- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Bizim burada da cadde de dileniyorlar ailecek bir koseye oturuyorlar onlerinde bir kutu.... kimi yiyecek veriyor kimi para. Onlari ulkelerinden hayatlarindan edenleri Allah a havale ediyorum.
Hepsinin elinde mutlaka bir bebek oluyor. Cahillik mi yoksa dilensin diye mi yapılıyor bu çocuklar bilmiyorum.Yazık o yavruların hiç bir suçu yok. Yersiz yurtsuz açıyorlar dünyaya gözlerini. Galiba yemek barınma ihtiyacının yanında korunma yöntemi konusunda da yardım etmek gerek bu insanlara. Bile bile sürekli çocuk yapıyor olamazlar.
Yazık yaerişkinlere üzülmüyorum da, çocuklarda kötü oluyor insan.
Çocuk onlar yok desen için razı olmaz
Bu insanları şehirlere dağıtıp kaderlerine terk ettiler, otobüs otobüs taşıdılar şehirlere.
Aslında bir araya toplasalar en azından çalışmayanları, küçük şehir gibi biryer kursalar, içinde anaokulu, kreş, sağlık ocağı olsa, evler olsa, ev kadınlarına el işi kursları verilse, erkeklere tekstil vb yan sanayi fason atölyeleri yapılsa, çalışsalar üretseler, kadınlı erkekli.
Böyle dağınık ve fakirlik içinde yaşamaktansa ülke ekonomisine katkıları olduğu gibi, üretken ve kendi parasını kazanan bireyler olurlar, sıcak evleri, aşları olur.
Yazık yaerişkinlere üzülmüyorum da, çocuklarda kötü oluyor insan.
Çocuk onlar yok desen için razı olmaz
Bu insanları şehirlere dağıtıp kaderlerine terk ettiler, otobüs otobüs taşıdılar şehirlere.
Aslında bir araya toplasalar en azından çalışmayanları, küçük şehir gibi biryer kursalar, içinde anaokulu, kreş, sağlık ocağı olsa, evler olsa, ev kadınlarına el işi kursları verilse, erkeklere tekstil vb yan sanayi fason atölyeleri yapılsa, çalışsalar üretseler, kadınlı erkekli.
Böyle dağınık ve fakirlik içinde yaşamaktansa ülke ekonomisine katkıları olduğu gibi, üretken ve kendi parasını kazanan bireyler olurlar, sıcak evleri, aşları olur.
yapıyorlar tantanis o kadar bilinçsizlerki kendi ülkelerinde uyutulmuşlar .bilinçlenmemişler neyiz ,,ne yapıyoruz , kimiz, habire çocuk yapıyorlar bimin önünde bir adam ve kucağında ikiz bebek yanındada 2 tane daha çocuk.Yazık o yavruların hiç bir suçu yok. Yersiz yurtsuz açıyorlar dünyaya gözlerini. Galiba yemek barınma ihtiyacının yanında korunma yöntemi konusunda da yardım etmek gerek bu insanlara. Bile bile sürekli çocuk yapıyor olamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?