- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 37
Tmm cnm bnmadetli okunabiliyor ama esmayı çekmezsin onu da kumbaradan ekleriz
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLARKADAŞLARIM KUSURA BAKMAYIN
internet sıkıntılı işler sıkıntılı ben sıkıntılı
ben en son nara yı bildirmiştim
kalan tüm listedeki arkadaşlarıma 10' ar tane okudum
haklarınızı helal edin
dualarınızı eksit etmeyin
AKŞAM IRMAĞA GEÇERİZ ARKADAŞLAR OKUNMAYANLARI DA KUMBARADAN İLAVE EDERİZ ARTIK ÇOK ZAMAN KAYBEDİYORUZ OKUMAYAN ARKADAŞLAR OLUNCA
akşam senin listeni başlatırız canım hayırlısı heralde işi çıkanlar oluyor mlkemin interneti sorunluymuş nazarında yengesinin kardeşi vefat etmiş ben msj atmıştım ona cvp yazmış hayırlısı bakalım bir haftaya tamamlarız listeyi kuzum9. arkadas derken de kendimden bahsetmişim haberim yok
arkadaşlar ananemi kaybettim..bu arada debusiyi görmedim
Allah rahmet etsin canimarkadaşlar ananemi kaybettim..onun için giremedim..şuanda annemin yanındayım ...giremesem bile her arkadaşa 15 ayetelkursi 1 esma okurum...damla 22 için 15 ayetel kursi 1 esma okudum ...hakkınızı helal edin...haftaya buralarda olurum....
ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM NAZARNURUN DA YAKINI VEFAT ETMİŞarkadaşlar ananemi kaybettim..onun için giremedim..şuanda annemin yanındayım ...giremesem bile her arkadaşa 15 ayetelkursi 1 esma okurum...damla 22 için 15 ayetel kursi 1 esma okudum ...hakkınızı helal edin...haftaya buralarda olurum....
YARIN 15. GÜN DEMİ105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra
Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyuo suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)
SADECE YAZDIĞIN DUA KISMINI OKUYACAĞIZ DEĞİL Mİ TUBİŞ105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra
Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyuo suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?