- Konu Sahibi mihrimah__sultan
-
Mrb.. bilinmis buyuk marketlerde , anlasma yapılan yerlerde ve avm gibi restoran gibi yerlerde gecerli olur. Isim vermemiz zor ama zaten kartin gectigi yerlerde bununla ilgili ibareler muhakkak vardir.
Hemen hemen bütün market ve fast food yerlerinde geçer say say bitmez
Merhabalar hanımlar ,
Biliyorum bu bir dert değil ama öğrenmem gerek yardımcı olursanız çok sevinirim... Bu kartın geçtiği yerleri biliyor musunuz acaba ??? Yani büyük marketlerde falan geçiyor mu ? Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar hanımlar ,
Biliyorum bu bir dert değil ama öğrenmem gerek yardımcı olursanız çok sevinirim... Bu kartın geçtiği yerleri biliyor musunuz acaba ??? Yani büyük marketlerde falan geçiyor mu ? Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kızlar bu kart nakit paraya çevrilebiliyormuş. Nasıl olduğu konusunda fikriniz var mı?
Merhabalar hanımlar ,
Çevirildiği zaman para kesintisi yapıyorlar hemde baya bi
Tşk ler cevapladığınız için. Bana her ay 330 yatıyor, mesela 30 tl si filan mı kesiliyor yoksa daha mı fazla? Ve nerelerde çevriliyor acaba?
Ramazan olduğu için eşime de multinet vermişler. MArketten belli şeyler alıyoruz ama meyve sebze pazara göre taze değil ve pahalı. o yüzden sordum canım
bazı marketler çeviriyo ama bilmeniz lazım hepsi yapmıyor çünkü. 300 lira 65 civarı kadar kesiliyo mesela
ooo baya kesiliyormuş gerçekten. gerek yok böyle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?