• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mulakat

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
İyi geceler kk nun guzel hatunlari
İnsallah iyisinizdir. ❤️
Uzatmadan konuya giriyim 3 aydir maasimi alamiyodum burdada konu acmistim yardımcı olmustunuz Allah razi olsun hepinizden adam parayi toplayip birikmiş parami vericegini soyledi bugun
İnternetten hasta danışmani olarak basvuru yapmistim saga sola yarin ozel bir hastane beni gorusmeye cagirdi
Ben dis ticaret sirketinde çalışiyodum bilmedigim bir sektor. Yarin ne gibi sorular sorarlar acaba daha once boyle mulakat gibi bisey gelmedi basima heyecanliyim pek konuskan birisi de degilim
Ve ise de cok ihtiyacim var , nasil sorular sorarlar nasil mantikli cevaplar verebilirim?
Herkese cok tesekkur ederim ❤️

Bende bugun bi iş mülakatındaydım.Yarın olumlu olumsuz donucekler.Oncelıkle sakın ol kendıne güven.Ben gayet rahattım.işverenınde rahatlıgından oldu sanırım gayet samımıydı.Umarım olumlu gecer hakkımızda hayırlısı olsun :)

Bende bugun bi iş mülakatındaydım.Yarın olumlu olumsuz donucekler.Oncelıkle sakın ol kendıne güven.Ben gayet rahattım.işverenınde rahatlıgından oldu sanırım gayet samımıydı.Umarım olumlu gecer hakkımızda hayırlısı olsun :)

Amin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun :)

İnsallah iyisinizdir. ❤️
Uzatmadan konuya giriyim 3 aydir maasimi alamiyodum burdada konu acmistim yardımcı olmustunuz Allah razi olsun hepinizden adam parayi toplayip birikmiş parami vericegini soyledi bugun
İnternetten hasta danışmani olarak basvuru yapmistim saga sola yarin ozel bir hastane beni gorusmeye cagirdi
Ben dis ticaret sirketinde çalışiyodum bilmedigim bir sektor. Yarin ne gibi sorular sorarlar acaba daha once boyle mulakat gibi bisey gelmedi basima heyecanliyim pek konuskan birisi de degilim
Ve ise de cok ihtiyacim var , nasil sorular sorarlar nasil mantikli cevaplar verebilirim?
Allah yardimciniz olsun insallah iyi gecer olumlu aonuclanir

Hayırlısı olsun inşallah.bende dün bir firmayla görüşme yaptım sonuç bekliyorum bu hafta döneceklermiş.Uyumlu biri olduğunu söyle.İletişiminin iyi oldugunu falan söyle çunku hasta danışmanı oldugun için gerçekten iletişiminin iyi olması gerek.zaten hastaneye gelen kişinin psikolojisi malum.

Herkes is gorusmesinden haber bekliyir gibi bende gorusmeye gittim olup olmayacagi konusunda haber bekliyirum telefonun basinda sevgilisinden mesaj arama bekleyenlere dondum

Allah hepimize hayirli sonuclar almayi nasip etsin insallah

Biz sizi ararız demek kıbarca işe alınmadınız demekmi.yoksa bu sozu duyupta olumlu cvp alan varmı acaba ?

Neden seni seçmeliyiz?
Neden bu alanda okudun veya çalışmak istiyorsun

Yok, dün bi yerle görüştüm. 2. Bi gorusme daha olacak arayacagiz sizi dediler. Bugun aradılar yarin icin cagirdilar.
Her zaman olmuyor yani.
Mülaktınız nası geçmişti.Henüz aranmadım sanırım olumsuz oldu.yada ben mı cok acele edıyorum :/

Kizlar tesekkurler cevaplariniz icin
Saat 3 gibi ciktim
4 gibi tekrar aradilar bu sefer genel mudurluk degilde hastanenin insan kaynaklariyla gorusucekmisim. Bana surekli gulmelisiniz dedi tamam normalde gulerim ama durup dururken konusurken deli deli niye guluyim dimi :KK45:

Bunlar aramaz dedim 1 gun sonra aradilar. Cok mukemmel gecmedi yani. Bugun ku mulakatta normaldi. Tekrar 3. Mulakata cagiracaklarmis.
Bunlarda kac kere mulakat yapıyor :)) kurumsal bi firma galıba sızın.benım gıttgm kucuk bı ısletme.kozmetık üretim üzerine.dayanamdm ben aradm aklımdasn arıcam seni ama cok yogundum bugum ben senı ararm dedi beklıcem artk

Bunlarda kac kere mulakat yapıyor :)) kurumsal bi firma galıba sızın.benım gıttgm kucuk bı ısletme.kozmetık üretim üzerine.dayanamdm ben aradm aklımdasn arıcam seni ama cok yogundum bugum ben senı ararm dedi beklıcem artk
Evet kurumsal daha 99 tane mulakat yaparlar :)) araman cok iyi olmus. Istekli oldugunu gormusler. Bundan sonrasi kismet Allah hayirlisini versin insallah

Evet kurumsal daha 99 tane mulakat yaparlar :)) araman cok iyi olmus. Istekli oldugunu gormusler. Bundan sonrasi kismet Allah hayirlisini versin insallah
İlk defa duydum bu kadr mulakat yapıldıgını :) Ben birinden gelecek habere dayanamıyorum :)) Artk nasip olucagı varsa olur beklemek kaldı artk bana

İnsallah iyisinizdir. ❤️
@nazlihilton mulakatin nasil gecti ben merak ettimde

Back
X