multinet ???

mihrimah__sultan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
16
0
6
Amasya
Merhabalar hanımlar ,

Biliyorum bu bir dert değil ama öğrenmem gerek yardımcı olursanız çok sevinirim... Bu kartın geçtiği yerleri biliyor musunuz acaba ??? Yani büyük marketlerde falan geçiyor mu ? Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Mrb.. bilinmis buyuk marketlerde , anlasma yapılan yerlerde ve avm gibi restoran gibi yerlerde gecerli olur. Isim vermemiz zor ama zaten kartin gectigi yerlerde bununla ilgili ibareler muhakkak vardir.

Mrb.. bilinmis buyuk marketlerde , anlasma yapılan yerlerde ve avm gibi restoran gibi yerlerde gecerli olur. Isim vermemiz zor ama zaten kartin gectigi yerlerde bununla ilgili ibareler muhakkak vardir.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bende kırdırıp boş yere bir sürü para gitmesindense eve yiyecek birşeyler için harcamak istiyorum da nerelerde geçtiğini bilmiyorum maalesef :(

Merhabalar hanımlar ,

Biliyorum bu bir dert değil ama öğrenmem gerek yardımcı olursanız çok sevinirim... Bu kartın geçtiği yerleri biliyor musunuz acaba ??? Yani büyük marketlerde falan geçiyor mu ? Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

canım multinetin internet sitesinden geçen yerleri ayrıntılı bulabilirsin..

Daha cok restaurantlarda gecerli market olarak da happy center ve kim marketlerde gecerli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu kart nakit paraya çevrilebiliyormuş. Nasıl olduğu konusunda fikriniz var mı?

Merhabalar hanımlar ,

Multinetin sitesine girin orada liste halinde var... Gecen yerlerin çoğunluğunun giriş kapisin caminda multinet resmi bulunuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Büyük marketler de yemek yerlerinde geçiyor . Mesela örnek olarak burger king falan yani Mado falan illa yemek olarak evinize yiyecek alışverişi olarak da kullanabilirsiniz :)

note3 kadinlar_klubü

Merhabalar hanımlar ,

Happy Centerda geçiyor Çetinkayanın bazı şubelerinde geçiyor nerdesiniz bilmiyorum ama.

Çevirildiği zaman para kesintisi yapıyorlar hemde baya bi

Tşk ler cevapladığınız için. Bana her ay 330 yatıyor, mesela 30 tl si filan mı kesiliyor yoksa daha mı fazla? Ve nerelerde çevriliyor acaba?
Ramazan olduğu için eşime de multinet vermişler. MArketten belli şeyler alıyoruz ama meyve sebze pazara göre taze değil ve pahalı. o yüzden sordum canım

Tşk ler cevapladığınız için. Bana her ay 330 yatıyor, mesela 30 tl si filan mı kesiliyor yoksa daha mı fazla? Ve nerelerde çevriliyor acaba?
Ramazan olduğu için eşime de multinet vermişler. MArketten belli şeyler alıyoruz ama meyve sebze pazara göre taze değil ve pahalı. o yüzden sordum canım

bazı marketler çeviriyo ama bilmeniz lazım hepsi yapmıyor çünkü. 300 lira 65 civarı kadar kesiliyo mesela

Back
X