- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
o yükselme durumları ne oldu son durum ne canım ben de listeden sonra tam bir derslere gömüleceğim kitaplarımın hepsini düzenledim kalemlerimi falaniyiyim iş güç uğraşıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o yükselme durumları ne oldu son durum ne canım ben de listeden sonra tam bir derslere gömüleceğim kitaplarımın hepsini düzenledim kalemlerimi falaniyiyim iş güç uğraşıyoruz
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CÜMLENİZE DOSTLAR
İnan bana sürekli dualarimda sın canım Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah sana özlem e ve isteyen herkeseALLAH RAZI OLSUN CANIM
doğumuna az kaldı lütfen bana da dua et canım bir de özlem diye dostum var ona da benim bata 3 günüm kaldı umutla bekliyorum bu ay bebeğim benimle olsun diye
o yükselme durumları ne oldu son durum ne canım ben de listeden sonra tam bir derslere gömüleceğim kitaplarımın hepsini düzenledim kalemlerimi falan
allah razı olsun canım@yorgun anneanne için 500 tane okudum
Allah senden de razı olsunallah razı olsun canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM bu sıralar çok durgunum ben de çok istemekten sanırım gerçi hepimize hayırlı sağlıklısalih ve saliha evlatlar canım tüm hamile arkadaşlarıma da kolay ve sağlıklı doğum hayırlarla sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inş aminİnan bana sürekli dualarimda sın canım Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah sana özlem e ve isteyen herkese