Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muslumanin müslüman kardesine yaptigi dua kabul olurmus mutlaka.. Bizim dualarimizda Allahin izniyle olcakkatılım daha fazla olur diye düşünüyordum fakat hayırlısı bakalım dileklerinde olumlu gelişmeler olan lütfen paylaşsın mutlu olalım inş amin
inşallah canım burada arkadaşlarla çok zikir çektik huzur bulduk dualar ettikçe kimisi müjdelerini yazdı kimi sabırla bekledi benim de beklediğim gibi ömür boyu insanoğlu istekleri için ALLAH'A yalvaracaktır biz eksiğiz ve muhtacız inş hayırlarla dileklerimiz bizi bulur ben son bir haftadır aşırı hassas olduğum bir dönemdeyim zaten...Muslumanin müslüman kardesine yaptigi dua kabul olurmus mutlaka.. Bizim dualarimizda Allahin izniyle olcak
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum allah kabuk etsin can
ALLAH RAZI OLSUN CANIM1700 adet Okudum ben de
Ben kk da okunan dualarla çok istediğim birşeye kavuştum. Allah okuyan herkesten razı olsun inşallah
BU AKŞAM BİLDİRİMLERİNİ YAPARLAR HERALDE YARIN TUBAYA GEÇERİZ ZATEN ÜST ÜSTE OKUMASINI YAPMAYAN OLURSA LİSTEDEN ÇIKARACAĞIM ÇÜNKÜ HAK GEÇMESİN BİRBİRİMİZEOkumayanlar ismini yazip neden okumuyolar.. Üzülüyor insan boyle .. Umudumuz kiriliyor..