Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Muradıma Erdim Bende Mobilyalarımı Aldim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Beğendinizmi

• Beğenmedim :(((

OY: 36 14,3%
  • İdare eder ;)

OY: 66 26,3%
  • Çok beğendim :)))

OY: 149 59,4%

• Ankete Katılan
    251

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
42
İstanbul
evet kızlar bende sonunda mobilyalarımı aldıııımmmm resimlerini ekliyorum hemen modeller bunlar sadece renkler değişecek siyah beyaz yerine beyazlı abonozlu olacak koltuklarda kollar beyaz deri oturma ve sırt minderi kahve rengi olacak umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorummm
delikafadulden alkisalkisalkis delikafadulden alkisalkisalkis delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden alkisalkisalkis

Veeeee karşınızda mobilyalarımmmmmm buyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $DSC02069.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSC02070.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 137
  • $DSC02071.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $DSC02072.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 103
  • $DSC02073.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 99
İlk yorumumu ben yaptım :))) gerçekten güzeller ama bee :))))

Eklentiler

• $DSC02074.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $DSC02075.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 103
şimdilik bukadar evimi yerleştirincede resimlerimi koyucam inşallaaahhhhhhh yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrr

canım benim maşallah subhanallah çok çokl çok güzeller..Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah.güzel günlerde kullan özlemcim..mutluluklar

Mutlulukla kullan canım.Güzeller özellikle de yatak odanı çok sevdim

Ne kadar tuttu acaba öğrenebilir miyim.Bir de nereden aldığını kaydirigubbakcemile3-meraklı ben-

çok teşekkür ederim darısı bekarların başınaa :))) istanbulda bir çarşı var oradan aldım
koltuk tk
yatak odası
yemek takımı
orta sehpa zigon
tv ünitesi toplam 8.200e aldık

Son düzenleme:
kardelen ve çerkezz çoooookkk teşekkür ederimm ayy çok mutlu oldummm darısı almayan bekarların başına ben sıramı atlattım :)))

güle güle kullanin beyaz takimlar sanilandan aksina cok daha kullanisli beimde yatak odam beyaz sizinkine yakin benzerlikte allah agiz tadiyla kullanmanizi nasip etsin

canım gercekten cok zevklisin bayagı bi arastırdın hep okuyordum konularını ama cok cok begendim allah mutlu mesut kullandırsın

canım gercekten cok zevklisin bayagı bi arastırdın hep okuyordum konularını ama cok cok begendim allah mutlu mesut kullandırsın

ayyy cnmmm çoookkk teşekkürler gerçekten çok araştırdım ve içimede çok sindii gerçekten

ayıptır demesi bende senin düğün resimlerine bayılmıştım kaydirigubbakcemile3 neresiydi caddebostana benzettim ama yanılıyormuyum

vovvvvv cnm çok begendim güle güle kullan:)zevkli hatunsun:)bende iki hafta önce tüm herçeyimi tamamladımmmm:)allah herkese nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…