AMİN CANIM allah hepimizin gönlündeki dilekleri muratları tez zamanda karşımıza çıkarırSenin adına çok mutlu oldum.Allah hepimizin dileğini hayırlısıyla versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CANIM allah hepimizin gönlündeki dilekleri muratları tez zamanda karşımıza çıkarırSenin adına çok mutlu oldum.Allah hepimizin dileğini hayırlısıyla versin.
çok ama çok sevindim rabbim tamamına erdirsin olmayanlarada versin hepimizin duaları kabul olsun tez zamanda inşallahArkadaslar bende bugun hamile oldugumu ogrendim. Gercekten her kapiyi acan dua. Allah hepinizden razi olsun. Tez vakitte sizin dualarinizida kabul etsin insallah
canım rabbim bütün dualarını kabul etsin çok sevindimkızlar bugün işimle ilgili güzel bir gelişme oldu dün okumam bitti an itibariyle güzel bir gelişme oldu . ALLAH herkesten razı olsun. sabır ve sakinlikle inacınızı kaybetmeyin . duların gücü çok farklı . duların gücü gönlünüzden kaybolmasın . herkese çok teşekür ederim
çok sevindim. bende duaya burdaki dualarımıza çok inanıyorum faydasını gördüğümüze ,göreceğimize de. Allah eden herkesten razı olsun.kızlar bugün işimle ilgili güzel bir gelişme oldu dün okumam bitti an itibariyle güzel bir gelişme oldu . ALLAH herkesten razı olsun. sabır ve sakinlikle inacınızı kaybetmeyin . duların gücü çok farklı . duların gücü gönlünüzden kaybolmasın . herkese çok teşekür ederim
çok sevindim ,hayırlı olsun inşallah. herşey gönlünce olsun:)Arkadaslar bende bugun hamile oldugumu ogrendim. Gercekten her kapiyi acan dua. Allah hepinizden razi olsun. Tez vakitte sizin dualarinizida kabul etsin insallah
sabır ve dua ayna hanımcım inşallah olacak. ben inanıyorumben de hayırlısıyla bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş istiyorum
inşaallah meliscim bilmiyorum ya bebiş meselesini oluruna bırakmam lazımsabır ve dua ayna hanımcım inşallah olacak. ben inanıyorum
ayna hanımcım üzülmeyin bakın burda çok güzel dualar ediyoruz. kafanıza takmayın hiç beklemediğimiz anlarda sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. Allah'a bırakalım:)inşaallah meliscim bilmiyorum ya bebiş meselesini oluruna bırakmam lazım
bıraktım canım bakalım derslerime vereceğim kendimiayna hanımcım üzülmeyin bakın burda çok güzel dualar ediyoruz. kafanıza takmayın hiç beklemediğimiz anlarda sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. Allah'a bırakalım:)
hayırlısı ayna hanımcım, bundan sonra dualara devam mı yoksa burdaki dualar bitiyor mu?bıraktım canım bakalım derslerime vereceğim kendimi
EL KADİR için istek çok olursa bir burayı sürdürürüm o da akşamları tüm toplamları yapar yeni kişşiye geçerim aklımda ramazana kadar hatimimi bitirmek belki hatimden sonra ALLAH beni sevindirecek bilemiyorum sakin olmaya çalışıyorumhayırlısı ayna hanımcım, bundan sonra dualara devam mı yoksa burdaki dualar bitiyor mu?
cümlemizden canım1000 okudum..allah okuyan herkesten razi olsun
Amin canim cok saol.. allah cümlemizin gonlune gore versinintense arkadaşımız için 1000 alıyorum inşallah ama yarın öğlene kadar bitirebilirim inşallah en geç. Allah dileğini hayırlarla kabul etsin,herşey gönlünce olsun