MÜLAKAT-iş görüşmeleri

senin icin biraz baktım
Atatürk ilkeleri ve tarihten soru gelebiliyormuş
güncel konular
mecliste kaç bakan var
vatandaşlıkla ilgili sorular
mülakat yerindeki şehirle ilgili sorular
ve konuyu anlatma şeklin kendine güvenin
gibi şeyler forumlardan baktım
eminim sende bakmışsındır da belki gözden kaçırdığın olmuştur

Rahat Ol..
Sürekli Güler Yüzlü Ol..
Çok Uzatmadan Sorulanları Yanıtla..

Özele Girmemeye Özen Göster..
Eline Koluna Sahip Ol..
Arkadaşınla Konuşur Gibi Konuşma Karşındakiyle..
Samimi Ol Tabi, Ama Cılkını Çıkarma..

Son Olarak, Çok Hafif Bir Makyajla Gitmeni Tavsiye Ederim..

Başarılar..

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkürler canım.
evet çalışıyorum onlara zaten ezber yapcam nerdeyse.
sadece bu bilgilerle gitmiyim birazda sizlerden yardım istiyim dedim..
özel sorular hakkında..tam olarak ne sorucanı bilmediğimden hazırlıklı olmadığım yerden sormaz inş..eee diye kalmam..
en korktuğum kendinden biraz bahsedermisin sorusu..
nerden başlıycamı nediycemi bilemem..sesim titrer diye çok korkuyorum..
allahım yardım etsin artık..

tamam canım tavsiyelerini uyguluycam..
çok teşekkür ederim:)

kızlar birde ben oraya şık resmi bi babet giysem olur mu?
yoksa illa topuklumu giyim dersiniz?
hangisi daha iyi durar?

ufak topuklu ayakkabılar sizi daha dik ve kendinize güvenli gösterir.
babetin vermiş oldugu rahatlıkla yürüyüşünüzde sokakta geziyormuş havası içinde olursunuz.:34
:

Bence çok saçma görüşme saatini geçirerek sabır deneme. Sonuçta bi saygı göstergesidir, karşılıklı olarak anlaşılan saatte orda olmak. Ben de o elenenler arasında olurdum bekletilseydim, çünkü bana saygı duyulmayan bir yerde zaten çalışmak istemem diye düşünürdüm.

Konu sahibi, soruna gelecek olursak, senin orda çalışman için bir sürü sebep var, belki kiran, belki taksitlerin, belki ödenmeyi bekleyen kredi kartı borcu vs. vs. ama onlar seninle neden çalışsın, sen onlara ne katacaksın? Önce bunun cevabını kendine ver, sonra kendine güven, aradıkları elemanın sen olduğuna inan, kendinden emin ol,senin o işe ihtiyacın olduğundan çok onların sana ihtiyacı olduğuna inandır onları. Bu kadar

saçma yada değil canım ama banka mulakatlarını hiç duymadın sanırım. onlar daha sert. kızkardeşime otuz kere efendim demişti insan kaynakları müdürü kadın.

Aynı yöntemi yıldız kenter tiyatrocu ararkende kullanıyor sabır deneme. arkadaşımdan biliyor zor bela girdi kız. bunun bi yöntem olduğunu belirtmeye calısıyorum ben. bilinçli yapılan bi eleme. o yüzden mümkün olduğu kadar "eğer o işe ihtiyacın gerçekten varsa" sabrını sonuna kadar kullan diyorum.

ben cümlemin sonunda söledim zaten , sabırlı olabilirmiydim tartışılır diye.

ben sürekli banka mülakatlarına gidiyorum.ama değin gibi birisiyle hiç karşılaşmadım.teb e gittim staj görüşmesine insna kaynakları uzmanı ile görüştüm.gayet samimi rahattı bende öleydi.ve olumlu oldu.yapıkredi bankasına çağrı merkezi için başvurdum yine aynı şekilde ne sabrımı ölçüler ne bişey.iş için gerekli olan yapmasıydı ama yapmadı.o da olumlu oldu.sizle çalışmak istiyoruz dediler ama şartları iyi değildi kabul etmedim belkide ben hep bu tekniği uygulamayan insanlara denk geldim.ama gereksiz bi teknik

şanslıymışsın sen . gerekli yada gereksiz ben uyguladığım ve uygulanan metotları söyliim yardımcı olmaya calısayımda siz ister eleştirin ister teşekkür edin.
sonucta yardımcı olmaya calısıyorum arkadaşlara, yöntemleri eleştiriceksek koskoca bi sistemi eleştirmeyle başlamamız gerekir öncelikle..

tecrübe arıyorlar , kimseye şans verip tecrübelendirmiyorlar... üniversite mezunu birsürü genç dışarda işsiz dolaşıyor.. sen yıllarını veriosun eğitim için, şirket sahibinin eşi dostu ahbabı arkadaşı havadan inip senin müdürün oluyor.

arkadaşlar belki siz denk gelmediniz ama çoğu arkadaşımdan veya çevremdende duydum.
gerçekten bekletiyorlarmış sabır denemek için..
aslına bakarsanızda saygısızlık ama yinede mantıklı..
sonuçta o kadar aday içinde eleme yapıcaksın..hepsinde eşit eğitim varsa..eşit şartlar varsa en uygun yolu bu ve bu gibi örnekler olur sanırım..özelliklede benim alınıcam kurumda böyle olması yüksek ihtimal..

haklısın özel sebebler onları pekte ilgilendirmez..
dediklerini uyguluycam çok çok teşekkürederim.

arkadaşım insan kaynakları mezunu ve şu an bi firmada insan kaynakları uzmanı ve ist dışındaki projeyi kendisi yönetiyo.onunla konuştuğum zman bu bekletme işininde gereksiz olduğunun söledi.hem kendi zmanı gidiyo.hemde firmanın prestijini sorgulatıyo.falanca yere gitiim ağaç ettiler diyen çok olur böle.asıl önemli olan müşteri memuniyeti yanında çalışan memnuniyeti.sonuçta geeln adaylarda orda çalışmak için geliyo.bir çok yöntem var eleme yapmak için bunu uygulamak yersiz bence

bak bekleyen insanın gerçekten bu işe ihtiyacı vardır ve çok istiyordur.. ve belkide tek mulakatı o yerdir.
diğerlerinde alternatifte vardır. benim için en önemli şey, gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğüm insanı işe alabilmek hı bu çok zor bi seçim.

bekletende bekletmeyende kendi açısından haklı aslında..
umarım beni bekletmezler..benim giricem yerde çok aday olucak kesin bekletirler gerçi..
ayrıcada yargıtayın prestijininn sorgulanıcanıda sanmıyorum

bekletende bekletmeyende kendi açısından haklı aslında..
umarım beni bekletmezler..benim giricem yerde çok aday olucak kesin bekletirler gerçi..
ayrıcada yargıtayın prestijininn sorgulanıcanıda sanmıyorum

devleti sorgulama ne haddimize
inşallah hayırlısı olur senin için

evet..bekleyenler içinde çok zordur eminim..ama biraz bekleyip işi almaktansa gitmeleride saçma..

bana girdiğim bi mülakatta en son gittiğiniz sinema hangisi diye bi soru sormuşlardı...

dedem vefat etmişti bi gün öncesi dalgın dalgın gitmiştim mülakata...

en son gittiğiniz sinema avatarmı dedi tekrar...

evet avatar dedim...

bidaha sordu...en son gittiğiniz sinema??

içimden dedim ne diyo bu kadın moralim sıfırın altındaydı zaten ha bire aynı soruyu soruyo kafayı sıyırmış diye düşünüyodum...

tekrar avatar dedim...

ben size en son izlediğiniz filmi sormuyorum en son gittiğiniz sinemayı soruyorum dedi sonra...

dannnnnkkkk dedi kafama bişeyler...orion prestij sineması dedim ama...artık bi önemi yoktu tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…