MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

aaynaa arkadaşımızın okumasına başladık.......

******hayırlısıyla seneye gireceğim memurluk sınavı kpss'den atanabileceğim puanı alabilmek ve hayırlı ve doğru zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam sevgili saygılı evlatlarımın olması hayırlı kısa zamanda hamilelik*********

1.aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz-------------->

son eklediğim bir kişi yeniden silinmek istiyor daha kimseyi eklemiyorum bir ekle bir sil burada olmak istemiyorsan müsait değilsen zaten beni de listeye alın demeyin ya

bu listenin okumaları biraz yavaş gidecek sanırım nasip

Aynacım tatlım 100 tane duayı okuyamadımı arkadaslar ıkı gundur.

okumayan arkadaşlara msj atayım ben belki başladığından haberleri yok

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

******hayırlısıyla seneye gireceğim memurluk sınavı kpss'den atanabileceğim puanı alabilmek ve hayırlı ve doğru zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam sevgili saygılı evlatlarımın olması hayırlı kısa zamanda hamilelik*********

3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->100

diğer eklediğim kişi kendini sildirdi canım eğer sende yarıda falan bırakacaksan sileyim yok ben sonuna kadar okurum dersen listeye ekledim zaten canım

Benim için bir sıkıntı yok. Yarıda bırakmam merak etmeyin. Yalnız şunu anlayamadım: rumuzların karşısında yazan 100 ün anlamı nedir? Okuyanlar ben okudum deyince mi oraya 100 yazılıyor?

Benden cevap beklemeden peşin hüküm vermişsiniz. Neyse.
yok sizden de msj gelmeyince katılmak istemediğinizi düşündüm ben yoksa sizin hakkınızda bir şey düşünemedim diğer arkadaşı da ekledim silin beni diyince ilk kişi bende de 3 gündür kaldı ben hemen eklerim sizi katılmak istedikten sonra

Benim için bir sıkıntı yok. Yarıda bırakmam merak etmeyin. Yalnız şunu anlayamadım: rumuzların karşısında yazan 100 ün anlamı nedir? Okuyanlar ben okudum deyince mi oraya 100 yazılıyor?
yüz okumanın anlamı yok aslında kesin bir rakam belirleyelim herkes için dedim

3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->100
12.AsiNaz------------->

Asinaz arkadaşım kusura bakma bu okuma biraz sorunlu başladı önceki okumalarımızda patır patır hızlı ilerliyordu ama nasip işte ama inş hayırlısıyla listemizi bitiririz herkes gönüllü okuyor zaten ben senin de katılmayacağını düşündüm msjını görünce zaten hemen yazıyorum şimdi lütfen devam edip dualarımızı yapalım ne kadar çok o kadar iyi olur aslında ama bakalım inş güzel ilerler listemiz dileklerimiz kabul olur ALLAH hayırlarla kavuşturur dileklerimize bizi amin

Tamam, devam edelim bence de..
Ben okuyorum

arkadaşlar hayırlısıyla listemize yeniden bir Bismillah diyelim nazar mı değdi acaba ya ne oldu

Tamam, devam edelim bence de..
Ben okuyorum
Teşekkür ederim kusura bakma canım git gide birbirimizi daha da bilir tanır hale geliriz yeni yeni katılan arkadaşlarda bazen sorunlar yaşıyoruz ben senden msjı biraz geç gördüm net açıktı hata bende sana karşı ama diğer arkadaş hemen geri çekilince heralde ses seda çıkmayacak dedim yoksa kolay kolay kimseyi silmem listeden ben diğer arkadaşlarımda bilir kesin sayı belirlediğimizde bile eksikleri okurum falan ama bu listede nazar var kesin ha diğerleri gibi başlamadı ama inş sonu güzel olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…