Münih ten sevgiler.. hadi kizlar buyurun

yonca54

cimcime"nin Annesi
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
377
5
Münih ten sevgiler
merhaba ben yonca 8 yildir münihte yasiyorum 28 yasindayin evliyim 1.5 yasinda bir kizim var burada tanisabilir paylasilarda bulunabilir birbirimize tavsiyelerde bulunabiliriz nedersiniz olumunekankayizsmile

sizde benim gibi arkadasa hasretseniz buyurun.. :sinifsinif:

merhaba canim bende münihte yasiyorum nasilsin? münihte hayat nasil gidiyor bana sorarsan berbat ana yok kardes yok bisey yok 1 tek esim var burda ALLAH yardimcimiz olsun

Tsk ederim canim biliyosun her yer kar kis 1,5 yasinda kizimla birlikte evde mahsur kaldik sayilir :ecrin_bebek: Benimde ailemden kimse yok hepsi türkiyede ama 8 yil oldu münihteyim eninde sonunda mecburen alisilinio, bu arada netarafta oturuyosun ben milbertshofen"deyim

selam yonca54...bizde nürnberg yakininda oturuyoruz ....yakinda müniche tasinicaz ...esimin isi dolayisiyla...eching bei freising mis tasinacagimiz yer....bir fikrin varmi orasi hakkinda??türk varmi ki oralarda????

selam kizlar bende munih laim da kaliyorum yani merkeze cok yakinim,size sevgiler yollyuorum cok yalnizim buraya yeni tasindim sayilir emslegimden dolayi ve kimse yok birtek esim kizim ve ben:=(((( ve daha kotusu komsularim var turkler ayni mah,ama geri kalmsi gelismemis feodal bir kitle,oyle oluncada konusmama geregi duyuyorum off offff,

merhaba arkadaşlar ben sitenin eski üyelerindenim size bir şey sormak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olucam.ben münchen'e gelin geleceğim kısmet olursa ama bir türlü ev bulamadık. eşim bir taraftan ben bir taraftan ev arıyoruz münchen 81667 civarında ve yakınlarından ev bakıyoruz... sizlerin,eşinizin, dostunuzun, tanıdıklarınzın, belki bildiği bir ev vardır bu konuda bana yarıdmcı olursanız çok minnettar kalıcam şimdiden çok teşekkür ederim yardım edenede sadece okuyanada tşk ....

merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???

kızlar merhaba,nisanda almanyaya münihe gelicem 5 günlüğüne falan.ilk defa yurt dışına çıkıcam.sizlerle tanışmak orda görüşmek isterim.Çünkü hiç kimseyi tanımıyorum orda,iş eğitimi için gelicez eşimle.ve nereye nasıl giderim hiç bir bilgim yok.İngilizce konuşsak idare edermiyim sizce,birde kaybolmayayım yaban ellerdebize arkadaşlık edip yön verecek biriniz var mı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…