diğer eklediğim kişi kendini sildirdi canım eğer sende yarıda falan bırakacaksan sileyim yok ben sonuna kadar okurum dersen listeye ekledim zaten canımMümkünse ben de listeye girebilir miyim?
bu listenin okumaları biraz yavaş gidecek sanırım nasip
kuzum herkes okusun ki diyorum sonraki arkadaşlarda da kimseye hak geçmesinKalanı biz paylaşıp okuyalım isterseniz
btlsrdr kesin okur o hiç aksatmadı ama diğer arkadaşlar yeni katılanlar en son ekleidğim arkadaşı da bugün ekledim ama yarına kadar baktım okumadı silerimAynacım tatlım 100 tane duayı okuyamadımı arkadaslar ıkı gundur.
canım Merhaba kusurabakma kk e giriyorum ama bu topic e bakmamistim dua başlamış hemen okuyorum okundu bil...okumayan arkadaşlara msj atayım ben belki başladığından haberleri yok
diğer eklediğim kişi kendini sildirdi canım eğer sende yarıda falan bırakacaksan sileyim yok ben sonuna kadar okurum dersen listeye ekledim zaten canım
btlsrdr kesin okur o hiç aksatmadı ama diğer arkadaşlar yeni katılanlar en son ekleidğim arkadaşı da bugün ekledim ama yarına kadar baktım okumadı silerim
yok sizden de msj gelmeyince katılmak istemediğinizi düşündüm ben yoksa sizin hakkınızda bir şey düşünemedim diğer arkadaşı da ekledim silin beni diyince ilk kişi bende de 3 gündür kaldı ben hemen eklerim sizi katılmak istedikten sonraBenden cevap beklemeden peşin hüküm vermişsiniz. Neyse.
yüz okumanın anlamı yok aslında kesin bir rakam belirleyelim herkes için dedimBenim için bir sıkıntı yok. Yarıda bırakmam merak etmeyin. Yalnız şunu anlayamadım: rumuzların karşısında yazan 100 ün anlamı nedir? Okuyanlar ben okudum deyince mi oraya 100 yazılıyor?
Asinaz arkadaşım kusura bakma bu okuma biraz sorunlu başladı önceki okumalarımızda patır patır hızlı ilerliyordu ama nasip işte ama inş hayırlısıyla listemizi bitiririz herkes gönüllü okuyor zaten ben senin de katılmayacağını düşündüm msjını görünce zaten hemen yazıyorum şimdi lütfen devam edip dualarımızı yapalım ne kadar çok o kadar iyi olur aslında ama bakalım inş güzel ilerler listemiz dileklerimiz kabul olur ALLAH hayırlarla kavuşturur dileklerimize bizi amin
Teşekkür ederim kusura bakma canım git gide birbirimizi daha da bilir tanır hale geliriz yeni yeni katılan arkadaşlarda bazen sorunlar yaşıyoruz ben senden msjı biraz geç gördüm net açıktı hata bende sana karşı ama diğer arkadaş hemen geri çekilince heralde ses seda çıkmayacak dedim yoksa kolay kolay kimseyi silmem listeden ben diğer arkadaşlarımda bilir kesin sayı belirlediğimizde bile eksikleri okurum falan ama bu listede nazar var kesin ha diğerleri gibi başlamadı ama inş sonu güzel olur aminTamam, devam edelim bence de..
Ben okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?