- 24 Ağustos 2018
- 3.985
- 9.881
- 158
- Konu Sahibi akasayalar
-
Evet bu problem bende de var malesefMune ve Arkadaslar dun guncellemeden sonra konular sayfama sigmiyor okunmuyor yazilari cok kucultmem lazim yani anladinizmi demek istedigimi bilmiyorum.telefonu genis tutmam gerekiyor okuyabilmem icin yan tutmam lazim dizi film izler gibi. Benim telimde mi oldu sadece anlamadim. Yazarken de suan zorlamiyorum sayfami kaydiriyor. Telefonumla alakali sorun yok baska forumlarda boyle degil guncellemeden sonr oldu gece.
Mune ve Arkadaslar dun guncellemeden sonra konular sayfama sigmiyor okunmuyor yazilari cok kucultmem lazim yani anladinizmi demek istedigimi bilmiyorum.telefonu genis tutmam gerekiyor okuyabilmem icin yan tutmam lazim dizi film izler gibi. Benim telimde mi oldu sadece anlamadim. Yazarken de suan zorlamiyorum sayfami kaydiriyor. Telefonumla alakali sorun yok baska forumlarda boyle degil guncellemeden sonr oldu gece.
Evet bende o durumdayım okumak için çırpınıyorum resmenMune ve Arkadaslar dun guncellemeden sonra konular sayfama sigmiyor okunmuyor yazilari cok kucultmem lazim yani anladinizmi demek istedigimi bilmiyorum.telefonu genis tutmam gerekiyor okuyabilmem icin yan tutmam lazim dizi film izler gibi. Benim telimde mi oldu sadece anlamadim. Yazarken de suan zorlamiyorum sayfami kaydiriyor. Telefonumla alakali sorun yok baska forumlarda boyle degil guncellemeden sonr oldu gece.
Tek sizde değil herkesin ekranı masa üstüne döndüMune ve Arkadaslar dun guncellemeden sonra konular sayfama sigmiyor okunmuyor yazilari cok kucultmem lazim yani anladinizmi demek istedigimi bilmiyorum.telefonu genis tutmam gerekiyor okuyabilmem icin yan tutmam lazim dizi film izler gibi. Benim telimde mi oldu sadece anlamadim. Yazarken de suan zorlamiyorum sayfami kaydiriyor. Telefonumla alakali sorun yok baska forumlarda boyle degil guncellemeden sonr oldu gece.
Bendede aynı durum varMune ve Arkadaslar dun guncellemeden sonra konular sayfama sigmiyor okunmuyor yazilari cok kucultmem lazim yani anladinizmi demek istedigimi bilmiyorum.telefonu genis tutmam gerekiyor okuyabilmem icin yan tutmam lazim dizi film izler gibi. Benim telimde mi oldu sadece anlamadim. Yazarken de suan zorlamiyorum sayfami kaydiriyor. Telefonumla alakali sorun yok baska forumlarda boyle degil guncellemeden sonr oldu gece.
Mune ve Arkadaslar dun guncellemeden sonra konular sayfama sigmiyor okunmuyor yazilari cok kucultmem lazim yani anladinizmi demek istedigimi bilmiyorum.telefonu genis tutmam gerekiyor okuyabilmem icin yan tutmam lazim dizi film izler gibi. Benim telimde mi oldu sadece anlamadim. Yazarken de suan zorlamiyorum sayfami kaydiriyor. Telefonumla alakali sorun yok baska forumlarda boyle degil guncellemeden sonr oldu gece.
Evet evet bu şikayetler dün belirtildi Mune hepsini not aldı. Yenilikler konusuna bakın orda görürsünüzBir de konuyu kimin açtığı her mesajın üstünde gözüküyordu artık gözükmüyor
İbendede var bi tek bende var sanıyordumEvet bu problem bende de var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?