ebrulicim de bir tanıdıktan griyorum dualarımı okudum canım hakkınızı da helal edin ben de şuan annemin temizliğiyle uğraşıyorum ama az da olsa ağrım var geçecek inş çok öptüm sizleri
BENIDE ALIRMSIINIZ ARANIZA ARKADASLAR
rabbim yardım etin inşallah@Sealand--------------->100
@5335--------------->100 İÇİN OKUDUMMM.
KIZLAR BENDE YENİ LİSTEDE OLUCAM.
AMA KANAMAM VAR. BANADA DUAEDİN.
ben de bugün geldim memlekettenHelal olsun canım dikkat et kendine
yeni liste için şuan bir şey diyemiyorum canım çünkü bu liste ne hikmet çok uzun sürdü biraz mola verelim diyorum memleketten de geldim ya yeni bir dua düşünüyorum aklımda bakalım eğer başlarsam haber ederimaynaa yeni listede bende olmak istiyorum
haber verirmisin
ebruli sağol canım listeyi tamamladık sen de ilgilendin hakkını helal et tüm listedeki arkadaşlardan da ALLAH RAZI OLSUN''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."
(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)
5335 arkadaşımızın okumasına başladık.......
5335 arkadaşımızın gönlündeki dileği ve muradı neyse ALLAH(C.C) hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleştirir inş amin
1.aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.ebruli--------------->100
4.damla_22---------->100
5.tubatesbih--------->100
6.whitepearll-------->100
7.betul8516 ------->100
8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->100
11.Papatya------------>100
12.La Petite Princesse-->100
13.Sealand--------------->100
14.5335------------------->100
ebruli sağol canım listeyi tamamladık sen de ilgilendin hakkını helal et tüm listedeki arkadaşlardan da ALLAH RAZI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?