- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 358
- 32
Mekanı cennet olsun babanın,dua ederim hep Allah tüm sıkıntılarına bir bir yol açsın yapamazsın diyenler yaptıklarının karşısında mahcup olsunlar inşallahay canım dua et ben de üniversite sınavına girmeme 2 ay kala babamı kaybetmiştim kollrımda vefat etti kalp krizinden ama kazandım çok daha iyi okul kazanabilirdim ama anneannem büyük babam anneme baskı yaptılar gönderme sakın okula diye...neyse öylesine tercih yapıp geldi sonra annem yolladı ama okul bitti ben atanamadım 2012 de 79 puan aldım işte canım o zaman çok umutluydum alım olmadı şansıma atanamadım 2014 de de başarısız oldum çalışmadığımdan şimdi de çalışıyorum yani bakalım düz hesap 4 ay kaldı biraz da erkene almaları kötü oldu sınavı ama olumsuz konuştukça insanlar moralim sıfır oluyor sen günde ne kadar çalışıyordun canım kendime güvenimi kaybettim ya ama dün yeniden çalışmaya başldım eskisi gibi bakalım ben de telaş içindeyim
Gk gy için doğru düzgün calisamadim okul dersane derken eve akşam 10da geliyordum bi haftasonu bakabilirsem ama derslere başlarken Allah'ım ben elimden geleni yapacağım ama sen bana daha çok yardım et sensiz bu işin altından kalkamam diyerek baslardim calismaya,alan sinavina 15gun kala çalışmaya başladım sabah namaziyla baslardim öğlen namazı ara verirdim bi saat iki saat neyse sonra ikindine kadar çalışır yine ara bu sefer 15dk akşam namaziyla iftar yapıp sahura kadar çalıştım o sıkı çalışmayla 712.oldum alan sınavı kurtarmıştı beni,bir de dua çok önemli kalpten gelen o ses, o zaman sevgiliydik eşimle aynı yer gelsin diye çok dua ettim ikimiz de aynı yerde göreve başlamıştık kimse ihtimal vermiyordu aynı yer gelmez diye
Bu arada saridogan ve bhydmlr için okumuştum canım