Oglum martta 3 yasina gircek konusamiyor diye derdimi anlatmistim. Psikiyatri kontrolunde krese de gidiyor hafif otizm belirtileri var dedi doktor ama tani koyamam direk sadece belirtiler demisti. Oglum mumda uflemiyor . Belki cok komik gelebilir ama bir anne icin dert iste. Uzmanlara sordum otuzmin belirtisi degil dediler flut ufluyor ama. Karsimda oturan kayinvalidem gorumcemim kizina bakiyor kendi oz babaannesi hep oglumu diger torunuyla kiyasliyor. 1 bucuk yasinda diger torunu benim kiz konusuyor bicir bicir zehir gibi bir mum ufleyisi var yengesi gorsen yilbasinda sizi aradik ulasamadik nasil mum ufluyor gelin bakin diye ister istemez uzuluyorum.Neyse ogretmeni de bugun mesaj atmis oglunuzun dogum gununu okulda kutlayacaksaniz haber verin onceden diye kutlamalimiyim ama mumlari uflemek de istemiyor caba bile harcamiyor bir anlami kalir mi birde cok hareketli yerinde durmuyor hersryden cabucak bunaliyor.arkadaslari dalga gecer diye de uzuluyorum 2 3 yas grubu hepsi bicir bicir masallah herseyi yapiyorlar. Onceki Oyun grubunda bir cimcime oglumla konusamadigi icin dalga gecmisti. Diger arkadaslarida garipsiyordu aa bebek bu daha diye zaten o arkadasi dalga gectiginde yanindaydim yemek saatinde oglumun altini almaya gotmistim oglum babildaniyordu arkadasida bayagi dalga gecti senin oglun dilsizmi diye kucuk cocuk tabi denilene mi takiliyorsunuz diyebilirsiniz ama oglum hic konusacak gibi durmuyor ya anaokulunda ilkokuldada geriligi yuzunden dalga gevilip uzulurse diye dusunmeden edemiyorum psikolojim altust oldu kucukken bende harf yutardim cok dalga gecilirdi benlede cok uzulurdum cok ağlardım dahala aklimdadir.kimseyle konusmak istemezdim .
Doğum gününü kutlayın :)Oglum martta 3 yasina gircek konusamiyor diye derdimi anlatmistim. Psikiyatri kontrolunde krese de gidiyor hafif otizm belirtileri var dedi doktor ama tani koyamam direk sadece belirtiler demisti. Oglum mumda uflemiyor . Belki cok komik gelebilir ama bir anne icin dert iste. Uzmanlara sordum otuzmin belirtisi degil dediler flut ufluyor ama. Karsimda oturan kayinvalidem gorumcemim kizina bakiyor kendi oz babaannesi hep oglumu diger torunuyla kiyasliyor. 1 bucuk yasinda diger torunu benim kiz konusuyor bicir bicir zehir gibi bir mum ufleyisi var yengesi gorsen yilbasinda sizi aradik ulasamadik nasil mum ufluyor gelin bakin diye ister istemez uzuluyorum.Neyse ogretmeni de bugun mesaj atmis oglunuzun dogum gununu okulda kutlayacaksaniz haber verin onceden diye kutlamalimiyim ama mumlari uflemek de istemiyor caba bile harcamiyor bir anlami kalir mi birde cok hareketli yerinde durmuyor hersryden cabucak bunaliyor.arkadaslari dalga gecer diye de uzuluyorum 2 3 yas grubu hepsi bicir bicir masallah herseyi yapiyorlar. Onceki Oyun grubunda bir cimcime oglumla konusamadigi icin dalga gecmisti. Diger arkadaslarida garipsiyordu aa bebek bu daha diye zaten o arkadasi dalga gectiginde yanindaydim yemek saatinde oglumun altini almaya gotmistim oglum babildaniyordu arkadasida bayagi dalga gecti senin oglun dilsizmi diye kucuk cocuk tabi denilene mi takiliyorsunuz diyebilirsiniz ama oglum hic konusacak gibi durmuyor ya anaokulunda ilkokuldada geriligi yuzunden dalga gevilip uzulurse diye dusunmeden edemiyorum psikolojim altust oldu kucukken bende harf yutardim cok dalga gecilirdi benlede cok uzulurdum cok ağlardım dahala aklimdadir.kimseyle konusmak istemezdim .
Ohoooo daha ne yapsin çocuk zaten bir gariplik olsa anne olarak sizin farketmeniz lazim ama konuşmasi dişinda bir sorunu yok bu çocuğun.o da rekam klip izlemekten olmuş izletmeyin görün bi çocuğunuzu.Ben soyletmeye calisinca soledigi kelimler 15 e cikiyor ama ben soyletirsem annane de babaanne de diye
Oglum martta 3 yasina gircek konusamiyor diye derdimi anlatmistim. Psikiyatri kontrolunde krese de gidiyor hafif otizm belirtileri var dedi doktor ama tani koyamam direk sadece belirtiler demisti. Oglum mumda uflemiyor . Belki cok komik gelebilir ama bir anne icin dert iste. Uzmanlara sordum otuzmin belirtisi degil dediler flut ufluyor ama. Karsimda oturan kayinvalidem gorumcemim kizina bakiyor kendi oz babaannesi hep oglumu diger torunuyla kiyasliyor. 1 bucuk yasinda diger torunu benim kiz konusuyor bicir bicir zehir gibi bir mum ufleyisi var yengesi gorsen yilbasinda sizi aradik ulasamadik nasil mum ufluyor gelin bakin diye ister istemez uzuluyorum.Neyse ogretmeni de bugun mesaj atmis oglunuzun dogum gununu okulda kutlayacaksaniz haber verin onceden diye kutlamalimiyim ama mumlari uflemek de istemiyor caba bile harcamiyor bir anlami kalir mi birde cok hareketli yerinde durmuyor hersryden cabucak bunaliyor.arkadaslari dalga gecer diye de uzuluyorum 2 3 yas grubu hepsi bicir bicir masallah herseyi yapiyorlar. Onceki Oyun grubunda bir cimcime oglumla konusamadigi icin dalga gecmisti. Diger arkadaslarida garipsiyordu aa bebek bu daha diye zaten o arkadasi dalga gectiginde yanindaydim yemek saatinde oglumun altini almaya gotmistim oglum babildaniyordu arkadasida bayagi dalga gecti senin oglun dilsizmi diye kucuk cocuk tabi denilene mi takiliyorsunuz diyebilirsiniz ama oglum hic konusacak gibi durmuyor ya anaokulunda ilkokuldada geriligi yuzunden dalga gevilip uzulurse diye dusunmeden edemiyorum psikolojim altust oldu kucukken bende harf yutardim cok dalga gecilirdi benlede cok uzulurdum cok ağlardım dahala aklimdadir.kimseyle konusmak istemezdim .
İnsanların başka çocuklarla kıyaslaması yada küçük çocukların onunla alay etmesin lütfen sorun etmeyin ... Üzülmeyin bunları düşündükçe üzülür ve ne yapacaginizi sasirirsiniz. Çözüm odaklı olun bir laf var ağzı olan konuşur maalesef bu böyle çevremde çok gördüm geç konuşan cocuklari umarım düşündüğünüz gibi olmaz ama bunları düşünüp kendinizi de oglunuzuda üzmeyin ayrıca mumuda istemediği için uflemiyor diyorsunuz demek ki isterse yapar sizin yaptığınız stresten oda etkileniyor olabilir bırakın ne istiyorsa onu yapsın. Bu durumun çok uzun sürmeyecegini diliyorum...hoşçakalın.Oglum martta 3 yasina gircek konusamiyor diye derdimi anlatmistim. Psikiyatri kontrolunde krese de gidiyor hafif otizm belirtileri var dedi doktor ama tani koyamam direk sadece belirtiler demisti. Oglum mumda uflemiyor . Belki cok komik gelebilir ama bir anne icin dert iste. Uzmanlara sordum otuzmin belirtisi degil dediler flut ufluyor ama. Karsimda oturan kayinvalidem gorumcemim kizina bakiyor kendi oz babaannesi hep oglumu diger torunuyla kiyasliyor. 1 bucuk yasinda diger torunu benim kiz konusuyor bicir bicir zehir gibi bir mum ufleyisi var yengesi gorsen yilbasinda sizi aradik ulasamadik nasil mum ufluyor gelin bakin diye ister istemez uzuluyorum.Neyse ogretmeni de bugun mesaj atmis oglunuzun dogum gununu okulda kutlayacaksaniz haber verin onceden diye kutlamalimiyim ama mumlari uflemek de istemiyor caba bile harcamiyor bir anlami kalir mi birde cok hareketli yerinde durmuyor hersryden cabucak bunaliyor.arkadaslari dalga gecer diye de uzuluyorum 2 3 yas grubu hepsi bicir bicir masallah herseyi yapiyorlar. Onceki Oyun grubunda bir cimcime oglumla konusamadigi icin dalga gecmisti. Diger arkadaslarida garipsiyordu aa bebek bu daha diye zaten o arkadasi dalga gectiginde yanindaydim yemek saatinde oglumun altini almaya gotmistim oglum babildaniyordu arkadasida bayagi dalga gecti senin oglun dilsizmi diye kucuk cocuk tabi denilene mi takiliyorsunuz diyebilirsiniz ama oglum hic konusacak gibi durmuyor ya anaokulunda ilkokuldada geriligi yuzunden dalga gevilip uzulurse diye dusunmeden edemiyorum psikolojim altust oldu kucukken bende harf yutardim cok dalga gecilirdi benlede cok uzulurdum cok ağlardım dahala aklimdadir.kimseyle konusmak istemezdim .
Benim görümcemin oğlu 4yaşında konuştu oda aynıydı çok hareketliydi çabuk sıkılırdı ama kalabalık ortam iyi geldi şimdi 1e gidiyor hala bebeksi konuşur ama siz üzülmeyin çocuk işte çocuklara değil ailelere takılmak lazım tanıdığım bir öğretmen hep der çocuk ailenin aynasıdır die siz üzülmeyin konuşur inşallah destek alacağı yerlere götürün takip edin zamanı vardırOglum martta 3 yasina gircek konusamiyor diye derdimi anlatmistim. Psikiyatri kontrolunde krese de gidiyor hafif otizm belirtileri var dedi doktor ama tani koyamam direk sadece belirtiler demisti. Oglum mumda uflemiyor . Belki cok komik gelebilir ama bir anne icin dert iste. Uzmanlara sordum otuzmin belirtisi degil dediler flut ufluyor ama. Karsimda oturan kayinvalidem gorumcemim kizina bakiyor kendi oz babaannesi hep oglumu diger torunuyla kiyasliyor. 1 bucuk yasinda diger torunu benim kiz konusuyor bicir bicir zehir gibi bir mum ufleyisi var yengesi gorsen yilbasinda sizi aradik ulasamadik nasil mum ufluyor gelin bakin diye ister istemez uzuluyorum.Neyse ogretmeni de bugun mesaj atmis oglunuzun dogum gununu okulda kutlayacaksaniz haber verin onceden diye kutlamalimiyim ama mumlari uflemek de istemiyor caba bile harcamiyor bir anlami kalir mi birde cok hareketli yerinde durmuyor hersryden cabucak bunaliyor.arkadaslari dalga gecer diye de uzuluyorum 2 3 yas grubu hepsi bicir bicir masallah herseyi yapiyorlar. Onceki Oyun grubunda bir cimcime oglumla konusamadigi icin dalga gecmisti. Diger arkadaslarida garipsiyordu aa bebek bu daha diye zaten o arkadasi dalga gectiginde yanindaydim yemek saatinde oglumun altini almaya gotmistim oglum babildaniyordu arkadasida bayagi dalga gecti senin oglun dilsizmi diye kucuk cocuk tabi denilene mi takiliyorsunuz diyebilirsiniz ama oglum hic konusacak gibi durmuyor ya anaokulunda ilkokuldada geriligi yuzunden dalga gevilip uzulurse diye dusunmeden edemiyorum psikolojim altust oldu kucukken bende harf yutardim cok dalga gecilirdi benlede cok uzulurdum cok ağlardım dahala aklimdadir.kimseyle konusmak istemezdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?