Bu bir haftadır bende negatifim 2 haftadır regl olmadım geciktim hamileyimdir diye sevindim ama ne yazık ki sonuç olumsuz çıktı hala da olamadım sakin davranmaya çalışıyorum ama olmuyor dün çok ağladım bir sebep buldum kendi kendime başladım ağladım gözlerim kıpkırmızı oldu aksi gibi ders de çalışamıyorum seneye kpss'ye gireceğim kafamı toplamam lazım biran önceBen de negatif bir enerji olabilir.
Elimi attığım yerde bir şey oluyor.
Bu kötü enerjiyi dualarla atarım inşallah
Bu bir haftadır bende negatifim 2 haftadır regl olmadım geciktim hamileyimdir diye sevindim ama ne yazık ki sonuç olumsuz çıktı hala da olamadım sakin davranmaya çalışıyorum ama olmuyor dün çok ağladım bir sebep buldum kendi kendime başladım ağladım gözlerim kıpkırmızı oldu aksi gibi ders de çalışamıyorum seneye kpss'ye gireceğim kafamı toplamam lazım biran önce
amin hayırlısı evetAğlamak iyidir, içini boşaltmışsındır.
Ama kendini üzme, hayırlı zamanda olsun bebeğin inşallah
canım okudun mu okuduysan okudum diye belirtince eklerim okumanıAğlamak iyidir, içini boşaltmışsındır.
Ama kendini üzme, hayırlı zamanda olsun bebeğin inşallah
arkadaşlar dileklerini yazmayan arkadaşlar önceden buraya yazıp bildirebilir ben de zamanı gelince hemen listesinde belirtirim acaba kendi üzgünlüğüm listememi yansıdı
birçok arkadaşımız güzel haberler aldı diper dualarımızda da buradaki dualarımızda da canım bir arkadaş işe girdi iki arkadaş hamiş oldu çoğu arkadaşımız en baştan beri bizimle ama bu topik biraz sıkıntılı başladı ama evet içimize olumsuzluk düşürmemek lazım bir de bazen aksaklıklar oluyor her zaman giremiyorsun neteYok canım öyle düşünme dediğin gibi hafta sonu olduğu için girememiş olabilir okumayan arkadaşlar, ben bu topikte edeceğimiz duaların kabul olacağına inanıyorum
senin dileğin ne canım bebek için mi? dileğini önceden yazabilirsin sıra sana gelince de listene ekleriz kuzumYok canım öyle düşünme dediğin gibi hafta sonu olduğu için girememiş olabilir okumayan arkadaşlar, ben bu topikte edeceğimiz duaların kabul olacağına inanıyorum
senin dileğin ne canım bebek için mi? dileğini önceden yazabilirsin sıra sana gelince de listene ekleriz kuzum
Tabii canım olur Rabbim hayırlarla kabul eder inş içindeki dileğini bu topik bitsin başka dualarda yazacağım onlarda da beraberce okuruzYok bebek için değil de benim dileğim içimde siz bu benim içimdeki niyete göre okurmusunuz sıram gelince
Tabii canım olur Rabbim hayırlarla kabul eder inş içindeki dileğini bu topik bitsin başka dualarda yazacağım onlarda da beraberce okuruz
pazartesinden itibaren daha sıkı tutarız canım okumayanların yerine birkaç kişi kaldığında tamamlarım ben hemen diğer arkadaşa geçeriz hayırlısıyla pazartesi duyururuz arkadaşlara düzenli okuyalım diyeAmin inşallah hepimizin duası kabul olsun, evet yine beraber okuruz iki gün üst üste girmeyeni listeden çıkarsak olmaz mı ?
pazartesinden itibaren daha sıkı tutarız canım okumayanların yerine birkaç kişi kaldığında tamamlarım ben hemen diğer arkadaşa geçeriz hayırlısıyla pazartesi duyururuz arkadaşlara düzenli okuyalım diye
Amin ebrulicim bu hafta bir yeniden Bismillah deriz sonra ben eski yöntemimi uygularım her üyenin okumasına bir gün en çok iki gün beklerim baktım az kişi kaldı ben okumamı yaparım diğer arkadaşa geçeriz okumak isteyen önceden de okumalarını yapıp bildirebilirTamam canım inşallah kabul olur dualarımız
Amin ebrulicim bu hafta bir yeniden Bismillah deriz sonra ben eski yöntemimi uygularım her üyenin okumasına bir gün en çok iki gün beklerim baktım az kişi kaldı ben okumamı yaparım diğer arkadaşa geçeriz okumak isteyen önceden de okumalarını yapıp bildirebilir
evet kesinlikle çok güzel belki de böyle dileklerimize kavuşacağız dualar çok önemli ALLAH bir kapıyı kapatıyorsa başka kapılar açıyor çıkmazlardaysan bile kolay atlatıyorsun dualara sığınacağız yoksa dünya fani ölüm aniEvet böyle daha iyi olur, ne güzel bişey insanın böyle dua kardeşlerinin olması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?