- 9 Kasım 2020
- 24
- 11
- 18
Merhaba herkese, ben 34 yaşındayım. 6 yıllık evliyim ilk evlendiğimde korunmamıza rağmen hamile kaldım (yaş 28), ama bazı sebeplerden dolayı bebeğimi 6 haftalık Ken aldırdım. Daha sonra kariyer iş güç derken birde zaten kolay hamile kalıyorum diye 2020 mart ayına kadar bekledim. Bir doktora gittim. Bana herşeymin normal olduğunu söyledi bende nasıl olsa olur diye 8 ay bekledim 2021 ocak ayında annemin zoru ile tekrar doktora gittim bu sefer bir polipim olduğunu öğrendim subat ayında ameliyat oldum ve Rahim filmim çekildi. Eşime bakıldı bütün kan değerlerimiz ve sperm değelerimiz iyi. Aama ben hamile kalamadıkça stres olmaya başladım. Bir başka doktora gittim oda benim polikistik olduğumu söyledi cünkü AMH değerim 4.3. Ama reglim cok düzenli hormon testlerim normal. Başka bir doktor ise multikistikover olduğumu söyledi(bu tehşisi koyan prof. Dr) ve geçen ay aşılama oldum tutmadı. Şimdi size soruyorum tekrar aşılama mı yoksa hiç uğraşmadan tüp bebek evresine mi geçmeliyiz.??Buarada eşim de bende illa cocugumuz olmalı kafasında değiliz sadece ilerde pişman olmaktan korkuyoruz. Bu dünyaya bize ait bir canın olması beni heyecanlandırıyor ama açıkcası annelik özlemi gibi yoğun duygular hissetmiyorum.