- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 42
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.261
slm arkadaşlar nasılsınız? tuba cımız bugün sabah kızını kucağına almış hayırlısıyla her ikiside iyiymiş haber vereyim sizlere
slm yazgülüm biz iyiyiz sen nasılsın görünmüyorsun?çok sağol haber verdiğin için tubacım sanada geçmiş olsun hayırlı olsun prensesin...allah anlaı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah...
Selam kızlarr a.s
Ben yeni muğlalıyım,Bodrum'a taşınalı 4 ay oldu. İstanbul dan sonra burası sessiz ve huzurlu geldi valla. Birde iş bulabilirsem benden iyisi olmayacak :dance:
İyi geceler Muğlalılarrrr kaydirigubbakcemile2
slm hoşgeldiniz aramıza hem muğlaya hemde siteye...inşallah istediğiniz işi bulursunuz...bodrum kışın sakin yazın kalabalık olur...ama istanbul kadar değildir....
selam..Selam kızlarr a.s
Ben yeni muğlalıyım,Bodrum'a taşınalı 4 ay oldu. İstanbul dan sonra burası sessiz ve huzurlu geldi valla. Birde iş bulabilirsem benden iyisi olmayacak :dance:
İyi geceler Muğlalılarrrr kaydirigubbakcemile2
selam..
tırmık hoşgeldin aramıza.opuyorumnanaktan
okyanus ve tuba uğrayamıyorlar zehracığım sen nasılsın?
biz malum çoluk çocuk takılıyoruz...
merhaba arkadaşlar
bende bodrumda yaşıyorum
1.5 yaşında 1 oğlum var bodrumda yaşayan arkadaşlarla görüşmek isterim...
merhaba arkadaşlar
bende bodrumda yaşıyorum
1.5 yaşında 1 oğlum var bodrumda yaşayan arkadaşlarla görüşmek isterim...
slm kızlar.site çok karışık olmuş anlayamıyorum.buraya girene kadar.ne bu ya?nasılsınız?benim kız çokproblem yaratmaya başladı.okula gitmek istemiyor.karnı ağrıyor sürekli.okul saatinde özellikle.doktora götürdük tahlil falan hiçbirdşey çıkmadı.kıskançlıktan diyoruz biz.ben götürürsem iyi okula servisle gitmek istemiyor.çok zorlanıyorum.bebeğe bakacak kimse de yok.annemi çağırıcam herhalde tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?