Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Muradıma Erdim Bende Mobilyalarımı Aldim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Beğendinizmi

• Beğenmedim :(((

OY: 36 14,3%
  • İdare eder ;)

OY: 66 26,3%
  • Çok beğendim :)))

OY: 149 59,4%

• Ankete Katılan
    251
hımm çok zevklisiniz gerçekten:1rolleyes: peki birşey sorcam: beyaz almışsınız, kirlenince ne yapacaksınız? bende beyaz istiyorum ama çok çabuk kirlenirCADIARZU

sadece yastıkların rengini beğenmedim.koltuğun altında kahve tonlu ahşap var kahveli tonlarda olsaymış yastıklar daha güzel olurmuş.Yemek odasına bayıldım ama.

yatak odası dolabı gercekten burda durdugu gb harıka mı :) bende bundan almak ıstıyorum da

gule gule kullanın

merhaba bütün eşyalarına bayıldım hepsi çok zevkli çok şık çok güzel.... gelinliğine bittim akannehiraklinialirimsmile rica etsem bana özelden büyük hallerini atarmısın gelinliğin ve eşyaların... allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Hepsi çok güzeller, ben yatak oda takımınızı kaça aldığınızı merak ettim..
Allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etisn, mutluluklar canım...opuyorumnanaktan

en kısa zamanda atıcam arkadaş listene eklermisin beni unutmayayım

hımm çok zevklisiniz gerçekten:1rolleyes: peki birşey sorcam: beyaz almışsınız, kirlenince ne yapacaksınız? bende beyaz istiyorum ama çok çabuk kirlenirCADIARZU

valla beyazı değiştirdik oturma ve sırt minderleri kahve oldu ama şimdi beyaz diktiriyorum içimde hep o kaldı çünki artık kirlenirsede kahveleri kullanırım :))))

mobilyaların herbirinde değişiklikler oldu en kıs zamanda son hallerinide eklicem teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…