadım zaten neyse...

kılo problemı olan kadın kendını nasıl bellı edıyor :KK70:
bunca kısı yorum yapmıs ama bugunku pıyango bana vurdu :KK70:
bıde kadının dırek makyajsız halıyle alakalı bı konu altına yorum yazalım dıye konu acılmıs yorum yazdım dıye baskasının hakkında nasıl oyle konusursunuz dıyor :KK70: :KK70: :KK70:
regl gunu falan heralde :KK70:

:KK70:
bayan supersonık ben kadına cırkın demedım guzel dedım zaten
hıc kadınsı degıl de demedım :KK70: unutkanlıkda basladı heralde
camur atmak :KK70: kadına ıftıra attım namusuna laf soyledım ılan edecek nerdeyse :KK70: :KK70: :KK70:
asırı zayıf ama yınede guzel dedım :KK70:
ama sen tutup daha kılolu bı kadını ornek vererek dalga gectın :KK70:
kılolarımızla barısalım derken ??? :KK70:
bı ınsanın begenısıne karısmak hadsızlıgınde bulunmam ben bu sebeple sızınle konusacak bırsey goremıyorum
gıttıkce cırkınlesıyorsun cunku bı daha bana yorum yaparsan benı polemık ıcıne cekıyor deyıp bol kib borbardımanına tutucam

nıye bu kadar kompleks yaptıgınıda anlamadım zaten neyse...

Sadece senin yazdigini alintilamadim diger arkadasida alintilayarak yazdım. Butun yazdiklarimi almak durumunda degilsin. Kompleks yapan kim bilemiyorum. Sadece etrafım, kendilerine kilo almissin denince kiyameti koparan ama kendinden fit olanlara ayy asiri zayifsin diyenlerle dolu. Bence surekli ayy bu boyle, su boyle diyerek kendimizi ideal gorup surekli elestirmesek ozaman kadinlar daha rahat edecek gibi görünüyor. Cunku gordugunuz uzere benim ornekleri de sizi kızdirdi, sizin yaptiginizda buna benzer birsey aslinda.

Not: Alintilama amacim polemik degil ama alintilamadan ortaya konusarak bana laf vurunca polemige ceken sen oluyorsun buarada. :)

Sadece senin yazdigini alintilamadim diger arkadasida alintilayarak yazdım. Butun yazdiklarimi almak durumunda degilsin. Kompleks yapan kim bilemiyorum. Sadece etrafım, kendilerine kilo almissin denince kiyameti koparan ama kendinden fit olanlara ayy asiri zayifsin diyenlerle dolu. Bence surekli ayy bu boyle, su boyle diyerek kendimizi ideal gorup surekli elestirmesek ozaman kadinlar daha rahat edecek gibi görünüyor. Cunku gordugunuz uzere benim ornekleri de sizi kızdirdi, sizin yaptiginizda buna benzer birsey aslinda.

Not: Alintilama amacim polemik degil ama alintilamadan ortaya konusarak bana laf vurunca polemige ceken sen oluyorsun buarada. :)
ya arkadasım sen o sıvrı koselerını bıze batırmaya calısırken kendıne batırıyorsun farkında degılsın
konustukca batıyorsun farkında degılsın
bıkere bıtek benım yorumumu alıntılayarak daha kılolu bı kadınla dalga gecmek suretıyle yorum yaptın ( ılk olarak )
boyle basladı zaten :)
ben kımseyle dalga gecmedım
agzının daha buyuk oldugunu ve asırı zayıf buldugumu yınede guzel oldugunu soyledım
bu senı nıye rahatsız edıyor
buraya yorum yapalım dıye konu acılmıs
ıstersem begenırıımm ıstersem begenmem SANANE :)
fit degıl demedım cırkın demedım ıstersem derım SANANE
sen benı alıntılayıp daha kılolu bı kadınla dalga gecersen ozaman cevap verırım bu benım ustume alındıgımı gostermez bana dırek yazdıgın ıcın cevap hakkımı kullanmam demek olur
sen alındın kı cumlem zoruna gıtmıs :KK70:
bana elestırme dıyen bırı olarak ılk once senın elestırmemen gerek :)

bazı fıkırlere acık olmanı tasıye ederım ufkun genısler
benı kızdıran sızın kılolu kadınla dalga gecmenız :) cunku ben zayıf kadınla dalga gecmedım :KK66:
ve elestırme dıyerek elestıremezsınız kım oluyorsunuz da bana bunu dıyorsunuz anlayamadım
ne kadar komık ya :KK70:
bu ne perhız bu ne lahana tursusu
hayır kesın regl yanı :KK70: kesın
pekı senı anlayısla karsılıyorum tum sefkatımle evet haklısın :KK70:

not : polemık cıkarmak ıstemedım dıyene bak :KK70:

Mune Mune :süslü:
rıca ederım konuya yorum yapabılır mıyım :KK70:
tacize ugruyorum da :olamaz:

ya arkadasım sen o sıvrı koselerını bıze batırmaya calısırken kendıne batırıyorsun farkında degılsın
konustukca batıyorsun farkında degılsın
bıkere bıtek benım yorumumu alıntılayarak daha kılolu bı kadınla dalga gecmek suretıyle yorum yaptın ( ılk olarak )
boyle basladı zaten :)
ben kımseyle dalga gecmedım
agzının daha buyuk oldugunu ve asırı zayıf buldugumu yınede guzel oldugunu soyledım
bu senı nıye rahatsız edıyor
buraya yorum yapalım dıye konu acılmıs
ıstersem begenırıımm ıstersem begenmem SANANE :)
fit degıl demedım cırkın demedım ıstersem derım SANANE
sen benı alıntılayıp daha kılolu bı kadınla dalga gecersen ozaman cevap verırım bu benım ustume alındıgımı gostermez bana dırek yazdıgın ıcın cevap hakkımı kullanmam demek olur
sen alındın kı cumlem zoruna gıtmıs :KK70:
bana elestırme dıyen bırı olarak ılk once senın elestırmemen gerek :)

bazı fıkırlere acık olmanı tasıye ederım ufkun genısler
benı kızdıran sızın kılolu kadınla dalga gecmenız :) cunku ben zayıf kadınla dalga gecmedım :KK66:
ve elestırme dıyerek elestıremezsınız kım oluyorsunuz da bana bunu dıyorsunuz anlayamadım
ne kadar komık ya :KK70:
bu ne perhız bu ne lahana tursusu
hayır kesın regl yanı :KK70: kesın
pekı senı anlayısla karsılıyorum tum sefkatımle evet haklısın :KK70:

not : polemık cıkarmak ıstemedım dıyene bak :KK70:

Konu merve değil ki. Ne zaman magazin kismina gelsem cidden cok hoş hatunlara garip yakistirmalar okuyorum burada ilginc bir şekilde. Bu gerçektede böyle, oyüzden siz ve sizin gibi dusunenlerin normal algisi bumudur nedir onu sordum ve ornekle bir fotograf koydum. Kaldiki koydugum fotografa yorum bile yapmadim agzi soyle totosu ise boyle şeklinde :) ki deseydim de bundan sanane olurdu. Ha dalga gectiysemde sanane sana ait degil o fotoğraf zaten. Bu düzeyde tartisacaksak eğer bir anlamı yok. Bu kadari yeterli

Konu merve değil ki. Ne zaman magazin kismina gelsem cidden cok hoş hatunlara garip yakistirmalar okuyorum burada ilginc bir şekilde. Bu gerçektede böyle, oyüzden siz ve sizin gibi dusunenlerin normal algisi bumudur nedir onu sordum ve ornekle bir fotograf koydum. Kaldiki koydugum fotografa yorum bile yapmadim agzi soyle totosu ise boyle şeklinde :) ki deseydim de bundan sanane olurdu. Ha dalga gectiysemde sanane sana ait degil o fotoğraf zaten. Bu düzeyde tartisacaksak eğer bir anlamı yok. Bu kadari yeterli
sayın sıvrı kose bayan
ben her magazın sayfasında her hos hanıma cırkın demıyorum
gıt onu dıyenlere soyle
fıkrımı paylasırken sana soracak degılım
sosyal deney yerıde degıl burası
ne hadsızlık ya ...
tartısmak ıstemıyorum arkadasım bı gıt allah askına
duzey mı bıraktın dırek belden asagı vurdun sen ne beklıyordun kı

sayın sıvrı kose bayan
ben her magazın sayfasında her hos hanıma cırkın demıyorum
gıt onu dıyenlere soyle
fıkrımı paylasırken sana soracak degılım
sosyal deney yerıde degıl burası
ne hadsızlık ya ...
tartısmak ıstemıyorum arkadasım bı gıt allah askına
duzey mı bıraktın dırek belden asagı vurdun sen ne beklıyordun kı

Bence daha sakin karsilasaydin anlasacaktik. Cidden kilolularla gecmek isteseydim oraya balik etli degilde cok abes derece kilolu bir hatun koyup farkli uslup kullanirdim. Iyi gunler

şaka gibi :olamaz:

Ben mi camur atmisim pardon. Mervenin karsisinda sundugunuz örnegi bütün kadinlar adin
Kilolarinizla bariscaksaniz barisin size bisey diyen olmadi zaten. Bakin ben resim koyup bisey diyince nasil zorunuza gidiyor. Dogumdu, kadin kadina bunu yapiyor, yok hormondu girdiniz. Nasil kendinize laf soylenmesini istemiyorssniz kendinizi ideal zannedip millete ayy aşırı zayif hic kadinsi degil demenin alemi yok. Resimdeki mayolu kadina sagliksiz durmuyor diyorsunuz, Mervede aneroksik bir zayiflikta degil zaten. Yağ biriktirerek kadinsi olunmaz birde.
Aneroksik zayiflikta, obezite boyutunda sismanlikta saglikli degil. Burada ikisi yok oyuzden camur atmaninda alemi yok.
Camur mu atmisim, güldürdünüz beni. Ben esitligi savunurken bayagi bir avukat gibi döktürmüsünüz. Neyse daha fazla birsey demiyim barut gibisiniz malum :dondurma:

X