- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
aaynaa ariyana için okudum Allah gönlünden geçen bütün dualara çare olsun inşallah
Allah razi olsun cnm ,cumlemizin dualarini kabul etsin insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaynaa ariyana için okudum Allah gönlünden geçen bütün dualara çare olsun inşallah
@ariyana okudum ALLAH tüm dualarımızı kabul etsin. canım çok geçmiş olsun
doğuştan mı yoksa sonradan mı oldu felç durumu
hmm anladım canım kaç yaşında oğluncanim benim cok sagol,Allah razi olsun
cok sukur hareket etmesinde filan problem yok oglumun.
aksine cok hareketli ve oldukca soz dinlemez inatci bi sipa ama elimden yemek yesin,hala bezini pisletsin hani bildigin cakir keyif.
iki dil ogreniyor bide ve iki dilde birbirinden cok farkli diller,yani hicbi benzerlik yok oyuzden bocaliyor zavalli.
dili donmedikce agliyor,hircinlasiyor.
insallah dualariniz Allahin huzurunda kabul gorur,biran once dili cozulur.
yasitlari baya cumleler kuruyor bizimkisi yarim yamalak kelimeler ancak..
aminnn aynaa keyfin nasıl?BİLDİĞİM KADARIYLA ÇOCUĞUNUN FELÇ DURUMU YOK CANIM SADECE DİLİ DÖNÜYORMUŞ AMA ZOR OLUYORMUŞ ÇOCUK TAM DÖNDEREMEDİĞİNDEN RAHATSIZ OLUYORMUŞ ALLAH EN YAKIN ZAMANDA TÜM HASTALARIMIZA DA ARİANIN EVLADINA DA ŞİFA RAHATSIZLIKLARINA MERHEM VERSİN AMİN
Ariyana için okudum Rabbim cocuguna iyilikler versin dualarini ve dualarimizi kabul etsin
ariyana için okudum. Allah kabul etsin inşallah. Rabbim tez zamanda şifa versin.
hmm anladım canım kaç yaşında oğlun
birde bazı çoçuklar daha geç konuşur . bir dr götürdün mü?
bencede normal benimde 6 yaşında bir oğlum var3e yaklasiyor cnm,burdaki yasitlari bulbul gibi,doktora gittik,onlara gore normal..zaten burda olsen o da normal.
ariyana için okudum
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa melek9090, ebruli ve kendim icin okudum,internete giremezsem sıkıntı çıkmasın diye simdiden yazayım dedim.Allahım gönülleri muradlarina erdirsin inşallah en guzel şekilde
PEK KEYFİM YOK CANIM DERS ÇALIŞAMADIM DÜN YİNE KAYNATAMIN HASTANE İŞİ VAR ELTİM MEMLEKETE GİTTİ 15 GÜN ONLARDA KALACAKTI GÜYA 6. GÜN BANA POSTALADILARaminnn aynaa keyfin nasıl?