- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal olsun canım sıkıntı yok. allah dularını kabul etsin tez zamanda gönlündeki muratlar kabul olsuncnm hakkını helal et bildirim gelmedi sayfsyı acmayı unutmusum 750 okudum ama senin için yinede
çok sevindim canımkızlar bugün işimle ilgili güzel bir gelişme oldu dün okumam bitti an itibariyle güzel bir gelişme oldu . ALLAH herkesten razı olsun. sabır ve sakinlikle inacınızı kaybetmeyin . duların gücü çok farklı . duların gücü gönlünüzden kaybolmasın . herkese çok teşekür ederim
Amin canım cümlemize750 okudum..Rabbim tez zamanda güzellikler nasip etsin...
Senin adına çok mutlu oldum.Allah hepimizin dileğini hayırlısıyla versin.kızlar bugün işimle ilgili güzel bir gelişme oldu dün okumam bitti an itibariyle güzel bir gelişme oldu . ALLAH herkesten razı olsun. sabır ve sakinlikle inacınızı kaybetmeyin . duların gücü çok farklı . duların gücü gönlünüzden kaybolmasın . herkese çok teşekür ederim
GERÇEKTEN Mİ CANIM ÇOK SEVİNDİM DARISI BANA BAKALIM BEN ATANMAK İÇİN BU DUAYI İSTEDİM KENDİME AMA ATANMAMA DAHA VAR 2016 KPSS SINAVINA GİRECEĞİM YENİ L,İSTEDE HAMİLELİK İÇİN OKUTAYIM HERKESE BU ZİKİR İYİ GELECEK HERALDE ALLAH (C.C) HEPİMİZİ MUTLU ETSİN İKİNCİ GÜZEL HABERArkadaslar bende bugun hamile oldugumu ogrendim. Gercekten her kapiyi acan dua. Allah hepinizden razi olsun. Tez vakitte sizin dualarinizida kabul etsin insallah