canım nasılsın biraz daha toparlandın mı dediğim coğrafya kitabını aldın mı nasıl içeriği merak ettim çok iyi dediler ama ben elimdekileri çalışacğaım@msgulerr okudum
canım senin dileğin ne akşam senin listeyi hazırlayacağım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN okumalarını göremediklerim varsa belirtsin gözümden kaçmış olabilir arkadaşlar sağolun
ALLAH RAZI OLSUN CANIMkuzum sen beni herkese okudu yaz,surekli bildirim yapmiyorum ama okuyorum.
dilegim su : Allahim Kerim kulunun dilini coz,meramini dile getirmesini,ihtiyaclarini kendi basina gidermesini nasip eyle.
Sevdigin korudugun yumusak basli kullarin arasina koy cumle musluman kardesimin icinde.
amin.
aaynaa şimdi kitap şiparişleri veriyordumcanım nasılsın biraz daha toparlandın mı dediğim coğrafya kitabını aldın mı nasıl içeriği merak ettim çok iyi dediler ama ben elimdekileri çalışacğaım
link atıyorum canım bak bu kitapaaynaa şimdi kitap şiparişleri veriyordum
bu kitabın adı neydi
tam yazarmısın
coğrafya kara kutu diye soru bankası yok
bana tekrar sorarmısın
canım iyiyim hayat devam ediyor ...
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ARKADAŞLARBende okudum Allah dualarını kabul etsin
teşekür ederim aynaa sipariş verdimlink atıyorum canım bak bu kitap
http://www.avantajkitap.com/informa...a-kutusu-tum-kurum-sinavlari-icin-,252349.asp
arkadaş bana önerirken bulmuştum netten
rica ederim canım bak incele bakalım canım beni de haberdar et iyi mi diye arkadaş çok övmüştüteşekür ederim aynaa sipariş verdim
kitaba baktımda 2014yılındA 15 tane soru tutturmuşlar gelsin söylerim sanarica ederim canım bak incele bakalım canım beni de haberdar et iyi mi diye arkadaş çok övmüştü
kitaba baktımda 2014yılındA 15 tane soru tutturmuşlar gelsin söylerim sana
ariyana için okudum .Allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?