• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mum lekesi

meleknur 6872

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
18
3
6
36
Arkadaslar gunaydin yardiminiza ihtiyacim var durum soyle şu kokulu renkli mumlar var ya komodinin uzerinde leke birakmis cikaramadim cok cirkin gorunuyor var midir bi puf noktasi beyaz mobilyada sari bi leke kaldi cok sinir bozucu yeni evliyim bi de kullanamadan lekelendi mobilya yardim edin lütfeeeennnEn Büyük KK

IMG_1300.PNG

Google amca sağolsun ;)

Arkadaslar gunaydin yardiminiza ihtiyacim var durum soyle şu kokulu renkli mumlar var ya komodinin uzerinde leke birakmis cikaramadim cok cirkin gorunuyor var midir bi puf noktasi beyaz mobilyada sari bi leke kaldi cok sinir bozucu yeni evliyim bi de kullanamadan lekelendi mobilya yardim edin lütfeeeennnEn Büyük KK

Cok sagol yardimlarin icin arastirmissin tesekkur ederim ama benim sorunum mum akmasi degil damlamis olsa bunlari uygularim ama renkli bi mumdu boyasi cikmis mobilyaya galiba ağlasam rahatliyacagim
Leke bırakmış diye okuyunca mum damlama lekesi sandım canım, yardımcı olamadım üzüldüm

bilemedim şimdi ben de damladı onu nasıl temizleyeceğim diye soruyorsun sandım ama bi fikir geldi aklıma, ahşap yüzey temizleyiciler var ya onlar çıkarmaz mı acaba lekeyi.. ahşap mı ama bi de o var. beyaz renk demişsin ama..

bilemedim şimdi ben de damladı onu nasıl temizleyeceğim diye soruyorsun sandım ama bi fikir geldi aklıma, ahşap yüzey temizleyiciler var ya onlar çıkarmaz mı acaba lekeyi.. ahşap mı ama bi de o var. beyaz renk demişsin ama..
Ahsap canim beyaz lake her turlu silahla savasacagim ahsap temizleyici amonyak allah ne verdiyse :eğlence:

leke hala daha cikmadiysa saf alkolu deneyin.o da olmazsa toz yuzey temizleyici buyuk ihtimal cikaracaktir.kizim masasi da beyaz lake kalemin icini cikarip murekkebi masaya dokmusdu hic bi sey cikarmjyodu lekeyi en son toz temizleyici geldi annemin aklina miss gibi oldu.bizimkisi asinmadi ama siz yine de gozukmeyem bi yerinde once bi deneyin derim

Back